Εγώ δεν ξέρω ακόμα. Θα 'θελα να κάνω μεταπτυχιακό στην Ιστορία ή στις Διεθνείς Σχέσεις, γιατί με το πτυχίο του Μεσογειακών Σπουδών με βλέπω να δουλεύω ταξιτζής.
Αν και ειναι ακομα νωρίς να μιλήσω για μεταπτυχιακό ναι θεωρώ ότι για να βρεις σημερα δουλεια ένα μεταπτυχιακό ειναι απαραιτητο μιας και η τεχνολογια εξελυσσεται ραγδαια, και οι απαιτησεις κυριως στον ιδιοτικο τομεα απο αποψη πτυχιων και "χαρτιών" εχουν αυξηθει τα τελευταια χρονια.
Legend-x έγραψε:
Αν και ειναι ακομα νωρίς να μιλήσω για μεταπτυχιακό ναι θεωρώ ότι για να βρεις σημερα δουλεια ένα μεταπτυχιακό ειναι απαραιτητο μιας και η τεχνολογια εξελυσσεται ραγδαια, και οι απαιτησεις κυριως στον ιδιοτικο τομεα απο αποψη πτυχιων και "χαρτιών" εχουν αυξηθει τα τελευταια χρονια.
YEAP...+1 από εμένα...
έχω ακούσει μάλιστα ότι εδώ στο Καρλόβασι έχει πολύ καλά μεταπτυχιακά....
οπότε το πιθανότερο είναι να κάνω εδώ...
βέβαια, πριν έρθω εδώ σκεφτόμουν το μεταπτυχιακό στο εξωτερικό...
με μια καλη υποτροφια θα ξενιτευτω αγγλια η γερμανια... αν και το σκεφτομαι να μεινω να κανω ενα πολυ καλο νεο μεταπτυχιακο της σχολης μου με τον κ.Γεωργουλα και αλλους πολυ καλους καθηγητες.... αλλα κακα τα ψεμματα οι καλοι κοινωνιολογοι βγαινουν απο το εξωτερικο..... αλλα θελει σκεψη....
mary kalutera metaptuxiako se ekswteriko!!!!!!enas filos mou apo koinwniologia ekane me upotrofia gallia(koinwniologos kai autos)twra kanei didaktoriko edw!!!!!!