ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ιστότοπος βρίσκεται σε λειτουργία μόνο για ανάγνωση. Το περιεχόμενο αποτελεί αρχειοθετημένο αντίγραφο αυτού το οποίο και εμπλουτίζεται για λόγους διάσωσης και διατήρησης αρχείου.....
παιδιά υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει με τα θέματα των μαθημάτων του κοφινά;Το ξέρω οτι είναι λίγο χαζή η ερώτηση αλλά χρειάζομαι βοήθεια... δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω από αυτά που είναι ανεβασμενα στο eclass... Ευχαριστώ πάρα πολύ...ΑΑΑΑ και καλως σας βρήκα
eleni91 έγραψε:
παιδιά υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει με τα θέματα των μαθημάτων του κοφινά;Το ξέρω οτι είναι λίγο χαζή η ερώτηση αλλά χρειάζομαι βοήθεια... δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω από αυτά που είναι ανεβασμενα στο eclass... Ευχαριστώ πάρα πολύ...ΑΑΑΑ και καλως σας βρήκα
eleni91 καλώς μας όρισες.
Σε παρακαλούμε θερμά, οι τίτλοι όταν ανοίγετε νέο θέμα να προσπαθείτε να είναι λίγο πιο περιγραφικοί. Δεν έχει νόημα αλλιώς, γιατί κανείς δεν θα μπορεί να εντοπίσει το θέμα και ουσιαστικά να βοηθήσει αν μπορεί!!
Μην ξεχαστείς να μας έρθεις και μετά από αυτήν την ερώτηση!
Υ.Γ: Καμιά ερώτηση δεν είναι χαζή. Αλλά μην αφήνετε τον πανικό να σας παγιδεύει/κυριεύει! keep strong!