[Ρόδος] Ειδήσεις από τον τοπικό Τύπο

   
   

 ΡΟΔΟΣ

 
Συγγραφέας [Ρόδος] Ειδήσεις από τον τοπικό Τύπο
 
       
Σαβ, 18 Ιούν 2011 10:54 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


slide
Γκουρού
Γκουρού


Nov 04, 2008
772


Προτείνω να συγκεντρωθούν εδώ τα ακόλουθα threads:

- Διαμαρτυρία στη δευτεροβάθμια Ρόδου

- Στη Ρόδο ο πρέσβης της Ολλανδίας

- Συναυλία στο "Ηχος και Φως"

- Σκοτώθηκε 18χρονος σε σύγκρουση με νταλίκα

- Γεμάτα τα σοκάκια της παλιάς πόλης, άδεια τα καταστήματα

- Εξώδικος Διαμαρτυρία στους βουλευτές του νομού

- Συσσίτιο στον Άγιο Παντελεήμονα

___________________

Aντίστοιχα συγκεντρωτικά θέματα μπορούν να δημιουργηθούν και για τα άλλα νησιά.
Aν προκύψει κάτι γενικότερου ενδιαφέροντος, όπως είναι μία εκπαιδευτική ή πολιτική είδηση, μπορεί να εντάσσεται στα ευρύτερα θεματικά topic ή να γίνεται split και να ακολουθεί συζήτηση.

Η λογική της διαχειρίσης αυτής είναι η εξής:

Kάθε θέμα που μπορεί να δημιουργήσει μία συζήτηση ή μία ροή πληροφορίας, αποκτά ξεχωριστό topic.
Κάθε θέμα που φαίνεται να έχει σύντομη ενημερωτική αξία, εντάσσεται ως post σε ένα συγκεντρωτικό -γενικό ή τοπικό- topic.
Aν και όταν το τελευταίο επεκταθεί σε υπερβολικό βαθμό (άνω των 10-15 σελίδων), "σπάει" είτε στις θεματικές υποενότητες, που πιθανότατα θα έχουν δημιουργηθεί, είτε σε μέρη.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένα θέμα μουσικής: Radio MyAegean.
Είναι φανερό ότι είναι ιδιαιτέρως προβληματική η προσπέλαση της πληροφορίας που έχει συγκεντρωθεί - 40 σελίδες topic! Crying

Η λύση, βάσει της προηγούμενης συλλογιστικής, θα ήταν:
να xωριστεί σε συνέχειες ( MyRadio_01, MyRadio_02 και ούτω καθεξής )
ή να δημιουργηθούν διάφορες θεματικές ( Radio_ελληνικά και Radio_ξένα ).
Ανάλογα με τη φύση του θέματος, επιλέγεται η επιθυμητή διάσπαση - εδώ προφανώς η πρώτη είναι προτιμότερη, για λόγους απλότητας και πλουραλισμού.

Όσα περιγράφω είναι κοινή πρακτική, που πιστεύω θα βοηθήσει και τους χρήστες αυτού του site στη διαχείριση των πληροφοριών που συγκεντρώνονται σταδιακά.

     
 
       
Κυρ, 03 Ιούλ 2011 8:57 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


Reginaki
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι


Oct 14, 2008
128
Τόπος: Χανιά


Παράθεση:
Η σύνδεση με Σάμο

Χωρίς καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα Δωδεκάνησα κινδυνεύει να μείνει η Σάμος αφού δεν έχει υπογραφεί η σχετική απόφαση από το πρώην υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας για να ξεκινήσει το δρομολόγιο του, το ιπτάμενο δελφίνι που έφτασε και παραμένει στο λιμάνι Πυθαγορείου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν από τα ναυτιλιακά γραφεία, η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί πάνω από 10.000 επιβάτες. Για φέτος το συγκεκριμένο δελφίνι είναι μεγαλύτερο και θα αναβαθμίσει την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σάμου με τα Δωδεκάνησα και θα ενισχύσει τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις με το Αγαθονήσι και την Πάτμο που εξυπηρετούνται από την Σάμο σε θέματα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

_______
Πηγή : εφημ. \'Ροδιακή\'     
 
       
Κυρ, 03 Ιούλ 2011 8:59 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


Reginaki
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι


Oct 14, 2008
128
Τόπος: Χανιά


Παράθεση:
Μουσική βραδιά από το Σωματείο “Φιλόζωοι της Λέρου”

Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή είχε η μουσική βραδιά, την οποία διοργάνωσε το Σωματείο “Φιλόζωοι της Λέρου” την Παρασκευή 17/06/2011 στο Καφέ «Θάλασσα» για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Μουσικοί που ζουν στη Λέρο συνεργάστηκαν και προσέφεραν αφιλοκερδώς τη συμμετοχή τους για να στηρίξουν την περίθαλψη, την υιοθεσία και την στείρωση των αδέσποτων.

_______
Πηγή : εφημ. \'Ροδιακή\'     
 
       
Κυρ, 03 Ιούλ 2011 9:07 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


Reginaki
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι


Oct 14, 2008
128
Τόπος: Χανιά


Παράθεση:
Hands across the sandΤο Irene Palace, συμμετείχε στη δράση «hands across the sand» και ένωσε τα χέρια συμβολικά με χιλιάδες ανθρώπους σε όλη τη Γη.

Το ξενοδοχείο Irene Palace, έλαβε μέρος το προηγούμενο Σάββατο στη διεθνή δράση «hands across the sand». Η ενημέρωση έγινε μέσω του φορέα «Γαλάζιες Σημαίες» μια και η ακτή μπροστά στο ξεν/χείο βραβεύεται ετησίως με τη Γαλάζια Σημαία για την καθαρότητα και την καλή συντήρηση και φροντίδα. Η ενέργεια «hands across the sand» φέρνει κοντά οργανισμούς και ανθρώπους με τη δέσμευση να προβούν σε πρωτοβουλίες για τη μείωση της ενέργειας και την προστασία της Γης, των Οκεανών και του Οξυγόνου.

Είναι μια κίνηση που εκδηλώθηκε συμβολικά το Σάββατο 25/06/11, στις 12.00 το μεσημέρι, ταυτόχρονα σε όλα τα σημεία του πλανήτη, μπροστά σε θάλασσες, ωκεανούς, ποτάμια και λίμνες. Οι πελάτες του Irene Palace μικροί και μεγάλοι, ένωσαν τα χέρια συμβολικά για να προστατεύσουν την ακτή και ενώθηκαν νοερά με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους ευαισθητοποιημένους κατοίκους της Γης. Τα παιδιά στο mini club ανέπτυξαν επί πλέον ένα περιβαλλοντικό πρόγραμμα με συζήτηση και παιγνίδι.

Η δράση «hands across the sand» έδωσε χαρά στους συμμετέχοντες για την ευκαιρία να σκεφθούν με ευθύνη τις πηγές πλούτου της γής, τον αέρα που αναπνέουμε, το νερό, την άγρια ζωή, το ψάρεμα και όλους τους πολύτιμους για τη ζωή μας πόρους.

______
Πηγή : εφημ. \'Ροδιακή\'


Παράθεση:
Στο έλεος του Καλλικράτη τα νέα δεντράκιαΣτο… έλεος του καιρού αλλά και στα γραφειοκρατικά μπερδέματα του… «Καλλικράτη» βρίσκονται χιλιάδες νέα δεντράκια που έχουν φυτευτεί σε ολόκληρη τη Ρόδο τα τελευταία δύο χρόνια, αφού παρά τις 2.000 και πλέον προσωπικό που διαθέτει ο ενιαίος δήμος Ροδίων, δεν βρίσκονται οι αρμόδιοι υπάλληλοι και μερικές υδροφόρες για να τα ποτίσουν.

Το ζήτημα, που είναι ιδιαιτέρως σοβαρό αφού φανερώνει σε κάθε περίπτωση και την προχειρότητα με την οποία λειτουργεί αυτό το κράτος και σε τοπικό επίπεδο, αναμένεται να απασχολήσει στα σίγουρα και τα αρμόδια όργανα τόσο σε δημοτικό όσο και σε Περιφερειακό επίπεδο.

Σημειώνεται ότι στη Ρόδο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλη εκστρατεία δεντροφυτεύσεων και έχουν ξοδευτεί χιλιάδες ώρες, κόπος και βέβαια πολύ μεγάλα ποσά για να αναπληρωθούν οι απώλειες στα δάση μας. Οι δεντροφυτεύσεις, έγιναν σχεδιασμένα και συντονισμένα, από την πρώην Νομαρχία, τους πρώην Δήμους, το Δασαρχείο, ιδιωτικούς φορείς και διάφορους άλλους συλλόγους ενώ η συμμετοχή σε αυτές από μικρούς και μεγάλους που προσήλθαν εθελοντικά, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ
Όπως επισήμανε χθες μιλώντας στην «Ροδιακή» παλιό στέλεχος του δασαρχείου της Ρόδου, αυτό που λείπει από το νησί μας στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι η καταγραφή, η χρέωση και η εποπτεία των περιοχών αυτών που δεντροφυτεύονται σε συγκεκριμένα άτομα ή φορείς, έτσι ώστε να εποπτεύονται αντίστοιχα οι περιοχές αυτές που δεντροφυτεύονται και να ποτίζονται τα δέντρα σωστά για να μπορούν να αναπτύσσονται ταυτόχρονα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια τον πολύτιμο αυτό ρόλο μετά τις δεντροφυτεύσεις, αναλάμβαναν ή οι τοπικές υπηρεσίες των δήμων, ή η Νομαρχία ή το Δασαρχείο, αλλά το μεγάλο κομμάτι της ευθύνης να ποτίζονται τα νεοφυτεμένα αυτά δεντράκια αναλάμβανε η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.

Φέτος, εξαιτίας των γνωστών προβλημάτων που υπάρχουν και δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η λειτουργία της εταιρίας, όλες αυτές οι αναδασωμένες περιοχές που είχαν δεντροφυτευθεί την τελευταία διετία και οι οποίες τώρα χρειάζονται να ποτιστούν για να αντέξουν, βρίσκονται στο έλεος του καιρού.

Το θέμα αναμένεται να τεθεί και στο επικείμενο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου, προκειμένου έτσι αφενός να αναζητηθούν ευθύνες αλλά αφετέρου (που είναι και το πιο σημαντικό) να δρομολογηθεί διαδικασία σωτηρίας για τα χιλιάδες αυτά δεντράκια που έχουν φυτευτεί σε διάφορες περιοχές σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ
Πέραν του ότι τα «δέντρα πεθαίνουν απότιστα» εκατοντάδες επίσης δεντράκια που φυτεύτηκαν σε περιοχές που είχαν πληγεί από πυρκαγιές, έπεσαν στην συνέχεια θύματα των… αδέσποτων κατσικιών.

Παρά τις καταγγελίες που κατά καιρούς έγιναν από τους συλλόγους περιβάλλοντος και ιδιώτες κατοίκους των περιοχών αυτών κανένα απολύτως μέτρο δεν έχει παρθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι την ίδια τύχη είχαν και χιλιάδες καλλωπιστικά φυτά, που είχαν προσφερθεί στον Δήμο Ροδίων πριν από τρία περίπου χρόνια από ροδίτισσα που έκανε αυτή την σημαντική προσφορά (βουκαμβίλιες) καθώς σήμερα ελάχιστα έως καθόλου έχουν παραμείνει στα πάρκα της πόλεως Ρόδου όπου είχαν φυτευτεί.

______
Πηγή : εφημ. \'Ροδιακή\', Γράφει : Μιχάλης ΜαστήςΠαράθεση:
«Μπλόκαρε» το πρόγραμμα ανακύκλωσης στη Ρόδο

Τρόπους επίλυσης των προβλημάτων που είχαν μπλοκάρει την εφαρμογή του προγράμματος ανακύκλωσης στη Ρόδο, αναζήτησαν χθες ο δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς και ο διευθυντής της ΕΕΑ κ. Γιάννης Ραζής.
Η σύμβαση είχε συναφθεί μεταξύ της προηγούμενης δημοτικής αρχής και της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης, αλλά δεν εφαρμόσθηκε μέχρι τώρα, εξαιτίας των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν.
Ο δήμαρχος Ρόδου ασχολήθηκε αρκετά με το θέμα αυτό και έχει εκφράσει και στην αρμόδια υπουργό τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η σύμβαση για την υλοποίηση του προγράμματος ανακύκλωσης δεν εφαρμόσθηκε στο νησί μας.
Ο διευθυντής της Εταιρείας Ανακύκλωσης κ. Γιάννης Ραζής μετά την συνάντησή του με το δήμαρχο κ. Στάθη Κουσουρνά, απέδωσε τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο κράτος που με τις τακτικές του, εμπόδισε και άλλα έργα για την ανακύκλωση σε όλη τη χώρα.
"Πιστεύουμε ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε το έργο της ανακύκλωσης στη Ρόδο. Είχε καθυστερήσει εξαιτίας αποφάσεων της κεντρικής διοίκησης. Πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, για να προχωρήσουμε τη συνεργασία», δήλωσε ο διευθυντής της εταιρείας Ανακύκλωσης κ. Γιάννης Ραζής.
Σύμφωνα με τον κ. Ραζή εξαιτίας των αποφάσεων που ελήφθησαν σε κεντρικό επίπεδο καθυστέρησαν και άλλα έργα, που αφορούν την ανακύκλωση και σε διάφορες περιοχές της χώρας μας.
«Προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα. Φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες λύσεις», τόνισε ο κ. Ραζής. «Είμαστε στη διαδικασία να ξεμπλοκάρει το πρόβλημα και να ξεκινήσει η εφαρμογή του προγράμματος ανακύκλωσης. Με την χθεσινή συνάντηση φαίνεται ότι τέθηκαν πάλι οι βάσεις, για να αρχίσει η συνεργασία. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό ώστε μέχρι το τέλος του έτους να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ το έργο της κατασκευής του κέντρου διαλογής και να βοηθήσουμε τη διαδικασία», δήλωσε εκ μέρους της ΔΕΥΑΡ ο κ. Γιώργος Υψηλάντης.
Επισημαίνεται πως για την εφαρμογή του προγράμματος ανακύκλωσης στη Ρόδο απαιτούνται τουλάχιστον 2.500.000 ευρώ που δεν είναι και τόσο εύκολο να εξευρεθούν.

Τα σκουπίδια
Ενώ όμως μπήκαν οι βάσεις για την εφαρμογή του προγράμματος ανακύκλωσης, δεν φαίνεται να πηγαίνει και τόσο καλά ο τομέας της καθαριότητας. Το πρόβλημα φαίνεται και από τους γεμάτους με απορρίμματα κάδους στην πόλη και τις δημοτικές ενότητες που έχουν αρχίσει να προκαλούν αρνητικές εντυπώσεις στους κατοίκους και στους ξένους επισκέπτες του νησιού μας.
Με δηλώσεις τους χθες ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Δημήτρης Καρατζιάς και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Καθαριότητα κ. Γιάννης Ντελάκης απέδωσαν το πρόβλημα στον Καλλικράτη και στην απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
«Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την αποκομιδή των απορριμμάτων οφείλεται στη συμμετοχή των εργαζομένων στην καθαριότητα, στην απεργία. Ευθύνεται όμως και ο Καλλικράτης γιατί εξαιτίας της εφαρμογής του, έπαψε να υπάρχει η ΔΕΚΡ και το προσωπικό της μεταφέρθηκε στο Δήμο. Οι εργαζόμενοι τώρα δεν δουλεύουν τη νύχτα και τα σαββατοκύριακα γιατί είναι δημοτικοί υπάλληλοι. Είχαμε επισημάνει τα προβλήματα αυτά εδώ και καιρό», δήλωσε ο κ. Γιάννης Ντελάκης.
Τη δυσαρέσκειά του για την άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξέφρασε ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Δημήτρης Καρατζιάς.
«Έχω τονίσει πολλές φορές ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της πόλεως και γενικά του νησιού μας. Η πρώην ΔΕΚΡ λειτουργούσε επτά ημέρες την εβδομάδα. Τώρα το προσωπικό της έχει ενταχθεί στο δήμο Ρόδου και δεν μπορεί να απασχολείται με το παλαιό καθεστώς. Πιστεύουμε ότι με το εποχικό προσωπικό που θα προσληφθεί θα μπει μια τάξη σε όλο το νησί. Οι συγκεκριμένες προσλήψεις θα έπρεπε να γίνουν πολύ νωρίτερα. Παλαιότερα ήμουν κατά της συνεργασίας με ιδιώτες στο συγκεκριμένο τομέα. Τώρα βλέπω ότι θα πρέπει να κάνουμε το βήμα και να δημιουργήσουμε και ένα σταθμό μεταφόρτωσης στο Γεννάδι», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Καρατζιάς.

______
Πηγή : εφημ. \'Δημοκρατική\'
Παράθεση:
Συνενώσεις κλινικών στο Γενικό Νοσοκομείο ΡόδουΣε συνενώσεις ορισμένων κλινικών στο νοσοκομείο της Ρόδου προσανατολίζεται να προχωρήσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας στα πλαίσια των αποφάσεων που έχουν ληφθεί σε κεντρικό επίπεδο. Μικρή αναφορά στις συνενώσεις ορισμένων κλινικών στα νοσοκομεία της Δωδεκανήσου είχε γίνει στη διάρκεια των τοποθετήσεων που έγιναν πριν λίγες ημέρες στην εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ, στο «Rodos Palace».
Ακολούθως ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, παρουσίασε στη Βουλή το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Μάλιστα τόνισε ότι οι συνενώσεις των νοσοκομείων θα γίνουν πράξη άμεσα. Επεσήμανε ότι από τις 46.000 οργανικές κλίνες σε όλη τη χώρα , λειτουργούν οι 36.000 περίπου, με κάλυψη 70% για να συμπληρώσει ότι οι κλίνες θα μειωθούν κατά 10% με βάση το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα (σχετικά έγραψε χθες η «δ»).
Στη Ρόδο το νοσοκομείο θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα, όπως δήλωσε στη «δ» ο υποδιοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς - Αιγαίου κ. Χαρ. Πλάτσης.
«Ωστόσο ξεκίνησε η συζήτηση για την συνένωση ορισμένων κλινικών που δεν έχουν μεγάλη κίνηση και μπορούν να συνυπάρξουν με άλλα τμήματα», δήλωσε ο κ. Πλάτσης.
Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συνενωθούν, όπως τόνισε ο υποδιοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς Αιγαίου, οι δύο παθολογικές κλινικές, η χειρουργική, η καρδιολογική και η ορθοπεδική.
Με βάση την αναδιάταξη των μονάδων του ΕΣΥ, προβλέπεται ένα τουλάχιστον Κέντρο - Μονάδα Αποκατάστασης ανά Περιφέρεια, καθώς και Μονάδα Διαχείρισης Χρόνιων Νοσημάτων στα κύρια Νοσοκομεία.
Προτάσεις αναμένεται να κατατεθούν και για τους εργαστηριακούς - απεικονιστικούς τομείς.
Όσον αφορά τις μεταθέσεις γιατρών, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι μόλις για 600 από τους 21.000 κλινικούς γιατρούς θα υπάρξει ανάγκη μετακίνησης εντός των ορίων του ίδιου Νομού, αλλά και άλλων 80 γιατρών, που θα χρειαστούν για κάλυψη ελλείψεων σε Νοσοκομεία.
Παράλληλα, το υπουργείο Υγείας προχωρά στην ενοποίηση δημοσίων φορέων πρόνοιας με στόχο την επίτευξη οικονομίας κλίμακας, μείωση της γραφειοκρατίας, διεκπεραίωση ομοίων εργασιών με ταχύτερες διαδικασίες, καλύτερη αξιοποίηση προσωπικού και πόρων, καλύτερες υπηρεσίες στους εξυπηρετούμενους, χωρίς τα στεγανά κάθε μικρού φορέα.
Έτσι, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας κ. Γ. Κατριβάνος, θα υπάρχει ένας Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας για άτομα με Αναπηρία και ένας Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας για το Παιδί και την Οικογένεια.
Οι υφιστάμενες Μονάδες (ιδρύματα) θα εξακολουθούν να λειτουργούν ως παραρτήματα του ενιαίου Οργανισμού με εξειδικευμένο αντικείμενο.
«Οι υφιστάμενες θέσεις απασχόλησης ενσωματώνονται στον νέο φορέα. Τώρα γίνεται η εξειδίκευση των αποφάσεων που έχουν ληφθεί και σε λίγο καιρό θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολύ περισσότερα πράγματα», δήλωσε ο κ. Λ. Πλάτσης.
Με απόφαση του υποδιοικητή κ. Λάμπη Πλάτση θα συσταθεί και γραφείο κίνησης οχημάτων μεταφοράς των πασχόντων από τα ιδρύματα προκειμένου να γίνεται καλύτερη διαχείριση και να εξασφαλιστούν πόροι. Το Γραφείο Κίνησης δηλαδή, θα έχει πλέον την ευθύνη για τα δρομολόγια που θα εκτελούν τα 13 οχήματα που έχουν διατεθεί για τις ανάγκες των ιδρυμάτων.
«Προχωράμε στην ενοποίηση των μέσων μεταφοράς τροφίμων για να εξοικονομηθούν πόροι. Τα οχήματα θα μείνουν ως έχουν αλλά θα κινούνται με ευθύνη του γραφείου κίνησης που θα συσταθεί», εξήγησε ο υποδιοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς Αιγαίου.

______
Πηγή : εφημ. \'Δημοκρατική\'


     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ρόδος: 18-21/10/2018 Διεθνές Αρχαιολο...

Συζήτηση: Ημερίδες - Συνέδρια - Ακαδημαϊκές Εκδηλώσεις Απαντήσεις: 0

Παρ, 12 Οκτ 2018 3:28 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [Ρόδος] Έκτακτη διακοπή λειτουργίας τ...

Συζήτηση: ΡΟΔΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά Απαντήσεις: 0

Τρι, 28 Μάϊ 2013 11:52 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [Ρόδος] Ερευνητικό σεμινάριο CineScie...

Συζήτηση: ΡΟΔΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά Απαντήσεις: 0

Παρ, 17 Μάϊ 2013 9:26 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [Ρόδος] Ημερίδα "Δημιουργώντας π...

Συζήτηση: ΡΟΔΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά Απαντήσεις: 0

Παρ, 12 Απρ 2013 1:26 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Video-αφιέρωμα: Θεατρική Ομάδα Σ.Α.Ε....

από inertia
Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Θεατρική Ομάδα Απαντήσεις: 3

Σαβ, 19 Ιαν 2013 8:55 pm Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics