Τον τσάκωσα αλλά θέλω τη γνώμη σας...

Το Χρονοντούλαπο

Συγγραφέας Τον τσάκωσα αλλά θέλω τη γνώμη σας...

Παρ, 07 Ιαν 2011 6:27 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

artm
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 07, 2011
4

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΑΡΙΘΜΕΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ... ΕΓΩ ΕΒΓΑΙΝΑ ΜΕ ΦΙΛΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ... ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ...ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ...ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΗΡΘΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΗΛ...ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ...ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΜΟΥ...ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ : ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ...ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ...ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΚΕΙ ΝΗ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΟΛΑΚΕΥΣΕ...ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΠΩΣ ΤΟΥ ΟΡΜΗΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΞΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝ ΗΤΑ 30ΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ(Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 36 ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ 22)...ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ...ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ...ΟΜΩΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ...ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΕΓΩ ΕΛΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ 3 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ... ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΞΕΧΑΣΑ ΤΩΡΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Παρ, 07 Ιαν 2011 6:31 pm

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Παιδιά έχετε μαζί?

Παρ, 07 Ιαν 2011 6:31 pm

artm
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 07, 2011
4

παιδια οχι...

Παρ, 07 Ιαν 2011 6:43 pm

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Αν αγαπιέστε πραγματικά συγχώρεσέ τον και δωστου μια δεύτερη ευκαιρία . Σίγουρα δεν είναι για παρασημοφόρηση αλλά ήταν ειλικρινής μαζί σου και όπως λες δεν έχει ξαναμιλήσει.Ανθρώπινα είναι αυτά. Και 14 χρόνια να τα διαγράψεις έτσι έυκολα δεν γίνεται.

Παρ, 07 Ιαν 2011 6:46 pm

artm
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 07, 2011
4

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ 'Η ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΦΗΛΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ, ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ...ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ

Παρ, 07 Ιαν 2011 7:29 pm

slide
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2008
772

Η γνώμη μου είναι ότι θα ήταν καλό να προσπαθήσεις να γράφεις με μικρά γράμματα - όχι μόνο εδώ, γενικά στο Internet ισχύει ο άτυπος κανόνας ΚΕΦΑΛΑΙΑ = ΦΩΝΑΖΩ (ή τουλάχιστον δίνω έμφαση).

Κατά τα άλλα, υπο την προϋπόθεση ότι δεν κάνεις πλάκα (συμβαίνει συχνά σε τέτοιας φύσης θέματα στο Internet), δεν ξέρω πώς σου ήρθε η ιδέα να γράψεις εδώ και τί είδους συμβουλή αναμένεις - κουράγιο πάντως.

Παρ, 07 Ιαν 2011 7:37 pm

artm
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 07, 2011
4

Δεν κανω πλακα και δεν καταλαβαινω την απορια σου...τι εννοεις πως μου ηρθε να γραψω εδω? οσο για τα κεφαλαια sorry δεν ειχα αυτη τη προθεση!!!

Παρ, 07 Ιαν 2011 9:12 pm

pocahontas
Έμπειρος
Έμπειρος

Apr 11, 2005
259

Με όλον τον σεβασμό, στο προβληματισμό σου, παραδόξως θα συμφωνήσω με τον slide. Πρόκειται για φοιτητικό φόρουμ, πανεπιστημιακό τελοσπάντων.
Θεωρώ οτι οι περισσότεροι εδω μέσα ή τουλάχιστον εγώ ελάχιστη εμπειρία έχουμε για να απαντήσουμε σε κάτι τέτοιο.
Αλήθεια γνωρίζεις σε τι ηλικίες απευθύνεσαι?

Παρόλα αυτά, ταπεινή μου γνώμη να απευθυνθεις σε κάποιο ειδικό για σχέσεις. Ο οποιος θα είναι πιο αντικειμενικός και γνώστης σε θέματα γάμου, αυτό για να μην απευθυνθεις σε άλλο φόρουμ και τα κάνεις χειρότερα! Γιατί πολύ απλά ο μέσος άνθρωπος θα σου απαντήσει μέσω των δικών του εμπειριών ,απωθημένων και κόμπλεξ πράγμα λάθος!

Αν ενδιαφέρεσαι στο παρακάτω site θα βρεις μια τηλεφωνική γραμμή στην οποία μπορεις να απευθυνθείς, πίστεψε με είναι ιδιαίτερως βοηθητική κι οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. http://www.askitis.gr/
Απο κει και πέρα καλό κουράγιο.

Παρ, 07 Ιαν 2011 9:38 pm

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

pocahontas έγραψε:
Με όλον τον σεβασμό, στο προβληματισμό σου, παραδόξως θα συμφωνήσω με τον slide. Πρόκειται για φοιτητικό φόρουμ, πανεπιστημιακό τελοσπάντων.
Θεωρώ οτι οι περισσότεροι εδω μέσα ή τουλάχιστον εγώ ελάχιστη εμπειρία έχουμε για να απαντήσουμε σε κάτι τέτοιο.
Αλήθεια γνωρίζεις σε τι ηλικίες απευθύνεσαι?

Παρόλα αυτά, ταπεινή μου γνώμη να απευθυνθεις σε κάποιο ειδικό για σχέσεις. Ο οποιος θα είναι πιο αντικειμενικός και γνώστης σε θέματα γάμου, αυτό για να μην απευθυνθεις σε άλλο φόρουμ και τα κάνεις χειρότερα! Γιατί πολύ απλά ο μέσος άνθρωπος θα σου απαντήσει μέσω των δικών του εμπειριών ,απωθημένων και κόμπλεξ πράγμα λάθος!

Αν ενδιαφέρεσαι στο παρακάτω site θα βρεις μια τηλεφωνική γραμμή στην οποία μπορεις να απευθυνθείς, πίστεψε με είναι ιδιαίτερως βοηθητική κι οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. http://www.askitis.gr/
Απο κει και πέρα καλό κουράγιο.

Συμφωνώ απόλυτα με την Pocahontas αγαπητή Artm, εδώ κυρίως συμμετέχουν φοιτητές και από όσο ξέρω οι περισσότεροι αν όχι όλοι άγαμοι. Αν θέλεις μια πιο ουσιαστική βοήθεια και συζήτηση από κάποιον με εμπειρία το παραπάνω link θα σε βάλει σε έναν δρόμο. Smile

Τετ, 26 Σεπ 2012 9:44 pm

partakias
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 18, 2012
4

Έτσι όπως τα περιγράφεις πιστεύω ότι αυτή του την έπεσε πρώτη άρα αξίζει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία αν λάβεις υπόψη σου οτι δεν σου έχει δώσει παρόμοια δείγματα μέχρι τώρα

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Αλλαγή ώρας αλλά μόνο για σήμερα Κυρι...

από elen_pe
Συζήτηση: [ΡΟΔΟΣ] Ομάδα Εικαστικών Απαντήσεις: 0

Κυρ, 02 Νοέ 2014 11:03 am Τελευταίο Μήνυμα
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή Γνώμη για μια εμπειρία σχέσης μέσω fb..

από moliendo
Συζήτηση: Το Χρονοντούλαπο Απαντήσεις: 5

Σαβ, 26 Οκτ 2013 10:25 pm Τελευταίο Μήνυμα
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή Θέλει να παντρευτούμε, αλλά αγαπάω ακ...

από inelec
Συζήτηση: Το Χρονοντούλαπο Απαντήσεις: 15

Κυρ, 28 Απρ 2013 2:36 pm Τελευταίο Μήνυμα
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή Δεν θέλω πλέον μόνο σεξ

από Depi2
Συζήτηση: Το Χρονοντούλαπο Απαντήσεις: 8

Παρ, 27 Ιαν 2012 6:03 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Συγκατοίκηση: Τί γνώμη έχετε; και πού...

από melaki
Συζήτηση: Φοιτητική Ζωή Απαντήσεις: 6

Τετ, 29 Ιούν 2011 7:40 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics