Θα ήθελα να έχω Save και Load στη ζωή μου.Αλλά να έχω συνείδηδη των αναμνήσεων μου από τις άλλες φορές.
Ετσι θα μπορούσα να κάνω όλα τα πράγματα για τα οποία διστάζω και όποτε θα έλεγα "Γαμώτο έπρεπε να κάνω αυτό!" ή "λες να έπρεπε να είχα κάνει αυτό?" θα με βόλευε πάρα πολύ.
Για παράδειγμα πήγες και έδωσες εξετάσεις και έπεσε εκείνη η παράγραφος που δε διάβασες Load 10 λεπτά πριν το μάθημα το διαάζεις και όλα καλά

.
Η πήγες να μιλήσεις σε μια κοπέλα και είπες βλακεία ή απλά διστάζεις να το κάνεις Load και βουυυυπ! πάλι από την αρχή.Το ωραίο με αυτό είναι οτι θα μου έδινε μια αίσθηση οτι τα κάνω εγώ ο ίδιος με τις δικες μου δυνάμεις και όχι χάρις στις βιονικές μου ακτίνες που πέταξα από τα μάτια.
Απλά θα είμαι ένας συνηθισμένος τύπος που είχε άλλη μια ευκαιρία.
Θα μπορούσα για παράδειγμα να πάω να ληστέψω μια τράπεζα έτσι για να δω πως είναι και λίγο πρι με πιάσουν να κάνω Load μια μέρα πριν.Ουάου.
Η άλλο:Ξέχασες το κινητό σου κάπου και λες ξαφνικά "ΩΧ ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ" αλλά πας και δεν το βρίσκεις.Βοουυυυυπ! load λίγο πριν το χάσεις και το παίρνεις.
Η να έχουμε ένα Save στην αρχή κάθε γενεθλίων μας και να μπορούμε να ζούμε τη ζωή μας από όποια χρονιά θέλουμε ξανά από την αρχή.
Θα μπορούσαμε να έχουμε κάποια save από default στην αρχή κάθε μέρας ή βδομάδας αλλά και όπου θέλουμε εμείς
Γενικά θα έκανα όλα αυτά που θα δίσταζα να κάνω ή δεν τα έκανα τόσο καλά όσα θα ήθελα.Αλλά εγώ με τις δικές μου δυνάμεις.
Αυτό θα ήθελα.