|
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα |
| Συγγραφέας |
Ερωτηση περι της εγγραφης... |
| |
|
|
|
Καλησπερα. Ερχομαι κι εγω φετος στο Πανεπιστημιο Αιγαιου και θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την εγγραφη μου. Ενα απο τα απαραιτητα δικαιολογητικα για την εγγραφη ειναι το πιστοποιητικο εγγραφης στα μητρωα αρρενων. Εγω ειμαι εγγεγραμμενος στο δημο Καισαριανης δηλαδη ειμαι δημοτης Καισαριανης αλλα ειμαι γραμμενος στα μητρωα αρρενων του δημου Αθηναιων. Νομιζοντας πως το εγγραφο θα μου χορηγηθει απο το δημο Καισαριανης πηγα εκει οπου μου εξηγησαν αλλα μου δωσαν ενα πιστοποιητικο(γεννησεως νομιζω) στο οποιο αναγραφεται ο αρ. μητρωου αρρενων και οτι ειμαι γραμμενος στα μητρωα αρρενων του δημου Αθηναιων. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Το πανεπιστημιο χρειαζεται αυτο καθ' αυτο το πιστοποιητικο περι εγγραφης στα μητρωα αρρενων του δημου Αθηναιων ή απλα ενα πιστοποιητικο για καθε νομιμη χρηση του δημου που κατοικω στο οποιο απλα θα αναγραφεται ο αριθμος μητρωου αρρενων και το οτι ειμαι σε αλλο δημο;
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 1:04 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
Ναι τα εχω δει κι εγω αυτα αλλα λεω οτι και στο πιστοποιητικο που μου δωσαν γραφει πανω τον αρ. μητρωου αρρενων. Θα παρω τηλεφωνο την γραμματεια μαλλον.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ευχαριστω που με βοηθησες παντως και καλως σας βρηκα για οσο κατσω αφου θα παρω μεταγραφη και θα παω Αθηνα.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Καλώς μας όρισες Pagratinick! Μιας και "πέρασες" έστω και προσωρινά Αιγαίο, δεν παύεις να είσαι πάντοτε (όπως κι όλοι βέβαια) ευπρόσδεκτος στην όλη παρέα μας!
Καλές σπουδές ευχόμαστε (σε όποιο μέρος σπουδών) ολόψυχα και πάντα επιτυχίες!! keep strong!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ευχαριστω πολυ! Καλη τυχη και επιτυχια κι σε εσας και τις προσπαθειες σας.
|
|
|
|
| |
|
|
|
δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ολοι μεταγραφες θελουν και ειλικρινα 1,2 ατομα αντε να παρουν!!!
ολοιν οι πρωτοετης τα ιδια λενε... αλλα πραγματικα αλλα συμβαινουν! γι αυτο παρακολουθα μην βρεθεις εκτεθημενος!
|
|
|
|
| |
|
|
|
οχι οχι ειμαι τριτεκνος και θα παρω μεταγραφη ειναι βεβαιο.
|
|
|
|
| |
|
|
|
χμ... οχι μην εισαι τοσο σιγουρος!
αλλαξε και ο νομος! και ειναι και το ποσους παιρνει μια σχολη με μεταγραφη! δεν τους παιρνει ολους! ξερεις ποοοοσους τριτεκνους ξερω που δεν τους εδωσαν?
δεν θελω να σε στεναχωρισω απλα να βοηθησω!
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Εχω την εντύπωση πως ο καινουριος νομος δεινει μεταγραφή σε όλα τα παιδια που προέρχονται απο 3τεκνες οικογενειες οπότε νωμίζω πως θα την παρει την μεταγραφή
|
|
|
|