Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
τμ. Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας |
| Συγγραφέας |
Βοήθεια για Ύλη |
| |
|

hero
Ψαρούκλα

Mar 03, 2012
4
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:48 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

hero
Ψαρούκλα

Mar 03, 2012
4
|
|
tzorvas καλημέρα και σευχαριστώ που μου απάντησες.Τι βρίσκεις κουλό??Το οτι κοιτάζω απο θεωρητική κατεύθυνση το συγκεκεριμένο πμς?Με μαθηματικά η σχέση μου κακή, με υπολογιστές νορμάλ..!Εξήγησέ μου αν θέλεις λίγο παραπάνω την σκέψη σου.Εσύ έχεις σχέση με το συγκεκεριμένο πμς?
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:48 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

hero
Ψαρούκλα

Mar 03, 2012
4
|
|
Ούτε εγώ μιλούσα για office αλλά σίγουρα απο γλώσσα C δεν έχω ιδέα!Εριξα μια ματιά στο παν/μιό σου και δεν νομίζω πως εδώ μιλάμε για του ιδίου επιπέδου γνώσεις στον προγραμματισμό.Άλλωστε, αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο πμς έχει μεγάλο ποσοστό απο φοιτητές αρχαιολογίας!Εαν έχω καταλάβει καλά, για τις εισαγωγικές εξετάσεις ζητάνε κάποια βασικά πράγματα σε C, html κτλ. αλλά ΑΥΤΟ ακριβώς προσπαθώ να διευκρινήσω απο παιδιά που έχουν δώσει την συγκεκριμένη εξέταση ωστέ να κρίνω εαν τελικά μπορώ να ανταπεξέλθω ή όχι!
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Νομίζω πως το μέλος Ira_K είναι στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό.
|
|
|
|
| |
|

hero
Ψαρούκλα

Mar 03, 2012
4
|
|
Σευχαριστώ εξίσωση θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω.Κ εαν κάποιος άλλος βέβαια έχει κάποια πληροφορία καλοδεχούμενη!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |