Ημέρες Καριέρας - Job Fair Athens 2013

   
   

 Καινοτομία - Νεανική Επιχειρηματικότητα

 
Συγγραφέας Ημέρες Καριέρας - Job Fair Athens 2013
 
       
Σαβ, 19 Ιαν 2013 4:18 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Job Fair Athens 2013 (tw / g+)
  Μετά την επιτυχία των δυο τελευταίων χρονιών της εκδήλωσης Job Fair Athens, οι EESTEC και IEEE την διοργανώνουν και φέτος υπό την αιγίδα του ΕΜΠ.

  Tο διήμερο καριέρας θα πραγματοποιηθεί στις 3-4 Απριλίου 2013 στην Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη!

  Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το Job Fair Athens είναι μια ημέρα καριέρας που στόχο έχει να βοηθήσει τους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας, να ενημερωθούν για αυτή και να αναζητήσουν ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης. Σημαντικό επίσης είναι ότι το Job Fair αποτελεί μια καθαρά φοιτητική, μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία.

  Σύντομα θα βρίσκεται κοντά σας η νέα ιστοσελίδα! Εν τω μεταξύ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την περσινή εκδήλωση..

  Επίσης, για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στέλνετε e-mail στη διεύθυνση info__job-fair.gr.
Έγινε επεξεργασία από τον/την sgep στις Σαβ, 02 Φεβ 2013 7:46 pm, 1 φορά
     
 
       
Σαβ, 26 Ιαν 2013 4:10 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Και φέτος το Job Fair Athens πλαισιώνεται από διάφορες ομιλίες με στόχο την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και ενημέρωση των επισκεπτών για θέματα που τους απασχολούν.
  Τί θέματα θες να έχουν οι ομιλίες του Job Fair Athens 2013;

  Εμπειρίες από καταξιωμένους νέους επαγγελματίες / Επαγγελματικές ευκαιρίες στο εξωτερικό / Επαγγελματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα της “κρίσης” / Πώς κάνεις την ιδέα σου επιχείρηση / Πώς “ξεκινάς” μια start-up και πώς την συνεχίζεις / Οι νέες τεχνολογίες μας χτυπάνε την πόρτα


     
 
       
Τετ, 30 Ιαν 2013 3:20 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Το EURES Greece θα συμμετάσχει στο Job Fair Athens 2013
  Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης της Ελλάδας με διασυνδέσεις σε όλη την Ευρώπη θα παρευρεθεί με θέσεις εργασίας από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

  Περισσότερες πληροφορίες στο EURES — The European Job Mobility Portal


     
 
       
Σαβ, 02 Φεβ 2013 7:53 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Η ιστοσελίδα είναι ενεργή (απαιτεί εγγραφή):

  Συχνές Ερωτήσεις - Επικοινωνία / Αγγελίες Εργασίας

  Στο “Job Fair Athens 2013” στοχεύουμε να βρουν οι φοιτητές και οι απόφοιτοι πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών πρακτική ή μόνιμη εργασία στις συμμετέχουσες εταιρείες.

  Το πρώτο βήμα για να το καταφέρετε είναι να ανεβάσετε το βιογραφικό στο online σύστημα του Job Fair Athens 2013.

  - Δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας και ανέβαστε μέχρι και 5 διαφορετικά βιογραφικά στη βάση δεδομένων.
  - Οι εταιρείες θα έχουν πρόσβαση στην βάση βιογραφικών για τους επόμενους 7 μήνες. Θα μπορούν εύκολα, γρήγορα και κυρίως στοχευμένα να ξεχωρίσουν τα βιογραφικά ανάλογα με τις σπουδές, την ειδικότητα και άλλα κριτήρια.
  - Σε περίπτωση που το βιογραφικό σας δεν είναι ακόμα έτοιμο, θα σας δοθούν όλες οι απαραίτητες γνώσεις για να καταφέρετε να το συντάξετε σωστά στα CV trainings, που θα γίνουν έναν μήνα πριν την εκδήλωση, από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 & 4 Απριλίου 2013 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Η δυνατότητα προσέλευσης ξεκινά στις 10:00 και τελειώνει στις 17:00, και τις δύο ημέρες.

  - Τελικά, γιατί να έρθω;

  Γιατί θα έχετε την ευκαιρία:

   • Nα ενημερωθείτε από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό σχετικά με θέματα που σας απασχολούν για την αγορά εργασίας και τα προσόντα που πρέπει να έχετε για να ενταχθείτε με επιτυχία σε αυτήν.
   • Nα βρείτε κάποια θέση για πρακτική ή μόνιμη εργασία στις συμμετέχουσες εταιρείες.
   • Nα παρακολουθείτε ομιλίες και παρουσιάσεις που θα γίνονται στο χώρο συνεδριάσεων σε θέματα που εσείς αποφασίζετε σε αυτήν τη δημοσκόπηση.
   • Nα συμμετέχετε στους διαγωνισμούς, οι οποίοι θα έχουν ως αντικείμενο διάφορα τεχνολογικά θέματα.

   Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να στείλετε email στη διεύθυνση: (info@job-fair.gr)


     
 
       
Σαβ, 02 Μάρ 2013 8:32 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


- Ποιες εταιρείες θα συμμετέχουν;
  Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις συμμετοχές στο tab «Υποστηρικτές» στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

  - Η Ericsson για τρίτη χρονιά στο JFA! Κορυφαίος στον κόσμο προμηθευτής τεχνολογίας και υπηρεσιών σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους που κατέχει ηγετική θέση στις υπηρεσίες διαχείρισης δικτύων. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 180 χώρες, απασχολώντας περισσότερους από 100.000 εργαζόμενους.

  - Νέα συμμετοχή! Η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ), η εταιρεία που εισήγαγε το φυσικό αέριο στο ενεργειακό ισοζύγιο της Ελλάδας και συμβάλει στην υλοποίηση έργων στρατηγικής σημασίας για την χώρα , θα είναι παρούσα στο JFA 2013! Ελάτε στο stand της,την ημέρα της εκδήλωσης για να ενημερωθείτε για τις θέσεις πρακτικής άσκησης που προσφέρει.

  - Η Kraft foods θα συμμετάσχει στο Job Fair Athens 2013 με ανοιχτές θέσεις για πρακτική άσκηση στους τομείς των Human Resources, Information Systems, Manufacturing/ Engineering, Research & Development, Procurement, Corporate Affairs, Sales, Finance, Marketing και Supply Chain. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

  - Με χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή του ORAMA-group στο Job Fair Athens 2013! Το ORAMA-group δραστηριοποιείται στον κλάδο του Business Development & Branding και στο Job Fair Athens 2013 έρχεται με ανοιχτές θέσεις εργασίας και πρακτικής για software engineers, web & mobile developers, web & grapfic designers και social media managers!

  - To Job Fair Athens 2013 καλωσορίζει στην παρέα του την Ethnodata! Πρόκειται για μια εδραιωμένη εταιρεία στο χώρο της Πληροφορικής, με εμπειρία 30 ετών. Αν είστε, λοιπόν, Αναλυτές, Προγραμματιστές, Μηχανικοί Υπολογιστών, Μηχανικοί Λογισμικού, Σύμβουλοι Πληροφορικής, SAP Analysts ή SAP Consultants, μην χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις θέσεις πρακτικής άσκησης που προσφέρει.

  - Και η Kluge Recruitment θα είναι κοντά μας στο Job Fair Athens 2013!
  Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε τη καριέρα σας ως μηχανικοί ή ιατροί σε Γερμανία και Ελλάδα; Ελάτε με το βιογραφικό σας στις 3 και 4 Απρίλη και η Kluge Recruitment θα σας βοηθήσει να κάνετε το πρώτο βήμα αναζητώντας την εργασία ή την πρακτική άσκηση που σας ταιριάζει περισσότερο.

  - Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μαζί μας και η Intracom. Εάν θέλετε να μπείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της επισκεφτείτε το Job Fair Athens 2013 και ενημερωθείτε για τις ανοιχτές θέσεις πρακτικής άσκησης και εργασίας που προσφέρει στα πεδία των Software Developers, Telecommunication Engineers, Network Engineers, Hardware Engineers, Account Managers, Presales Engineers, Database Administrators.

  - Με χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή του Ομίλου ΤΙΤΑΝ στο Job Fair Athens 2013!Ο Όμιλος δραστηριοποιείται στον κλάδο της βιομηχανίας και στο Job Fair Athens 2013 έρχεται με ανοιχτές θέσεις πρακτικής άσκησης για χημικούς, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους και μεταλλειολόγους μηχανικούς.


     
 
       
Παρ, 08 Μάρ 2013 4:28 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Συμμετοχή σε CV & Interview Trainings
  Στο πλαίσιο της διημερίδας καριέρας, Job fair Athens 2013 ,που πραγματοποιείται στην “Τεχνόπολις” στο Γκάζι 3 & 4 Απριλίου, διοργανώνεται μια σειρά σεμιναρίων (trainings) με στόχο την προετοιμασία των συμμετεχόντων για την ορθή σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος και την αξιοπρεπή παρουσία σε μια συνέντευξη για εργασία.

  Οι ομιλητές είναι γνώστες του αντικειμένου, με εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

  Το πρόγραμμα των σεμιναρίων έχει ως εξής:

  12/03/2013 Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
  Αίθουσα τελετών κτηρίου διοίκησης (πρυτανεία), 15:00 – 18:00.

  21/3/2013 Πανεπιστήμιο Πειραιά
  Αίθουσα Συνεδριάσεων (Πορτοκαλί Αμφιθέατρο), 11:00 – 14:00.

  28/3/2013 Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  στη Φιλοσοφική, 13:00 – 16:00.


  Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής, καθώς θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας για την οποία θα ενημερωθείτε σύντομα. Στα παραπάνω σεμινάρια θα καλυφθεί κοινή θεματολογία.

  Σας περιμένουμε όλους!


     
 
       
Σαβ, 30 Μάρ 2013 2:45 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Αλγοριθμικός διαγωνισμός από Corelab
  Στα πλαίσια του Job Fair Athens 2013 διοργανώνεται αλγοριθμικός διαγωνισμός από το εργαστήριο Corelab της Σχολής ΗΜΜΥ. Πρόκειται για ανοιχτό πρόβλημα βέλτιστης προσπάθειας, και το έπαθλα που θα δοθούν είναι:

  • 1ος νικητής: Ultrabook DELL Inspiron 14z 5423
  • 2ος νικητής: Next Unit of Computing

  Οι λύσεις πρέπει να σταλούν με mail στο (contest@job-fair.gr)
  μέχρι την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 23:59.


     
 
       
Τρι, 02 Απρ 2013 5:58 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Πρόγραμμα Ομιλιών (booklet διημερίδας)
  Στα πλαίσια του Job Fair Athens σας δίνεται η δυνατότητα να ενημερωθείτε και για προγράμματα εργαστηρίων Ελληνικών πανεπιστημίων.

  Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών του Πανεπιστημίου Πατρών, σε συνεργασία με ελληνικά και ξένα ερευνητικά ιδρύματα, παρουσιάζει το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Μηχανικής και Ταλαντώσεων (AML) και το Εργαστήριο Υπολογισμού και Σχεδιάσεως Στοιχείων Μηχανών (MDL).

  Από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών θα παρευρίσκονται στο Job Fair Athens 2013 η Ερευνητική Ομάδα Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου-Υπολογιστή (Human - Computer Interaction Group), το Εργαστήριo Ηλεκτρoμηχαvικής Μετατρoπής Εvέργειας (LEMEC) και το Εργαστήριο Αυτοματισμού και Ρομποτικής (LAR)

  Όσοι ενδιαφέρεστε για ακαδημαϊκή καριέρα, στις 3 και 4 Απρίλη θα σας δοθεί και αυτή η ευκαιρία!
  Job Fair Athens fb

  Υποδεχόμαστε την Citrix στο Job Fair Athens 2013! Η εταιρεία του cloud computing με πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες των υπηρεσιών της παγκοσμίως έρχεται στην εκδήλωσή μας και είναι ευκαιρία να τη γνωρίσετε!

  Στην λίστα υποστηρικτών του Job Fair Athens προστίθεται και η Singular Logic (θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης για Software and Network/Field Engineers, Consultants, Project and Account Managers).

  Η Thenamaris έχει καθιερωθεί ως μια παγκοσμίου εμβέλειας εταιρεία στο χώρο των θαλάσσιων μεταφορών, παρέχοντας υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης πλοίων.

  Accenture - παγκόσμια παρουσία στο Consulting, Technology & Outsourcing, η Accenture (ανοιχτές θέσεις εργασίας και πρακτικής για Programmers, IT Professionals, SAP Consultants, Econometrician-Statisticians).

  i-kiosk - Η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών έρχεται στην εκδήλωσή μας με ανοιχτές θέσεις εργασίας και πρακτικής σε μεγάλο εύρος κλάδων!

  Άλλη μια σημαντική εταιρεία στο χώρο της επαγγελματικής συμβουλευτικής: H career professionals, με έδρα στην Αθήνα, θα δώσει το παρόν στην εκδήλωση, με σκοπό να προετοιμάσει τους υποψηφίους για τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής τους για μια θέση εργασίας.

  Ethnodata - πρόκειται για μια εδραιωμένη εταιρεία στο χώρο της Πληροφορικής, με εμπειρία 30 ετών (θέσεις για Αναλυτές, Προγραμματιστές, Μηχανικούς Υπολογιστών, Μηχανικούς Λογισμικού, SAP Analysts ή SAP Consultants)


     
 
       
Τετ, 03 Απρ 2013 12:00 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 


sgep
Γκουρού
Γκουρού


Feb 06, 2011
1400


Ψηφιακή καινοτομία και επιχειρηματικότητα

     
   
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)


   


 
Μετάβαση στη:  
 

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Αναστολή εκπαιδευτικής λειτουργίας γι...

Συζήτηση: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα Απαντήσεις: 0

Τρι, 10 Μάρ 2020 10:31 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ερωτηματολόγιο εκστρατείας unric «17 ...

από inertia
Συζήτηση: Ερωτηματολόγια-Questionnaires - Επιστημονική έρευνα Απαντήσεις: 0

Τετ, 18 Σεπ 2019 12:45 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΑΘΗΝΑ: Open Science Fair: 6-8 Σεπτεμβ...

Συζήτηση: Ημερίδες - Συνέδρια - Ακαδημαϊκές Εκδηλώσεις Απαντήσεις: 0

Δευ, 24 Ιούλ 2017 8:41 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Athens, 14-15 DEC 2017: 7th Internati...

Συζήτηση: Ημερίδες - Συνέδρια - Ακαδημαϊκές Εκδηλώσεις Απαντήσεις: 0

Πεμ, 18 Μάϊ 2017 3:25 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Γνωριμία με τον Ισραηλινό Κινηματογρά...

Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Κινηματογραφική Ομάδα Απαντήσεις: 0

Τετ, 08 Μάρ 2017 11:06 am Τελευταίο Μήνυμα


Πρόσφατες συζητήσεις - topics