ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

   
   

 Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum

 
Συγγραφέας ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ
 
       
Τρι, 13 Δεκ 2005 10:38 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι


Aug 12, 2005
94
Τόπος: Athens


ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

Οι Διαχειριστές και Συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο των Δημοσίων Συζητήσεων καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των Διαχειριστών και Συντονιστών του My.Aegean.gr (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά ή τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν αυτά σε άλλα μέλη της κοινότητας.


Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε).


Δεν επιτρέπεται στο προφίλ σας να βρίσκεται προσβλητικό υλικό. Νοείται ως τέτοιου είδους υλικό ακόμα και η προσβλητική τροποποίηση κάποιου ονόματος άλλου μέλους ή αλλου φόρουμ, υπογραφής, προσωπικών τίτλων κλπ... Οποιοδήποτε μέλος βρεθεί να φέρει τέτοιους τίτλους στο προφίλ του ή και εικόνες προσβλητικού περιεχομένου ως avatar θα διωχθεί από την Κοινότητα και το site.

     
 
       
Τρι, 13 Δεκ 2005 10:52 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι


Aug 12, 2005
94
Τόπος: Athens


Προσπαθήστε τα μηνύματά σας να πληρούν τους παρακάτω όρους:

Arrow Ο τίτλος του μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός και σχετικός με το θέμα. Ο τίτλος «Πάλι τα ίδια ...» δεν είναι κατατοπιστικός και δύσκολα θα λάβει ανταπόκριση από τα μέλη της κοινότητας. Ο τίτλος οφείλει να δίνει περισσότερες πληροφορίες σε αυτά τα μέλη που μπορούν να απαντήσουν το ερώτημα. Ο τίτλος του μηνύματος θα πρέπει να είναι στα ελληνικά και πεζοκεφαλαία.

Arrow Το περιεχόμενο του μηνύματος θα πρέπει να είναι περιεκτικό, σαφές και επί της ουσίας. Βοηθήστε τους αναγνώστες της κοινότητας να βρούν με ευκολία αυτό που ψάχνουν χωρίς να είναι αναγκασμένοι να διαβάσουν δέκα μηνύματα χωρίς ουσία ή εκτός θέματος.

Arrow Δημοσιεύστε το μήνυμά σας στη σωστή κατηγορία ή Δημόσια Συζήτηση και προσπαθήστε να μείνετε στο θέμα της συζήτησης.

Arrow Δημοσιεύστε τα μηνύματά σας στα Ελληνικά.

Arrow Μη χρησιμοποιείτε «όλα κεφαλαία» για το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας. Χρησιμοποιήστε κεφαλαία όταν θέλετε να τονίσετε κάτι. Τα κεφαλαία γράμματα είναι δυσανάγνωστα, ιδίως σε μεγάλα κείμενα. Επίσης, στη γλώσσα του Διαδικτύου τα κεφαλαία γράμματα σημαίνει «ΦΩΝΑΖΩ», και είναι αιτία πολλών παρεξηγήσεων.

Arrow Μην κάνετε την ίδια δημοσίευση σε δύο ή περισσότερες διαφορετικές Δημόσιες Συζητήσεις διότι οι επιπλέον δημοσιεύσεις θα διαγραφούν.

Arrow Όταν στις δημοσιεύσεις σας χρησιμοποιείτε περιεχόμενα από άλλες πηγές (εφημερίδες, άλλες ιστοσελίδες, περιοδικά) από τις οποίες δεν έχετε το δικαίωμα αναπαραγωγής, παρακαλείσθε να γράφετε αποσπάσματα από τις ξένες αυτές δημοσιεύσεις και στη συνέχεια να γράφετε το όνομα της πηγής από την οποία «αντλείτε» τη δημοσίευσής σας, και σχετικό link προς αυτή, αν είναι ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Δημοσίευση ολόκρηρου του άρθρου της ξένης πηγής χωρίς άδεια αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και μπορεί να διωχθεί ποινικά.


Arrow Σεβασμός είναι το όνομα του παιχνιδιού. Σεβαστείτε τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας και τις απόψεις τους. Μπορείτε να κάνετε διάλογο χωρίς να προσβάλλετε τα πιστεύω, τη θρησκεία, τις πολιτικές πεποιθήσεις, την καταγωγή, ή το στυλ των συνομιλητών σας. Ακόμα κι αν ένα μέλος υποπέσει σε κάποιο σφάλμα ή παραβιάσει κάποιο κανόνα, δεν έχετε δικαίωμα να το βρίσετε ή να του "επιτεθείτε" σε καμία περίπτωση. Ενημερώστε τον Διαχειριστή ή τους Συντονιστές.

Arrow Μην χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες αυτής της κοινότητας για κακοήθεις ή παράνομους σκοπούς. Προσπάθεια αποστολής μαζικών email προς τα μέλη της κοινότητας, προσπάθεια πρόσβασης στα συστήματα διαχείρισης αυτής της κοινότητας χωρίς άδεια, ή επίθεση στους διακομιστές στους οποίους φιλοξενείται αυτή η κοινότητα είναι παράνομες. Οι παρανομούντες θα απομακρυνθούν από την κοινότητα και θα διωχτούν ποινικά.


Arrow Κάθε μέλος δικαιούται έναν και μόνο λογαριασμό. Έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις που ένα μέλος δημιουργεί διαφορετικούς λογαριασμούς και nicknames με σκοπό να επιτεθεί, διαφημίσει, ή δημιουργήσει γενικά αναστάτωση στην κοινότητα χωρίς να γίνει αντιληπτό. Εκτός από την καταγραφή της IP του κάθε μηνύματος, το My.Aegean.gr διαθέτει την ανάλογη τεχνολογία η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να διασταυρώσουμε αν διαφορετικές δημοσίευσεις από διαφορετικά nicknames προέρχονται από το ίδιο μέλος. Όταν τέτοιες περιπτώσεις γίνονται αντιληπτές θα διαγράφονται και οι δύο ή περισσότεροι λογαριασμοί που έχουν δημιουργηθεί.


Arrow Οι Συντονιστές του My.Aegean.gr έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, τροποποιήσουν, ή μετακινήσουν δημοσιεύσεις/δημόσιες συζητήσεις χωρίς καμία προειδοποίηση.


Arrow Απαγορεύονται οι διαφημίσεις και οποιαδήποτε προσπάθεια εμπορικής ή κερδοσκοπικής εκμετάλλευσης της κοινότητας. Διαφημιστικά μηνύματα θεωρούνται αυτά που έχουν μοναδικό σκοπό να διαφημίσουν συγκεκριμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή άλλες ιστοδελίδες. Η επανάληψη τέτοιων διαφημιστικών μηνυμάτων αποτελεί παραβίαση του κανόνα και δεν θα επιτραπεί.


Arrow Το My.Aegean.gr υπόκειται στην φροντίδα από τους Διαχειριστές του. Αυτοί έχουν τον τελευταίο λόγο σε όλα τα θέματα όπως επίσης έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν είσοδο ή να διαγράψουν όποιο μέλος θεωρούν ότι παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργία αυτής της κοινότητας. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τους Συντονιστές ή Διαχειριστές του My.Aegean.gr επικοινωνήστε και παραπονεθείτε κατ’ευθείαν σε αυτούς κι όχι δημοσίως. Η δημιουργία Δημοσίων Συζητήσεων με θέμα την αμφισβήτηση των αποφάσεων των Διαχειριστών δεν επιτρέπεται και οι συγκεκριμένες συζητήσεις θα διαγράφονται. Δεν είμαστε τέλειοι και αν νομίζετε ότι έχουμε κάνει κάποιο λάθος παρακαλούμε επικοινωνήστε προσωπικά με κάποιο από τους Διαχεριστές/Συντονιστές του My.Aegean.grκαι να είστε σίγουροι ότι θα εξετάσουμε την περίπτωσή σας

Arrow Αντιλαμβανόμαστε ότι για διάφορους λόγους κάποια μέλη αποχωρούν από το My.Aegean.gr. Οι δημοσιεύσεις όλων των μελών, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αποχωρούν ανήκουν στο My.Aegean.gr και γι' αυτό το λόγο είναι στη δικαιοδοσία μας αν θα διαγράψουμε κάποιο λογαριασμό ή δημοσιεύσεις. Φυσικά, αν κάποιος δεν θέλει να είναι πλέον αναγνωρίσιμος στην κοινότητα μπορούμε, κατόπιν συννενόησης, να αλλάξουμε το nickname του και να διαγράψουμε οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες του δήμοσιου προφίλ του επιθυμεί.


Arrow Δεν επιτρέπεται η ανακοίνωση αποχώρησης. Δυσαρεστηθήκατε με τη λειτουργεία του site, δεν συμφωνείτε με τους κανόνες του ή δεν σας άρεσε η συμπεριφορά κάποιων μελών; Μπορείτε να αποχωρήσετε αθόρυβα. Η ανακοίνωση της αποχώρησής σας δεν είναι ανεκτή.

Arrow Εάν κάποιο μέλος επανηλλημένα παραβιάζει τους παραπάνω όρους και δε σέβεται τις υποδείξεις των Συντονιστών της κοινότητας κινδυνεύει να αποκλειστεί οριστικά από την κοινότητα. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους ανωτέρω όρους χρήσης το μέλος θα αποβάλλεται προσωρινά (1 εβδομάδα). Αν και πάλι παραβεί τους όρους χρήσης, τότε θα αποβάλλεται οριστικά.


Arrow Το My.Aegean.gr διατηρεί το δικαίωμα, χωρίς προειδοποίηση, να αλλάξει ή αναπροσαρμόσει τους όρους χρήσης όταν κρίνεται ότι αυτό είναι αναγκαίο.

     
 
       
Τρι, 13 Δεκ 2005 11:00 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι


Aug 12, 2005
94
Τόπος: Athens


Θυμηθείτε: Η πρόσβαση στο My.Aegean.gr είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα. Το My.Aegean.gr δημιουργήθηκε με μεγάλη προσπάθεια από κάποιους ανθώπους και σας προσφέρεται με μοναδική υποχρέωση να σεβαστείτε το περιβάλλον το οποίο δημιούργησαν. Το My.Aegean.gr δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Κάθε παραβίαση των κανόνων σημαίνει κατάχρηση του προνομίου και αποδεικνύει αδιαφορία προς στους υπόλοιπους χρήστες. Αν θέλουμε να μας βοηθούν οι άλλοι θα πρέπει να τους σεβόμαστε πάνω από όλα.

     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 Πρόσφατες συζητήσεις - topics