Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων |
| Συγγραφέας |
SOS βιβλία -- τ.Δ.Ε. |
| |
|
|
|
Καλησπέρα,
είμαι πρωτοετής στην σχολή και θα ήθελα να μου πει κάποιος ή κάποια αν θα μπορούσε να μου δανείσει τα βιβλία του 1ου & 3ου εξαμήνου διότι δεν τα δικαιούμαι δωρεάν....Ευχαριστώ!!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλησπερα marizoula ειμαι στο 4 ετος του διοικησης, αν χρειαστεις κατι μπορω να σε βοηθησω
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλημέρα, Χρόνια πολλά
σ΄ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες στο μήνυμά μου
Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο σου έτσι ώστε να μιλήσουμε για να μπορέσω να πάρω τα βιβλία που χρειάζομαι?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλησπερα και χρονια σου πολλα. Πολυ ευχαριστως να στο δωσω, στειλε μου ομως το mail σου (της σχολης) για να σου στειλω εκει το νουμερο.
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Alex_Argy έγραψε:
Καλησπερα και χρονια σου πολλα. Πολυ ευχαριστως να στο δωσω, στειλε μου ομως το mail σου (της σχολης) για να σου στειλω εκει το νουμερο. |
Πολύ καλή επιλογή να δοθεί προτεραιότητα στο email της σχολής.
Επίσης, η επικοινωνία που αφορά σε προσωπικά στοιχεία, προτείνουμε να γίνεται μέσω Προσωπικών Μηνυμάτων κι όχι σε δημόσιο χώρο, ώστε να υπάρχει ασφάλεια καλύτερη και προστασία των ίδιων των στοιχείων που αφορούν στα μέλη-προσωπικούς μας λογαριασμούς.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Συμφωνω απολυτα. Θα επιμεινω στο mail της σχολης. Αν παλι ειναι αρκετα δυσκολο πιστευω θα βρουμε μια ακρη και απο δω αν και οπως ειπα δινω προτεραιοτητα σε αυτο της σχολης.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |