Θέλει να παντρευτούμε, αλλά αγαπάω ακόμα τον πρώην! Ποιον κοροιδεύω???

Το Χρονοντούλαπο

Συγγραφέας Θέλει να παντρευτούμε, αλλά αγαπάω ακόμα τον πρώην! Ποιον κοροιδεύω???

Κυρ, 28 Απρ 2013 2:36 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

inelec
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Apr 27, 2013
8

...Θέλω τη βοήθειά σας!!! Είμαι 26 χρονών. Είχα μια σχέση 6 χρόνων με εναν άνθρωπο που τον λάτρεψα και με λάτρεψε πραγματικά. Τα τελευταια 3 χρόνια ζουσαμε σε διαφορετικες πολεις αλλά ήμασταν μαζί και προσπαθουσαμε πολύ. Απλά κουραστηκαμε πολύ και τα χαλασαμε πριν 3 μηνες.
...Πριν λίγο καιρο θέλοντας να συνεχίσω τη ζωή μου στην πόλη που ζω, τα έφτιαξα με ένα παρα πολύ καλό παιδί που ενδιαφερεται πολυ για μενα και μου φαίρεται άψογα. Θέλει να με παντρευτει, να κάνουμε οικογένεια μαζι και να ειμαστε μαζι για παντα. Περνάμε όμορφα, αλλά δεν με γεμίζει, δεν....
...Πριν λίγες μέρες άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν μπορώ να τον αγαπήσω όπως τον πρώην, ότι ο πρώην ήταν και θα είναι για μένα ο ιδανικός για τον οποίο μπορώ να πέσω και στη φωτιά. Ο πρώην όμως ζει σε άλλη πόλη και δυνατότητα μετακόμισης κλπ δεν παίζει. Αλλά και το θέμα της απόστασης δεν αντέχεται άλλο...
..Μέχρι τώρα μιλούσα μαζί του που και που και λέγαμε τα νέα μας, αλλά σε τελειως φιλικό επίπεδο. Είπαμε δηλαδη μετα το χωρισμο να μεινουμε φιλοι και αυτο επιδιωξαμε. Πριν λίγες μέρες άρχισα να καταλαβαινω όμως οτι δεν τον εχω ξεπερασει. Τι να κάνω? Δεν μπορω να κοροιδευω τον άλλον, ούτε και τον εαυτό μου. Δε θέλω να πληγώσω κανέναν. Ο πρώην δε μου έχει δείξει ερωτικο ενδιαφέρον (προς το παρον τουλαχιστον μου μιλαει με την ιδια ανεση οπως και πριν αλλαα στο φιλικο), αλλά πιστευώ οτι μπορει και να μην εχει συνειδητοποιησει οτι χωρισαμε, επειδη μιλαμε στο τηλεφωνο συχνα. Να χωρισω τον νυν? Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνω ώστε να μην πληγώσω κανένα? Αξίζει να προσπαθησω για τον πρωην μετα απο τοσα χρονια και με τις συνθηκες της αποστασης? Δεν ξερω τι να κανω.

Αν μπορει κάποιος με καθαρό μυαλό ας με βοηθησει γιατι εγω δεν εχω πια!!!

Κυρ, 28 Απρ 2013 3:09 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

νομίζω πως απάντησες μόνη σου στην ερώτησή σου

Κυρ, 28 Απρ 2013 3:12 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

καταρχάς ερώτηση 1η: γιατί γάμο; τώρα δεν τα φτιάξατε με τον νύν;;;;;;; καλά είναι να περνάς καλά σε μια σχέση, να είσαι καλά, αλλά γάμο;;; νοοοοοοοοοο

καταλαβαίνω όοοοολα αυτά που λες για τον πρωην σου... προφανώς και δεν τον έχεις ξεπεράσει και είναι κρίμα και εδώ έγγυται και μια δεύτερη ερώτηση... θέλεις να τον ξεπεράσεις ή θέλεις να γυρίσεις;;; νομίζω πρέπει να είσαι ειλικρινής καταρχάς με τον εαυτό σου! δεν είναι κακό να τον αγαπάς, το κακό είναι να δουλεύεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου, δλδ το νυν σου αγόρι... είναι κρίμα...

Νομίζω ότι αποφασίσεις τι πρέπει να κάνεις μαζί του άσχετα με τον άλλο, γιατί δεν σε γεμίζει! τι κι αν είναι καλό παιδί, δεν θα πάει κάπου αυτό, αφού εσύ δεν είσαι χαρούμενη! και σαφώς και δεν είσαι ειλικρινής μαζί του αφού είσαι αλλού και αυτό δεν του αξίζει ε;

Το ότι δεν μπορείς να τον αγαπήσεις όπως τον πρώην σου δεν είναι κακό κατ ανάγκη γιατί ο καθένας είναι διαφορετικός! ακόμα και εσύ είσαι σαφώς διαφορετική απο την παλιά σου σχέση, είσαι ένας νέος άνθρωπος και μην φοβάσαι να το αποδεκτείς! απλά εσύ δεν θέλεις να ξεκόψεις απο το παρελθόν και λογικό αν υπήρχαν συναισθήματα τόσο έντονα! και δεν έχετε χωρίσει και πολύ καιρό! χρειάζεσαι τον χρόνο σου να "θρυνήσεις" την σχέση σου να συνειδητοποιήσεις την κατάσταση και να αρχίσεις εκ νέου! σαφώς και δεν θα αγαπήσεις κάποιον άλλο το ίδιο, αυτή η αγάπη κι όλας σας τελείωσε και δεν είναι αυτό το ζητούμενο μπορείς αντίθετα να αγαπήσεις περισσότερο κάποιον άλλο, γιατί αυτό τελείωσε για τους α, β, γ λόγους άρα δεν ήταν γραφτό να συμβεί! απλά θέλεις χρόνο μην βιάζεις τα πράγματα!

αν σου κάνει κακό κόψε την επικοινωνία με τον πρώην... δεν νομίζω να βοηθάει και σαφώς δεν τον χρειάζεσαι για φίλο, δεν υπάρχει αυτό (σε αυτήν την φάση τουλάχιστον) γιατί ήταν αγόρι σου, ήταν κάτι άλλο και δεν μπορείς να τον δεις σαν φίλο! θα κάτσεις πχ να του πεις πως περνάς με το νυν? ε οχι! άρα.....

πάρε την κατάσταση στα χέρια σου για σένα, αποφάσισε τι θέλεις και κυνήγησε το! αν αποτύχεις τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει! είναι εύκολο να γράψω όοοοολα αυτά, σαν εξωτερικός, αλλά εσύ αποφασίζεις και συ ξέρεις τι θέλεις!

θα σου πω μόνο ότι καμιά χιλιομετρική απόσταση δεν είναι εμπόδιο αν υπάρχει θέληση και αγάπη! εγώ 2 χρόνια σχεδόν έχω σχέση απο απόσταση και δεν την αισθάνομαι καν και δεν έχω βαρεθεί δεύτερο και μάλιστα θα αλλάξω και χώρα. αυτό όμως είναι κάτι που θέλω, έχω αποφασίσει συνειδητά και ώριμα γιατί αξίζει.
βρες τι αξίζει για σένα, βρες τι σε γεμίζει και κυνηγησέ το μην φοβάσαι όλα γίνονται για κάποιο λόγο! μην αποκλίσεις κάποιον απο την ζωή σου επειδή δεν είναι ίδιος ή παρόμοιος με κάποιον άλλο, τον αποκλείεις απο την αρχή έτσι και το παιχνίδι είναι χαμένο! εύχομαι κάθε ευτυχία και επιτυχία!! όλα θα πάνε καλά στο εγγυώμαι, αρκεί να κάτσεις να το παιδέψεις μέσα σου! φιλιαααααααα καλως μας ήρθες!

Κυρ, 28 Απρ 2013 3:34 pm

inelec
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Apr 27, 2013
8

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας! Πραγματικά. Fraoulitsa, ο νυν θεωρει οτι εχει βρει το ιδανικο σε μενα και ειναι κατενθουσιασμενος και θελει καποια στιγμή (όχι τωρα) να το παει για γαμο. Απλα εγω θελω να ξεκαθαρισω τι θελω για να μην τον αφηνω να κανει ονειρα που ισως και να μην πραγματοποιηθούν, δεδομενου ότι ειναι 33 και σκέφτεται άλλα πράγματα.
Όταν μου είπε ο νυν οτι τον ενοχλει που μιλαω με τον πρώην (και καλα μου ειπε ο ανθρωπος) εγω στη σκέψη ότι δε θα του ξαναμιλησω και οτι δε θα υπαρχει στη ζωή μου τρελάθηκα. Αυτο για μένα απλά δε γίνεται.

Θεωρώ πως ήταν λάθος που έκανα νεα σχεση τοσο γρηγορα μην έχοντας θρηνήσει όπως λες έναν χωρισμο όπως θα έπρεπε. Και να που τώρα το βρισκω μπροστά μου.
Από την άλλη αν ο πρώην όντως ήθελε να είμαστε μαζί ακόμα δε θα μου έδειχνε κάτι?
Ίσως όντως πρέπει να ξεκινήσω από το να σταματήσω να του μιλάω και τότε ίσως αρχίζω να ξεκαθαριζω κι εγω αν αντέχω χωρίς αυτόν ή κι αυτος χωρις εμένα...

Δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις..

Κυρ, 28 Απρ 2013 3:43 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

Να σου πω έχω καταλήξει ότι δεν είναι οι σχέσεις δύσκολες, εμείς τις κάνουμε!...
Α είναι τόσο ε;;; χμ, μου επιβεβαιώνεις για ακόμα μια φορά πόσο ενθουσιώδης μπορούν να γίνουν οι άνδρες! παιδιά είναι! χαχαχα

όσο για το αν θα το αν ο πρώην θα ήθελε να ναι μαζί και για αυτό δυο πράγματα μπορώ να σου πώ... μπορεί να θέλει και επειδή είσαι σε σχέση να φοβάται ή και γενικά αυτό με την απόσταση να τον φοβίζει και το δεύτερο που απορρέει απο το πρώτο, θέλεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να φοβάται;;; αν σε θέλει ας σε διεκδικήσει! έτσι είναι η αγάπη! να αγαπάς κάποιον αληθινά, πιστεύω εγώ, ότι δεν το αφήνεις να σου φύγει!
η αγάπη είναι απλή... θέλει επένδυση ΠΑΝΤΟΤΕ και εμπιστοσύνη, να ξέρεις ότι ο άλλος είναι βράχος δίπλα σου και σε καταλαβαίνει όχι φόβο και φυγή.... αυτό νομίζω εγώ έτσι και πάνω σε αυτό πορεύομαι εγω....

Εγώ νομίζω ότι μάλλον εσείς οι δυο δεν έχετε τελειώσει ακόμη... ίσως θα πρέπει να συζητήσεις με τον πρώην σου να αφήσεις αυτά που έχεις μέσα σου, για να μπορείς να προχωρήσεις προς όποια κατεύθυνση... μην έχεις πράγματα μέσα σου που σε πιέζουν... αν τον αγαπάς να είσαι μαζί του, να πιστεύεις πως τελειώσε τελειώσε το απλό....
μην σας υπολογίζεις σαν ένα, δεν είστε, χωρίσατε και μια χαρά μπορεί χωρίς εσένα αφού δεν είναι μαζί σου!

Κυρ, 28 Απρ 2013 4:10 pm

inelec
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Apr 27, 2013
8

Fraoulitsa μου σίγουρα εμείς τα κάνουμε δύσκολα. Εγω αυτό που ήθελα παραπανω απο εκεινον ηταν απλα να μεινουμε μαζι και να ειμαστε καθε μερα μαζι. Αυτος δεν ηταν οτι δεν ηθελε, απλα είναι πολύ διστακτικος απο τη φυση του και αν δε σιγουρευε τα οικονομικα του δεν επροκειτο να εκανε τιποτα (και λογικο ειναι-και δε μιλαω για γαμους κλπ) απλα στην κατασταση που ημασταν και λογω δουλειας βλεπομασταν μια φορα στο διμηνο, ε δεν αντεχαμε και πολυ. και κυριως εγω δεν αντεχα. Στενοχωριομουνα παρα πολυ και στο τελος δεν αντεξα ολη αυτη τη σχεδον καταθλιψη που περνουσα. Γι' αυτο του προτεινα να χωρισουμε και εκεινος συμφωνησε.
Ο νυν μου εχει ολα οσα δε βρηκα στον πρωην, ειναι αποφασιστικος, δυναμικος και μου δειχνει οτι εγω ειμαι το κεντρο του κοσμου του.
Απλα νοιωθω οτι δεν μπορω να ζησω τη ζωη μου χωρις τον αλλον...Ειχαμε απιστευτο ψυχικο δεσιμο και καταλαβαινομασταν χωρις καν να μιλησουμε. Με στηριξε και τον στηριξα οσο κανεις αλλος και θυσιασε παρα πολλα για μενα κι αυτο δεν αλλαζει με τιποτα.
Δεν ξερω, ισως να αφησω τα πραγματα να κυλησουν απο μονα τους και η ζωη μου δειξει τι αντεχει και τι αξιζει
Παντως τελευταια φορα που το εκανα αυτό, τα εφαγα τα μουτρα μου και τωρα χτυπαω το κεφαλι μου.....ε ρε αθάνατα λάθη!!!!!!

Κυρ, 28 Απρ 2013 4:35 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

κατάλαβα...!
αχ αγάπη,αγάπη, αγάπη!!

Βλέπω ότι αγαπάς πολύ τον πρώην σου... είναι κρίμα να μην είστε μαζί αν είναι όπως τα λες.... Μακάρι να τα βρείτε!
Μακάρι βασικά να πάνε καλά τα πράγματα για σένα...

Δεν είμαι του να τα αφήσεις να πάνε όπως έρθουν τα πράγματα γιατί δεν είναι σωστό για τον νυν... κρίμα είναι κι αυτός!

Κυρ, 28 Απρ 2013 4:38 pm

inelec
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Apr 27, 2013
8

Εχεις απόλυτο δίκιο. Ο χειροτερος μου εφιάλτης είναι το να πληγώνω ανθρώπους που με αγαπανε και τους αγαπάω. Θα δω τι θα κάνω. Πραγματικά ελπίζω να με φωτίσει ο Θεός.

Κυρ, 28 Απρ 2013 4:42 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

Happy καλή τύχη! Happy

Κυρ, 28 Απρ 2013 4:53 pm

inelec
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Apr 27, 2013
8

να' σαι καλα γλυκειά μου Smile

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Αλλαγή ώρας αλλά μόνο για σήμερα Κυρι...

από elen_pe
Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Ομάδα Εικαστικών Απαντήσεις: 0

Κυρ, 02 Νοέ 2014 11:03 am Τελευταίο Μήνυμα
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή Τον τσάκωσα αλλά θέλω τη γνώμη σας...

από artm
Συζήτηση: Το Χρονοντούλαπο Απαντήσεις: 13

Παρ, 07 Ιαν 2011 6:27 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ακόμα ένα meeting στη Ρόδο!

Συζήτηση: Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean Απαντήσεις: 4

Παρ, 01 Οκτ 2010 12:55 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις (...), όχι για μένα, αλλά για τη φουκ...

από inertia
Συζήτηση: Το στέκι της κουβέντας... Απαντήσεις: 10

Τετ, 18 Φεβ 2009 5:01 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics