Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Το στέκι της κουβέντας... |
| Συγγραφέας |
Αγαπητέ Cubi... |
| |
|
|
|
Τι θα γίνει θα μας πεις τι έκανες και που πήγες στο ταξίδι σου?Ε??Βάλε και καμιά φωτογραφία!Αντε!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλα έ νοιώθω πολύ περήφανος που το νικ μου είναι φάτσα κάρτα στην λίστα των θεμάτων! I kid I kid.
Εννοείται. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο υπολογιστής μου στην Μυτιλήνη είναι ντεντ. Τροφοδοτικό που γνωρίζει απο πρώτο χέρι τι εστί μετα θάνατον ζωή, βλέπεις... Και σε αυτό το pc δουλεύω συνήθως και ανεβάζω/επεξεργάζομαι τις φωτογραφίες. Είναι και ένας φίλος στο νησί μαζί μου τώρα, όπως καταλαβαίνεις νομίζω οι συνθήκες είναι δύσκολες για εκτενείς αφηγήσεις 38 ημερών ταξιδιού. Όμως υπόσχομαι ότι με την πρώτη ευκαιρία θα μοιραστώ με όλους τις εμπειρίες μου... Ελπίζω και η rogue να συμβάλει!
|
|
|
|
| |
|

Rogue
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130
|
|
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙ!!!! ΓΙΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΣΙΓΑ!!!Δε πήγε μόνο ο Cubi Eurotrip αγαπητέ *Mystery_orange*. ΗΜΟΥΝ *ΚΑΙ ΓΩ* ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!*καπνοί απ'τ'άυτιά* Και δεν έχεις τη παραμικρή δικαιολογία διότι δεν είναι η πρώτη φορά που με ξεχνάς αναφερόμενος στο ταξίδι αυτό.*μούτρα* Ελπίζω αυτή να είναι και η τελευταία*μύτη στον αέρα ως ένδειξη εμπάθειας εγγλέζικου τύπου*
Φυσικά και θα συμβάλω.*mif* Kατ'αρχάς με μια από κοινού λίστα του "τι έμαθα σε αυτό το ταξίδι"(και πίστεψέ με δεν είναι καθόλου ξενέρωτο όπως ακούγεται! :Ρ
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |