Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Ας μιλήσουμε για cinema... |
|
|
Τηλεόραση, Θέατρο, Cinema, Μουσική |
| Συγγραφέας |
Ας μιλήσουμε για cinema... |
| |
|

JohNie
Μεγάλο μολύβι

Feb 19, 2008
189
Τόπος: Larisa
|
|
Μολις ειδα το Cloverfield.....
Απεριγραπτη ταινεια
Συνιστω να την δειτε...ξευφευγει απο την κλασσικη οπτικη γωνια...οσοι το δειτε θα με καταλαβετε...
Got to see it again...
|
|
|
|
| |
|

Rogue
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130
|
|
Τις προάλλες είδα το "Doomsday" παρέα με τον Cubilone, ο οποίος και σχολίασε την συγκεκριμένη ταινία πιο πάνω με τις λέξεις "ανεγκέφαλη" και "απογοητευτική". Το μόνο που έχω να πω είναι πως οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί είναι πολύ ελαφρείς για να την περιγράψουν. Η αλήθεια είναι πως κάμποσες φορές κατά η διάρκεια αυτού του τερατουργήματος μας ήρθε να βαρέσουμε το κεφάλι μας κάπου-ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. Παιδιά, η ταινία είναι άθλια, το σενάριο απευθύνεται σε άτομα που δεν μπορουν να προσθέσουν ένα κι ένα,και είναι ΑΚΥΡΗ απ'την αρχή ως το τέλος και όχι με την καλή έννοια..Ντάξει..απ'τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου... μη πάτε να την δείτε...και ήταν και "Rogue Productions"..,
|
|
|
|
| |
|
|
|
Πραγματικά η ταινία πρέπει να είναι κλασσική "πατάτα", κανέναν δεν έχω ακούσει μέχρι στιγμής να λέει έστω οτι είναι μέτρια...Οπότε δε με βλέπω να χάνω το χρόνο μου...
|
|
|
|
| |
|
![]()
noname
Μικρό Μολύβι

Apr 19, 2007
11
|
|
Memento... πρώτη φορά κάποιος σκηνοθέτης με έπεισε ότι η αντίστροφη παρουσίαση μιας ιστορίας οδηγεί στην λύση και στην κάθαρση... Είναι παλιά αλλά αξίζει να την δει όποιος δεν την έχει δει.
|
|
|
|
| |
|
|
|
παιδια μην δειτε το hancock με τον will smith!! ειναι βλακεια πραγματικα!!! κριμα γιατι ειναι φοβερος ηθοποιος τρομερες οι προηγουμενες του ταινιες.....
ακουσα οτι και το dont mess with zoxan με τον adam sadler δεν ειναι ωραιο αλλα αυτο θα το διαπιστωσω συντομα και θα σας ενημερωσω!!!!
για τους ρομαντικους τυπους προτεινω ανεπιφυλακτα το ps i love you με τους hillary swank και τον jerald buttler!!!εκλαιγα απο την αρχη μεχρι το τελος με καποιες εναλλαγες γελιου... απλα για μενα περνει 10'!!!
|
|
|
|
| |
|

Rogue
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130
|
|
Cloverfield πολυ καλό! Πολύ πολύ καλό για την ακρίβεια. Το "When Nietchze wept" είναι επίσης πολύ καλή ταινία αλλά αξίζει κάποιος να έχει διαβάσει το βιβλίο πρώτα. Προτείνω ανεπιφύλακτα το "Matador" του Almodovar. Περίεργη ταινία, διεστραμένη με έναν πολύ κομψό και στυλιζαρισμένο τρόπο, απίστευτα χρώματα και σασπένς!
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
To Duplicity είναι νομίζω η καλύτερη value-for-time ταινία αυτήν την περίοδο.
Εξαιρετική σκηνοθεσία και δουλεμένο στις λεπτομέρειες σενάριο, καθόλου βαρετοί και κλισέ διάλογοι ( όπως είναι το σύνηθες στις ταινίες του είδους), πολύ καλό cast -ειδικά οι δεύτεροι ρόλοι- αβίαστη "χημεία" στο ζευγάρι των πρωταγωνιστών, κοσμοπολιτική και αληθοφανής ατμόσφαιρα..
..Γενικώς άψογη ταινία, δύσκολο να βρεις εμφανές ψεγάδι - και είναι τόσο διασκεδαστική που δε νομίζω ότι θα έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις πάρα πολύ ώστε να ανακαλύψεις κάποιο.
________
- Yeah..
- ..I can't breathe.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Δεν την έχω δει ακόμη, αλλά θα το κάνω σύντομα... Μου αρέσει και η Julia Roberts, άρα άλλος ένας λόγος να τη δω σίγουρα...
Από τις πιο πρόσφατες που έχω δει, συνιστώ το "Slumdog Millionaire". Μια ταινία διαφορετική, λίγο σκληρή σε ορισμένα σημεία, αλλά σου αφήνει μια ωραία και γλυκιά αίσθηση στο τέλος... Δεν πήρε άδικα τόσα βραβεία..
|
|
|
|
| |
|
|
|
θα παει κανεις να δει το ice age 3 αν πατε πριν απο μενα στειλτε εντυπωσεις! πεθαινω να παω!!!! μαλλον θα παω με την μαμα μου το ποτε μαλλον στα γενεθλια μου.... 13 ιουλη αλλα θα δειξει
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|