Ερωτηση για το ΠΜΣ Αναλογιστικων-Χρηματοοικονομικων

τμ. Στατιστικής & Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών

Συγγραφέας Ερωτηση για το ΠΜΣ Αναλογιστικων-Χρηματοοικονομικων

Δευ, 17 Ιαν 2011 2:30 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

kasa
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 17, 2011
3

Γεια σας ,ειμαι αποφοιτος του μαθηματικου αθηνων κ σκεφτομαι για το 2011-2012 να υποβαλλω αιτηση για το ΠΜΣ. Αν μπορει καποιος μεταπτυχιακος φοιτητης του ή γνωστης εστω, ας μου απαντησει σε ορισμενες ερωτησεις..
Κατ'αρχας πως ειναι τα πραγματα οσον αφορα την οργανωση και τους καθηγητες?
Τι βαθμο δυσκολιας εχει κ ποιες πρεπει να ειναι οι απαιτουμενες γνωσεις(αν κ η συγκεκριμενη ερωτηση ειναι καθαρα υποκειμενικη)? Στο μαθηματικο Αθηνας πχ δν καναμε μαθηματα οικονομικου περιεχομενου.
Οι αποφοιτοι του ΠΜΣ τι επαγγελματικα δικαιωματα εχουν κ αν σαν μεταπτυχιακο μετραει στον ιδιωτικο τομεα?Καπου διαβασα πως αναγνωριζονται κ ως οικονομολογοι.
Επειτα τα ενοικια στο Καρλοβασι σε τι τιμες κυμαινονται κ εαν ειναι αναλογες με την ποιοτητα του σπιτιου...
Αυτα τα λιγα.. αν εχετε κ αλλες πληροφοριες για θεματα του ΠΜΣ που δν ρωτησα ευχαριστως να τα ακουσω!

Δευ, 17 Ιαν 2011 4:38 pm

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

kasa Καλή χρονιά, συγχαριτήρια για την επιτυχία σου, καλώς ήρθες στο my και καλή διαμονή !
Είμαι φοιτητής στο τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων στην Σάμο !
Αυτό που πάντα προτείτω σε τέτοιου είδους ερωτήσεις είναι το εξής: Έλα να δείς από μόνο σου !
Ο λόγος που το λέω είναι επειδή οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι καθαρά υποκειμενικές !
Θα σου πεί ο ένας εμένα μου αρέσει γι' αυτό και γι' αυτό. ο άλλος για εκείνο και για εκείνο !
Οπότε έρχεσε, βλέπεις τί παίζει, ρωτάς από μόνος σου και αν σου αρέσει κάθεσε αν όχι φεύγεις !
Υ.Γ. Συμφέρει να έρθεις με πλοίο από Αθήνα γιατί βγαίνεις κατευθείαν Καρλόβασι, αν έρθεις με αεροπλάνο πρέπει να πληρώσεις 45-50 Ευρώ στο ταξί (αυτό πιστεύω είναι απο τα αντικειμενικά αρνητικά xD) !
Μέχρι τότε καλά να είσαι και καλά να περνάς Smile !!!!!

Πεμ, 20 Ιαν 2011 2:09 pm

kasa
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 17, 2011
3

σε ευχαριστω για την απαντηση, καλα τα λες ως προς το ερθω απο εκει κ να δω, αλλα καλυτερα θα ηταν σε πρωτη φαση να μου πει καποιος γνωστης την υποκειμενικη εστω γνωμη του, γιατι υπαρχει κ η αποσταση δυστηχως στη μεση..
thanks anyway!

Πεμ, 20 Ιαν 2011 2:14 pm

Supersonic
Γκουρού
Γκουρού

Aug 29, 2009
541

Αν μπορείς πες μου ειδικά τί θα ήθελες να μάθεις ; Θα προσπαθήσω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ Smile !!!!!

Πεμ, 20 Ιαν 2011 6:45 pm

kasa
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Jan 17, 2011
3

νομιζω πως αν απαντηθουν οι ερωτησεις μου απο το πρωτο ποστ θα ειμαι οκ, thanks pali!

Κυρ, 16 Σεπ 2012 5:35 pm

mathath
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 16, 2012
1

Γεια σας! θα ηθελα να μαθω, αν γινεται, τι ερωτησεις (στο περιπου φυσικα) περιλαβανει η συνεντευξη για το μεταπτυχιακο! ευχαριστω εκ των προτέρων!

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ερωτηση περι της εγγραφης...

από inertia
Συζήτηση: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα Απαντήσεις: 15

Τρι, 14 Σεπ 2010 12:15 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ερωτηση... αν ειχατε μαγικες δυναμεις...

από fraoulitsa
Συζήτηση: Το στέκι της κουβέντας... Απαντήσεις: 13

Δευ, 25 Αύγ 2008 2:28 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics