|
τμ. Μαθηματικών |
| Συγγραφέας |
Κατατακτήριες στο Μαθηματικό & παρακολουθήσεις.. |
| |
|
|
|
Γειά σας παιδιά!
Σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες στην σχολή σας. Θα ήθελα να με κατατοπίσει κάποιος για το πόσο δύσκολο είναι το τμήμα κι αν θα μπορέσω να το τελειώσω αν δεν παρακολουθώ- προέρχομαι απο θεωρητική κατεύθυνση και εϊμαι 30 ετών με οικογενειακές και εργασιακές υποχρεώσεις. Πως είναι τα μαθήματα, οι καθηγητές, υπάρχουν εργαστήρια κτλ...
Ευχαρσιτώ πολύ οποιονδήποτε μπει στον κόπο να με βοηθήσει
καλές διακοπές...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλημέρα - Καλησπέρα !
Δηλαδή εσύ θέλεις να δώσεις κατατακτήριες για το μαθηματικό Σάμου και αν περάσεις να πάρεις πτυχίο χωρίς να παρακολουθείς αλλά μόνο να έρχεσαι να δίνεις ;
Χωρίς παρεξήγηση μήπως θέλεις να στο στέλνανε και με courier ;
Εκτός βέβαια αν ρωτάς εκ μέρους κάποιου άλλου !
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:47 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
Παιδιά ευχαριστώ!
Θέλω μόνο μαθήματα να δίνω. Γίνεται έτσι ή υπάρχουν υποχρεωτικές παρακολουθήσεις?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Από όσο ξέρω δεν υπάρχουν υποχρεωτικές παρακολουθήσεις παρά μόνο σε μαθήματα που έχουν εργαστήριο !
Είναι νομίζω δύσκολο να έρχεσαι να δίνεις χωρίς να παρακολουθείς εκτός και αν έχεις βοήθεια από κάπου αλλού !
Από εκεί και πέρα καλή σου τύχη
|
|
|
|
| |
|
|
|
Απο αλλού...? τι εννοείς? Πάντως απο καθηγητές δεν έχω αλλιώς δε θα ρώταγα κιόλας...
Αυτά με το εργαστήριο είναι πολλά?Οι καθηγητές είναι συζητήσιμοι και βοηθάνε?
Σκεφτόμουν να έβρισκα έναν φοιτητή να μου στέλνει σημειώσεις και να με βοηθάει με αμοιβή βέβαια...
Απο την εμπειρία σας και απ΄ότι έχετε ακούσει πιστεύετε ότι είναι εφικτό?
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:47 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
Βοήθεια γενικά από παντού !
Αυτό που λέει ο Tζόρβας (όχι δεν είναι ο τερματοφύλακας  ) αν κάνεις θα είσαι εντάξει νομίζω !
Βρες κάποιον από μαθηματικό για περισσότερες πληροφορίες !
|
|
|
|
| |
|
|
|
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ....???
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γιατί φωνάζεις ;
Λογικά κάποιος μπορεί να το δει και να σου απαντήσει (του μαθηματικού) αν και δεν το κόβω αφού οι περισσότεροι μπαίνουν κάνουν την δουλειά τους και μετά φεύγουν , όπως εσύ π.χ. ! Εκτός και αν δεν κάνεις το ίδιο !
|
|
|
|