Πανεπιστημιακό Άσυλο και Προβληματισμοί

Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Θεσμικό-Νομικό Πλαίσιο

Συγγραφέας Πανεπιστημιακό Άσυλο και Προβληματισμοί

Πεμ, 02 Φεβ 2006 11:36 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

ElSolidario
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Feb 22, 2005
113

edit: το topic αποκόπηκε-διαχωρίστηκε από την αρχική συζήτηση "ΣΑΜΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ"
last post: http://my.aegean.gr/web/ftopicp-1232.html#1232

Από τα προηγούμενα ποστς που βλέπω μάλλον η επανεμφάνιση μου στο φόρουμ δεν θα είναι αυτή που θα περίμενα...
Τι συζήτηση είναι αυτή που έχετε ανοίξει ωρέ?
Από μια αναφορά για καταπάτηση του ασύλου φτάσατε στο να συζητάτε για τις περιουσίες των ελλήνων φορολογούμενων (!!!!! Embarassed ), για χουλιγκανς ( Shocked ) μέχρι για τους ανεξάρτητους!!!
Δεν θα γράψω αρκετά αλλά επιφυλάσομαι τις επόμενες μέρες να ανοίξω θέμα με σχετικό μου άρθρο.
Λοιπόν ως συμπλήρωμα στην αναφορά της μαύρης γάτας. Πριν τα χριστούγεννα, ανέβηκε στο λόφο του ξενία (πάνω σχολές της μυτιλήνης) μπατσικό, κατέβηκαν ένστολοι και έψαχναν για έναν καθηγητή. όλο αυτο το σκηνικό έγινε μέρα μεσημέρι, χωρίς να ακολουθήσουν αντιδράσεις και με τη συγκάλυψη αρκετων ατόμων (καθηγητων, φοιτητών ή φοιτητοπατέρων...). Στις εγγραφές το Σεπτέμβρη ήρθε μπάτσος στη γραμματεία κοινωνικών επιστημών για να γραφτεί, ένστολος χωρίς να τρέχει τίποτα. Μέλη φοιτητικών συλλόγων και συγκεκριμένα της κοινωνιολογίας είναι παράλληλα και μπάτσοι, οι οποίοι μάλιστα είχαν έρθει και στις γενικέσ συνελεύσεις του τμήματος των κοινωνιολόγων (τότε με τις καταλήψεις) με σκοπό να τραμπουκίσουν και απειλούσαν ότι θα αρχίσουν να βαράνε. Αν δημοσιεύσω τις φωτογραφίες που τους έχω (πολύ καλές πόζες) θα παραβιάσω τα ατομικά τους δικαιώματα μήπως? Ή θα βγει ο κάθε ξέμπαρκος μετά που θα θυμηθεί το σύνταγμα (ουστ) και όλως τυχαίως θα αναφέρει τα ατομικά δικαιώματα του καθενός για να δικαιολογήσει τα "κακόμοιρα" τα μπατσάκια?? Από περσι η αστυνομία απροκάλυπτα βρίσκεται παντού λες και έχει καμια δικαιοδοσία, εισβάλλει στα πανεπιστήμια, καταπατά το άσυλο και υπάρχουν πολλά παραδείγματα βλέπε πάντειο, ασοεε. Μάλιστα τώρα τελευταία είναι πολύ της μόδας να ποινικοποιούνται συγκεκριμένοι πολιτικοί χώροι με την ανοχή όλων των προβάτων που η μόνη ενημέρωσή τους είναι τα δελτία του αλτερ, του άλφα και του μέγκα, και διαβάζουν αν διαβάζουν το έθνος άντε το πολύ ελευθεροτυπία. θα επανέλθω δριμύτερος και αναλυτικότερος γιατί βιάζομαι. Shocked

Πεμ, 02 Φεβ 2006 1:50 pm

nikosft
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Nov 30, 2005
49

Μάλλον δεν διάβασες καλά τα post. Αυτο που λέμε είναι πως αυτοί που κάναν την καταγγελία κάναν λάθος και αυτά που λένε δεν ευσταθούν.

Παράθεση:
Αν δημοσιεύσω τις φωτογραφίες που τους έχω (πολύ καλές πόζες) θα παραβιάσω τα ατομικά τους δικαιώματα μήπως?

Τι ειρωνία και ο αρχηγός της Alternativa είπε πως θα έσπαγε την κάμερα ενός παιδιού που τράβαγε την εκλογοαπολογιστικη. Μήπως έχεις καλύτερα καμιά φωτογραφία αυτών που κρύβονται στο πολυτεχνείο; Μπορεί να βρούμε έτσι αυτούς που έδειραν τον Πολυζωγόπουλο ή αυτούς που κάψανε την εθνική στην Πανεπιστημίου. Μήπως έχεις καμιά άλλη των ομοιδεάτων σου που έχουν κάνει μαύρο χάλι την σχολή στην Σάμο;
Παράθεση:
Από περσι η αστυνομία απροκάλυπτα βρίσκεται παντού λες και έχει καμια δικαιοδοσία, εισβάλλει στα πανεπιστήμια, καταπατά το άσυλο και υπάρχουν πολλά παραδείγματα βλέπε πάντειο, ασοεε

Χρόνια τώρα οι αναρχικοί εισβάλλουν στα πανεπιστήμια και τα κάνουν σμπαράλια. Να σου θυμίσω πόσα χρήματα έδωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για να αποκαστήσουν τις ζημιές στην κατάλυψη της Μυτιλήνης πριν λίγα χρόνια; Πόσα λεφτά έδωσε για να ξαναβάψει τους τοίχους στην Σάμο; Α συγνώμη ξέχασα, αυτοί κανούν επανάσταση.

Πεμ, 02 Φεβ 2006 5:33 pm

zero_tolerance
Έμπειρος
Έμπειρος

Mar 20, 2005
349

Tι κόλλημα έχεις nikosft με τους "αναρχικούς"; Ποιός μίλησε γι'αυτους; Και στο κάτω κάτω ποιόν αποκαλείς "αναρχικό"; Δεν ξέρω τι έγινε στη Σάμο, ξέρω όμως τι έγινε στη Μυτιλήνη όπου η καταπάτηση του φοιτητικού ασύλου είναι ΓΕΓΟΝΟΣ! Και προφανώς έγιναν και οι ανάλογες κινητοποιήσεις με μαζική πορεία στο αστυνομικό τμήμα κτλ. Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάπου αλλού στο forum αλλά τελικά δεν κυνηγάμε μάγισες ούτε φανταζόμαστε εκθρούς παντού. Είναι γεγονός οτι θέλουν να καταργήσουν το φοιτητικό άσυλο. Αν κάποιος συμφωνεί με αυτήν την κίνηση ας έχει τα (γκουχ! γκουχ!) να βγει να το πει. Ψευτοδικαιολογίες για "αναρχομπαφιάριδες" βάνδαλους που βρίσκουν "καταφύγιο" στο Παν/κό άσυλο να μας λείπουν. Το άσυλο στο Πανεπιστήμιο εξυπηρετεί πολύ ανώτερους σκοπούς απο αυτούς που (αποδεδειγμένα) μπορείς να φανταστείς. Τη μάθαμε πια την καραμέλα και την πιπιλάμε συνέχεια μου φαίνεται... "κινδυνεύουμε όλοι απο τους τρομοκράτες αναρχικούς"!!!

Να προσπαθήσω να σου εξηγήσω το λόγο ύπαρξης μιας τέτοιας προπαγάνδας, που αναμασάς και διαδίδεις; Ή δε σου επιτρέπει να καταλάβεις η κομματική παράταξη που ανήκεις;

Παράθεση:
Α συγνώμη ξέχασα, αυτοί κανούν επανάσταση.

Αυτοί πάντως, έτσι όπως τους παρουσιάζεις στο post σου σίγουρα δεν κάνουν επανάσταση. Αναγνωρίζω πάντως την ασχετοσύνη που σε διακρίνει για τη λέξη αυτή, που προφανώς σε τρομάζει, "επανάσταση".

Πεμ, 02 Φεβ 2006 8:33 pm

nikosft
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Nov 30, 2005
49

Ξέρω όμως εγώ τι έγινε στην Μυτιλήνη όταν μας έλεγε ο Κάτσικας ποσα εκατομμύρια ήταν ζημιές στο πανεπιστήμιο από τις "παρεμβάσεις" σας κατα την διάρκεια της κατάληψης.
Παράθεση:
κόλλημα έχεις nikosft με τους "αναρχικούς"; Ποιός μίλησε γι'αυτους; Και στο κάτω κάτω ποιόν αποκαλείς "αναρχικό";

Ως αναρχικοί υπογράφουν αυτοί που μας κάνανε το σχολικό καινούργιο
Παράθεση:
Ψευτοδικαιολογίες για "αναρχομπαφιάριδες" βάνδαλους που βρίσκουν "καταφύγιο" στο Παν/κό άσυλο να μας λείπουν

Ψευτοδικαιολογίες; Για δες εδώ http://www.enet.gr/online/online_hprint.jsp?q=%F0%DC%ED%F4%...d=60079608
Πρόσφατο και όχι σπάνιο φαινόμενο, δώσε προσοχή στο κομμάτι που λέει "Ο πρύτανης του Ιδρύματος Στ. Παπαστάμου δήλωσε χθες στην «Ε» πως τέτοια φθορά έχει εδώ και δέκα χρόνια να υποστεί το πανεπιστήμιο, αποδίδοντας τα επεισόδια σε «εξωπανεπιστημιακά» στοιχεία "
Παράθεση:
Το άσυλο στο Πανεπιστήμιο εξυπηρετεί πολύ ανώτερους σκοπούς απο αυτούς που (αποδεδειγμένα) μπορείς να φανταστείς

Και πως θα υπερασπιστούμε και εμείς τους σκοπούς αυτούς;Κάνοντας λαμπόγιαλο τά κτίρια.
Παράθεση:
Να προσπαθήσω να σου εξηγήσω το λόγο ύπαρξης μιας τέτοιας προπαγάνδας, που αναμασάς και διαδίδεις; Ή δε σου επιτρέπει να καταλάβεις η κομματική παράταξη που ανήκεις;

Και πάνω που έλεγες ότι δεν κυνηγάς μάγισες και δεν φαντάζεσε εχθρούς παντού.

Δεν είμαι υπέρ της κατάργησης του ασύλου. Μου τη δίνει ομως όταν το κάθε *********νο μπαίνει στο πανεπιστήμιο και το καταστρέφει. Δεν έχω τίποτα με αυτούς που βγαίνουν και λένε την γνώμη τους, σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκουν και αν κάποιος προσπαθήσει να τους αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα θα είμαι από τους πρώτους που θα φονάξουν, έχω πολλά όμως με αυτούς που κρύβονται πίσω απο την ανωνυμία τους εκμεταλλέυονται καταστάσεις και εμποδίζουν εμένα να κάνω πράγματα για τα οποία πραγματικά υπάρχει το άσυλο. Και όταν μπήκε ο αστυνομικός στην σχολή σας κάνατε ένα σωρό ενέργειες, όταν όμως το πανεπιστήμιο έδωσε τόσα εκατομμύρια για την αποκατάσταση των κτιρίων μετά την κατάληψη, λεφτά που θα μπορύσαν να χρησιμοποιηθούν αλλιώς, κάνατε τις πάπιες.
Παράθεση:
Αναγνωρίζω πάντως την ασχετοσύνη που σε διακρίνει για τη λέξη αυτή, που προφανώς σε τρομάζει, "επανάσταση".

Και εγώ αναγνωρίζω την ασχετοσύνη που σε διακρίνει για τη λέξη "επιχείρημα"

Υ.Γ Και για να μην είμαι άδικος το γεγονός ότι τα πανεπιστημία είναι ξέφραγο αμπέλι το εκμεταλλεύται και η άλλη πλευρά
http://www.enet.gr/online/online_hprint.jsp?q=%F0%DC%ED%F4%...d=44770112

Παρ, 03 Φεβ 2006 4:55 pm

ptzivras
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Nov 23, 2005
70

Φίλε nikosft καλό θα ήταν να καλμάρεις λίγο και όχι επιθετικά ποστς εδω μέσα...
Κουβέντα κάνουμε...
Επιφυλάσομαι προς απάντηση σου σε μεταγενέστερο χρόνο μιας και την συγκεκριμένη περίοδο πεσανε πολλά μαζί...

Υ.γ.Αν και μου άρεσε η γενικότερη επιχειρηματολογία πλαισιωμένη απο την παράθεση ιστοσελίδων...γέλασα πολύ με το επιχείρημα {όταν μας έλεγε ο Κάτσικας ποσα εκατομμύρια ήταν ζημιές στο πανεπιστήμιο από τις "παρεμβάσεις" σας κατα την διάρκεια της κατάληψης. }

Ας προσέχουμε και τις πηγές μας...και το τι γράφουμε.... Ε Λ Ε Ο Σ

Παρ, 03 Φεβ 2006 7:34 pm

zero_tolerance
Έμπειρος
Έμπειρος

Mar 20, 2005
349

Δε συμμετείχα σε κανένα απο τα επεισόδια που αναφέρεις. Προσωπικά ήμουν παρόν πριν απο δύο χρόνια στην κατάληψη της πρυτανείας (λόγος: η απαίτηση δωρεάν ποιοτικής σίτισης) καθώς και πέρυσι όταν καταλάβαμε το κτήριο της θάλασσας (λόγος: εναντίωση στο νομοσχέδιο της αξιολόγησης) και πουθένα δεν έγιναν επεισόδια και καταστροφές. Θερμοκέφαλοι υπάρχουν παντού και τζάμπα τους βάφεις "αναρχικούς". Αντί για να κάθεσαι λοιπόν και να κάνεις κριτική εκ του ασφαλούς, αφού τόσο σε νοιάζει η πανεπιστημιακή περιουσία, την επόμενη φορά που θα γίνει κατάληψη στον τόπο σου πήγαινε μια βόλτα και βοήθησε τα παιδία στη λεγόμενη "ομάδα περιφρούρησης" που οφείλει να υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις. Και θα δεις απο κοντά πόσο "αναρχικοί" είναι αυτοί που αναφέρεις.

Παράθεση:
Και όταν μπήκε ο αστυνομικός στην σχολή σας κάνατε ένα σωρό ενέργειες, όταν όμως το πανεπιστήμιο έδωσε τόσα εκατομμύρια για την αποκατάσταση των κτιρίων μετά την κατάληψη, λεφτά που θα μπορoύσαν να χρησιμοποιηθούν αλλιώς, κάνατε τις πάπιες.

Δε "μας" ξέρεις γι'αυτο το λόγο πρόσεχε τα λόγια σου. Για πες "μας" λοιπόν και στις δύο περιπτώσεις τι έκανες εσύ; Τα κερασμένα σφινάκια στο κλαμπάκι-στέκι της κομματικής σου παράταξης δε θεωρείται απάντηση. Αλήθεια δαπίτης είσαι ή επαναστάτης της πασπ (ποσώς με ενδιαφέρει, άρα μην απαντήσεις αν θέλεις);

Το σχόλιό σου
Παράθεση:
Και πάνω που έλεγες ότι δεν κυνηγάς μάγισες και δεν φαντάζεσαι εχθρούς παντού.

μόνο άκυρο μπορώ να το χαρακτηρίσω, παρόλο που είναι άξιο πολλών επιθέτων. Αλλά τόσα καταλαβαίνεις, τόσο λές.

Παράθεση:
Ως αναρχικοί υπογράφουν αυτοί που μας κάνανε το σχολικό καινούργιο

'Οχι, άνθρωπέ μου, αυτοί που σας κάνανε το σχολικό καινούριο υπογράφουν ως αναρχικοί. Δε συμαίνει οτι είναι.

Παρ, 03 Φεβ 2006 8:51 pm

nikosft
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Nov 30, 2005
49

Παράθεση:
γέλασα πολύ με το επιχείρημα {όταν μας έλεγε ο Κάτσικας ποσα εκατομμύρια ήταν ζημιές στο πανεπιστήμιο από τις "παρεμβάσεις" σας κατα την διάρκεια της κατάληψης. }

To 2003 ήμουν στο Δ.Σ του ΜΠΕΣ με την παράταξη της Φ.Α.Κ Σε μια γενική συνέλευση τμήματος (δηλ μέλη του Δ.Σ και καθηγητές) ήταν και ο Κάτσικας και μας ανέφερε τρομερά αγανακτισμένος ακριβώς αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεις το αστείο;

Παρ, 03 Φεβ 2006 10:45 pm

nikosft
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Nov 30, 2005
49

zero-tolerance αν απέφευγες τις προσωπικές επιθέσεις και έδινες κάποιο επιχείρημα ίσως έκανες την συζήτηση πιο ενδιαφέρουσα.

Οι καταστροφές δεν γίνονται μόνο κατά τη διάρκεια των καταλήψεων, το παραπάνω link για τις καταστροφές στη Πάντειο δεν έχει καμία σχέση με τις καταλήψεις.

Οι απόψεις μου παραμένουν ίδιες, μιας και δεν άκουσα κάποιο επιχείρημα εναντίον τους (να υποθέσω πως συμφωνείτε;)

- Πολλοί εκμεταλλεύονται με τον χειρότερο τρόπο το άσυλο για να προκαλούν ζημιές στο πανεπιστήμιο ή για να κάνουν με την άνεση τους παράνομες πράξεις και κατά ένα περίεργο τρόπο μένουν στο απυρόβλητο.
- Η Alternativa στην παραπάνω περίπτωση, όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν, έκανε λάθος
- Τα πανεπιστήμια πρέπει να φυλαχτούν, προφυλάσσοντας ταυτόχρονα όλα αυτά για τα οποία δημιουργήθηκε το άσυλο.

Παράθεση:
'Οχι, άνθρωπέ μου, αυτοί που σας κάνανε το σχολικό καινούριο υπογράφουν ως αναρχικοί.

Και ποια είναι η άποψη σου για την ενέργεια τους αυτή (ότι κάνουν το σχολικό καινούργιο, όχι ότι υπογράφουν σαν αναρχικοί);

Πολλοί πάντως θέλουν να πάρουν το τίτλο του αναρχικού
όπως http://www.enet.gr/online/online_hprint.jsp?q=%E1%ED%E1%F1%...d=28093992
ή http://www.enet.gr/online/online_hprint.jsp?q=%E1%ED%E1%F1%...d=14531344
ή http://www.enet.gr/online/online_hprint.jsp?q=%E1%ED%E1%F1%...d=30874960
ή http://www.enet.gr/online/online_hprint.jsp?q=%E1%ED%E1%F1%...d=70931848
και πολλά άλλα. Μην κατηγορείτε λοιπόν εμένα ότι τους έχω παρεξηγήσει. Και σε αυτούς τους αναρχικούς αναφέρομαι. Αν ενοχλεί κάποιους αύτος ο χαρακτηρισμός, που οι ίδιοι χρησιμοποιούν για τον εαυτό τους, ας τον βάλω σε εισαγωγικά.

Σαβ, 04 Φεβ 2006 11:50 am

ElSolidario
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Feb 22, 2005
113

Με αυτά που γράφεις δείχνεις περίτρανα την πολιτική σου ημιμάθεια και αναξιοπρέπεια και κατά πόσο χαμηλή είναι η κοινωνική σου παιδεία.
Και στα παρακάτω που γράφω θα γίνω επιθετικός και δηκτικός για πρώτη φορά εδώ στο My γιατί δεν γίνεται να διαβάζω πολιτικές γελοιογραφίες από τα παπαγαλάκια των ανεξάρτητων στη Σάμο. Embarassed

Μίλησες για ειρωνία στο γεγονός με τις φωτογραφίες: Πρέπει να καταλάβεις να διαχωρίζεις το πώς θίγονται οι ελευθερίες και τα δικαιώματα ανθρώπων που κάνουν συνδικαλιστική δουλειά και βρίσκονται σε γενική συνέλευση (βλ. εκλογοαπολογιστική κ καλά τους είπε η alternativa), και για το τί σημαίνει να σε παρακολουθούν μπάτσοι σε συνέλευση (είτε είναι φοιτητές είτε όχι) να τραμπουκίζουν και εσύ να τους φωτογραφίζεις. Στην προκειμένη καλά που υπάρχουν αυτές οι φωτό για να προφυλάσσονται σύντροφοι από τα πεσίματα των μπάτσων εδώ στο νησί (που γίνονται χωρίς λόγο και πάντα σε συγκεκριμένα άτομα), από παρακολουθήσεις και για να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι ασφαλίτες εδώ και σε κάθε πορεία ή συνέλευση συλλόγων αυτοί οι ρουφιάνοι να απομονώνονται.

Αναφέρθηκες και στην κατάληψη της Διοιήκησης το 2003 στη Μυτιλήνη. Ήσουν παρών βλακάκο και ξέρεις?? Ή αναπαράγεις αυτά που προπαγανδίζει εκ των υστέρων ο καλούλης κυριος κύριος Κάτσικας??
Για να ξέρεις λοιπόν οι ζημιές που πλήρωσε το Πανεπιστήμιο εξ'αιτίας της κατάληψης, ήταν μια σπασμένη πόρτα και μερικά βαψίματα στους τοιχους...
Embarassed .Οι φοιτητές όμως κέρδισαν δωρεάν σίτιση για όλους.Δίκαιη ανταλλαγή πιστεύω.

Αφού όμως λοιπόν ενδιαφέρεσαι για τα χρήματα του ελληνα φορολογούμενου πολίτη (τρομάρα του), σε παραπέμπω σε άρθρο της εφημερίδας "το ποντίκι" (26-1-2006) για το Παν.Αιγαίου.: "(...)Σύμφωνα με σχετικές καταγγελίες 1 ομάδα καθηγητών αφαίμαξε άπαντα τα ταμεία του νησιωτικού,ευάερου και ευήλιου εκπαιδευτικού ιδρύματος(...)το νοσηρό κλίμα έχει τις ρίζες του εκτός των άλλων και στον ασφυκτικό εναγκαλισμό κομματικών μηχανισμών.Πολλοί μιλούν για διαπλοκή καθηγητών με κόμματα, για χειραγώγηση φοιτητικής ψήφου κτλ (...)Τα χρήματα που πέταξαν προέρχονται από κονδύλια που υποτίθεται ότι διατέθηκαν στο Παν.Αιγαίου από το β' κοινοτικό πλαίσιο στήριξης." Και αν μερικοί μερικοί έχουν τα @@ να μαζέψουν καταγγελίες και στοιχεία να τα πάνε στη σύγκλητο.Αλλά αυτά τα λεφτά που τρώνε καθηγητες και δεν συμμαζεύεται δεν μας νοιάζει.Το αν θα σπάσει 1 τζάμι ή θα καούν κανα 2 καρέκλες είναι καταστροφές που τις κάνουν οι γνωστοί άγνωστοι αναρχομπαφιάρηδες- αναρχοφασίστες. Πάμε παρακάτω.

Αφού είσαι τόσο καλός γνώστης των πραγμάτων θα ξέρεις για ποιό λόγο έγιναν τα επεισόδεια στην Πάντειο έτσι.? Αλλά μάλλον κάνεις κάποιο λάθος γιατί οι φοιτητές που εξεγέρθηκαν δίκαια για την χρησιμοποίηση του παρακείμενου κτίριου Σαρίδη για τους δόλιους σκοπούς της δεξιάς και του σάπιου κράτους πλέον, δεν έκαναν καμιά ζημιά μέσα στα κτίρια της Παντείου. Πρόκειται για ζημιές εξωπανεπιστημιακών που καμία σχέση δεν έχουν καν με το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι της παντείου. Όσο για τις ζημιές που κλεγόταν ο καλούλης κύριος κύριος Παπαστάμου ας μας απαντήσει πρώτα πώς ξοδεύτηκαν εγκληματικά τα απίστευτα χρηματικά ποσά και κοινοτικά κονδύλια της Παντείου και πώς κόπηκε τιμολόγιο του Πανεπιστημίου για την αγορά αυτοκινήτου φεράρι από 1 καθηγητή??? (βλ.εκπομπές Τριανταφυλλόπουλου για τα Πανεπιστήμια).

Αλλά γιατί όμως μιλάς συνέχεια για αναρχικούς και ποιός δήλωσε αναρχικός μέσα από αυτά τα πόστς.? Αλλά ξέχασα μάλλον αναπαράγεις την προπαγάνδα του Φυντανίδη και της κ***φυλλάδας του (έβαλα αστεράκια οκ), του Μπόμπολα, του Λαμπράκη που είναι καλοί κύριοι όλοι τους και έχουν αντικειμενικές εφημερίδες.Μάλλον θα είσαι από την μερίδα εκείνων που λένε στις ειδήσεις κάτσε να δούμε ένα πιό σοβαρό κανάλι με κύρος και πληροφόρηση και από άλτερ βάζουν μέγκα. Embarassed

Αυτά. Rolling Eyes

Σαβ, 04 Φεβ 2006 5:09 pm

nikosft
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Nov 30, 2005
49

Δεν μπορώ να καταλάβω που τελικά διαφωνείς μαζί μου
Παράθεση:
Αφού όμως λοιπόν ενδιαφέρεσαι για τα χρήματα του ελληνα φορολογούμενου πολίτη (τρομάρα του), σε παραπέμπω σε άρθρο της εφημερίδας "το ποντίκι" (26-1-2006) για το Παν.Αιγαίου

Δεν διάβσες το link στο Υ.Γ της πρηγούμενης απαντησής μου τι έλεγε; Δεν διάβασε που το σχολίασα:
Παράθεση:
το γεγονός ότι τα πανεπιστημία είναι ξέφραγο αμπέλι το εκμεταλλεύται και η άλλη πλευρά

Λες
Παράθεση:
Πρόκειται για ζημιές εξωπανεπιστημιακών που καμία σχέση δεν έχουν καν με το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι της παντείου

Και το απόκομμα που είχα γράψει έλεγε και το τόνισα:
Παράθεση:
...εδώ και δέκα χρόνια να υποστεί το πανεπιστήμιο, αποδίδοντας τα επεισόδια σε «εξωπανεπιστημιακά» στοιχεία....

Ακόμα λες
Παράθεση:
Αναφέρθηκες και στην κατάληψη της Διοιήκησης το 2003 στη Μυτιλήνη. Ήσουν παρών βλακάκο και ξέρεις?? Ή αναπαράγεις αυτά που προπαγανδίζει εκ των υστέρων ο καλούλης κυριος κύριος Κάτσικας?? [...]

Για την κατάληψη στην Μυτιλήνη ούτε ειπα πως ήμουν μπροστά ούτε είπα πως έχω άλλο στοιχείο πέρα απο τα λόγια του Κάτσικα. Δεν καταλαβαίνω το ειρωνικό σου σχόλιο στο πρόσωπο του, αν έχεις κάτι να του προσάψεις πεσ το ελέυθερα, κανείς δεν πρόκειτε να σου πει τίποτα και ας του στείλω και ένα email να του δώσουμε την ευκαιρία να απαντήσει. Μην προπαγανδίζεις στον αέρα.
Παράθεση:
Οι φοιτητές όμως κέρδισαν δωρεάν σίτιση για όλους.Δίκαιη ανταλλαγή πιστεύω

Δηλαδή εννοείς πως αν η κατάληψη γινόταν χωρίς ζημιές δεν θα τα κέρδιζαν αυτά οι φοιτητές; Γιατί επιμένετε να μιλάτε μόνο για την κατάληψη; Η ζημιές που γίνονται στην Σάμο, στην Πάντειο (μιλάω και για την οικονομική απάτη) σας αφείνουν αδιάφορους; Γιατί δεν σχολιάζετε για αυτά;
Άκομα λες
Παράθεση:
και για το τί σημαίνει να σε παρακολουθούν μπάτσοι σε συνέλευση (είτε είναι φοιτητές είτε όχι) να τραμπουκίζουν και εσύ να τους φωτογραφίζεις

Τη συνέλευση της ΓΣΕΕ την παρακολουθούσαν αστυνομικοί με πολιτικά και ο υπουργος δικαιοσύνης αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη. Αν έχεις λοιπόν στοιχεία πως αστυνομικοί που δεν είναι φοιτητές παρακολοθούν τις συνελέυσεις σας μην τα κρατάς κρυφά. όσον αφορά τους φοιτητές αστυνομικούς τουλάχιστον το δικό μας καταστατικό δεν τους απαγορέυει να παρακολοθούν τις συνελεύσεις, αλλά και πέραν τούτου εμείς στην Σάμο δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα(ακόμα και δικιο να είχε η Alternativa αναφέρει ξεκάθαρα πως ο υποτιθέμενος αστυνομικός δεν ήταν φοιτητής)
Παράθεση:
Αλλά γιατί όμως μιλάς συνέχεια για αναρχικούς και ποιός δήλωσε αναρχικός μέσα από αυτά τα πόστς.?

Δεν το κατάλαβα το σχολιο σου, δήλωσε κανεις εδώ φασίστας που το αναφέρεις συνέχεια; Γιατί ντε και καλά πρέπει να κατηγορήσω κάποιον προσωπικά; Το θέμα με τους αναρχικούς ξεκίνησε με το γεγονός ότι αυτοί που καταστρέφουν το σχολικό στην Σάμο υπογράφουν ως αναρχικοί.
επίσης να σημειώσω πως είναι πρόσωπα γνωστά και στην έξω ζωή δηλώνουν επίσης αναρχικοί.

Όσον αφορά του αναρχικούς ο zero_tolerance είπε πως μπορεί αυτοί που καταστρέφουν το σχολικό να υπογράφουν αναρχικοί αλλά δεν είναι και ανέφερα μερικά παραδείγματα ανθρώπων που δειλώνουν αναρχικοί και τι κάνουν. Δεν τους χαρακτηρίζει η εφημερίδα αναρχικούς μόνοι τους το λένε. Μην βλέπεις εχθρούς παντού. Θέλεις μήπως να σου στείλω τι έγραφε η Ελευθεροτυπία -και στο εξώφυλο μάλιστα- όταν η αστυνομία έκανε ελέγχους στα εξάρχεια;

Γιατί επιμένετε να το γυρίζετε το θέμα στην πολιτική; Αντί να απομονώνετε φράσεις και να αρχίζεται πολιτική φλυαρία και προσωπικούς χαρακτηρισμούς, που δεν βγάζουν πουθενα, προσπαθήστε να δώστε τις απόψεις σας στο θέμα της συζήτησης. Τελικά το πανεπιστήμιο πρέπει να φυλαχτεί και πως; Πως θα αποτραπούν τα φαινόμενα της Παντείου (και μιλάω και για τις ζημιές και για λεφτά που χάθηκαν); Τι έχετε να πείτε για την στάση της Alternativa;

Και λίγα δείγματα πολιτκής παιδείας
Παράθεση:
Μάλλον θα είσαι από την μερίδα εκείνων που λένε στις ειδήσεις κάτσε να δούμε ένα πιό σοβαρό κανάλι με κύρος και πληροφόρηση και από άλτερ βάζουν μέγκα
΄
Παράθεση:
Με αυτά που γράφεις δείχνεις περίτρανα την πολιτική σου ημιμάθεια και αναξιοπρέπεια και κατά πόσο χαμηλή είναι η κοινωνική σου παιδεία

Παράθεση:
πολιτικές γελοιογραφίες από τα παπαγαλάκια των ανεξάρτητων στη Σάμο

Παράθεση:
Ήσουν παρών βλακάκο και ξέρεις

Παράθεση:
ελληνα φορολογούμενου πολίτη (τρομάρα του)

Παράθεση:
τους δόλιους σκοπούς της δεξιάς και του σάπιου κράτους πλέον

Παράθεση:
Αλλά ξέχασα μάλλον αναπαράγεις την προπαγάνδα του Φυντανίδη και της κ***φυλλάδας του (έβαλα αστεράκια οκ), του Μπόμπολα, του Λαμπράκη

Ναι τελικά μου φίνεται πως είμαι πολιτκά ημιμαθείς....

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Άσυλο και αντιεξουσιαστές @ Ρόδος

από Argonaut
Συζήτηση: Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Θεσμικό-Νομικό Πλαίσιο Απαντήσεις: 3

Πεμ, 17 Σεπ 2009 12:22 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβληματισμοί και κινητοποιήσεις για...

από icsd08063
Συζήτηση: Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Θεσμικό-Νομικό Πλαίσιο Απαντήσεις: 41

Πεμ, 30 Οκτ 2008 5:07 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προβληματισμοί για το περιβάλλον...

από gaidoura
Συζήτηση: Περιβάλλον, Οικολογία, Ανακύκλωση Απαντήσεις: 7

Τρι, 04 Σεπ 2007 12:38 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Σύρος: Προβληματισμοί και κάλεσμα από...

από ForzaInter
Συζήτηση: Δημοσιογραφική - Συντακτική Ομάδα Απαντήσεις: 2

Τρι, 06 Μάρ 2007 4:10 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics