Ας μιλήσουμε για cinema...

Τηλεόραση, Θέατρο, Cinema, Μουσική

Συγγραφέας Ας μιλήσουμε για cinema...

Τρι, 25 Μάρ 2008 5:11 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

JohNie
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Feb 19, 2008
189
Τόπος: Larisa

Μολις ειδα το Cloverfield.....
Απεριγραπτη ταινεια
Συνιστω να την δειτε...ξευφευγει απο την κλασσικη οπτικη γωνια...οσοι το δειτε θα με καταλαβετε...
Got to see it again...

Τετ, 26 Μάρ 2008 12:17 am

Rogue
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130

Τις προάλλες είδα το "Doomsday" παρέα με τον Cubilone, ο οποίος και σχολίασε την συγκεκριμένη ταινία πιο πάνω με τις λέξεις "ανεγκέφαλη" και "απογοητευτική". Το μόνο που έχω να πω είναι πως οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί είναι πολύ ελαφρείς για να την περιγράψουν. Η αλήθεια είναι πως κάμποσες φορές κατά η διάρκεια αυτού του τερατουργήματος μας ήρθε να βαρέσουμε το κεφάλι μας κάπου-ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. Παιδιά, η ταινία είναι άθλια, το σενάριο απευθύνεται σε άτομα που δεν μπορουν να προσθέσουν ένα κι ένα,και είναι ΑΚΥΡΗ απ'την αρχή ως το τέλος και όχι με την καλή έννοια..Ντάξει..απ'τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ μου... μη πάτε να την δείτε...και ήταν και "Rogue Productions".., tourtopolemos Huh

Τετ, 26 Μάρ 2008 1:23 am

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

Πραγματικά η ταινία πρέπει να είναι κλασσική "πατάτα", κανέναν δεν έχω ακούσει μέχρι στιγμής να λέει έστω οτι είναι μέτρια...Οπότε δε με βλέπω να χάνω το χρόνο μου... Happy

Παρ, 12 Σεπ 2008 11:09 am

noname
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Apr 19, 2007
11

Memento... πρώτη φορά κάποιος σκηνοθέτης με έπεισε ότι η αντίστροφη παρουσίαση μιας ιστορίας οδηγεί στην λύση και στην κάθαρση... Είναι παλιά αλλά αξίζει να την δει όποιος δεν την έχει δει.

Παρ, 12 Σεπ 2008 12:04 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

παιδια μην δειτε το hancock με τον will smith!! ειναι βλακεια πραγματικα!!! κριμα γιατι ειναι φοβερος ηθοποιος τρομερες οι προηγουμενες του ταινιες.....

ακουσα οτι και το dont mess with zoxan με τον adam sadler δεν ειναι ωραιο αλλα αυτο θα το διαπιστωσω συντομα και θα σας ενημερωσω!!!!

για τους ρομαντικους τυπους προτεινω ανεπιφυλακτα το ps i love you με τους hillary swank και τον jerald buttler!!!εκλαιγα απο την αρχη μεχρι το τελος με καποιες εναλλαγες γελιου... απλα για μενα περνει 10'!!!

Σαβ, 13 Σεπ 2008 12:50 pm

Rogue
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Mar 20, 2008
130

Cloverfield πολυ καλό! Πολύ πολύ καλό για την ακρίβεια. Το "When Nietchze wept" είναι επίσης πολύ καλή ταινία αλλά αξίζει κάποιος να έχει διαβάσει το βιβλίο πρώτα. Προτείνω ανεπιφύλακτα το "Matador" του Almodovar. Περίεργη ταινία, διεστραμένη με έναν πολύ κομψό και στυλιζαρισμένο τρόπο, απίστευτα χρώματα και σασπένς!

Παρ, 24 Απρ 2009 8:11 am

slide
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2008
772

To Duplicity είναι νομίζω η καλύτερη value-for-time ταινία αυτήν την περίοδο.

Εξαιρετική σκηνοθεσία και δουλεμένο στις λεπτομέρειες σενάριο, καθόλου βαρετοί και κλισέ διάλογοι (όπως είναι το σύνηθες στις ταινίες του είδους), πολύ καλό cast -ειδικά οι δεύτεροι ρόλοι- αβίαστη "χημεία" στο ζευγάρι των πρωταγωνιστών, κοσμοπολιτική και αληθοφανής ατμόσφαιρα..

..Γενικώς άψογη ταινία, δύσκολο να βρεις εμφανές ψεγάδι - και είναι τόσο διασκεδαστική που δε νομίζω ότι θα έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις πάρα πολύ ώστε να ανακαλύψεις κάποιο. Smile

________

- Yeah..
- ..I can't breathe.

Laugh

Παρ, 24 Απρ 2009 10:30 am

xaderfi
Γκουρού
Γκουρού

Jul 09, 2007
565

Δεν την έχω δει ακόμη, αλλά θα το κάνω σύντομα... Μου αρέσει και η Julia Roberts, άρα άλλος ένας λόγος να τη δω σίγουρα...

Από τις πιο πρόσφατες που έχω δει, συνιστώ το "Slumdog Millionaire". Μια ταινία διαφορετική, λίγο σκληρή σε ορισμένα σημεία, αλλά σου αφήνει μια ωραία και γλυκιά αίσθηση στο τέλος... Δεν πήρε άδικα τόσα βραβεία.. Smile

Τρι, 30 Ιούν 2009 12:05 pm

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

θα παει κανεις να δει το ice age 3 αν πατε πριν απο μενα στειλτε εντυπωσεις! πεθαινω να παω!!!! μαλλον θα παω με την μαμα μου το ποτε μαλλον στα γενεθλια μου.... 13 ιουλη αλλα θα δειξει

Τρι, 30 Ιούν 2009 1:46 pm

icsd08063
Γκουρού
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική

Ως φανατικός των κοινωνικών ταινιών, προτείνω ανεπιφύλακτα τις εξής:

Arrow Crash (more info here: http://cinematia.blogspot.com/2006/03/crash-2005.html)

Arrow 21 Grams (σχετικά παλιά ταινία - παραγωγής 2003 - αλλά πραγματικά υπέροχη, more info here: http://el.shvoong.com/movies/1837819-21-%CE%B3%CF%81%CE%B1%...21-grams/)

Have Fun! Big Ups

<<< b e a UTIFUL!!! >>>

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Συμμετοχή σε έρευνα για το Cinema

Συζήτηση: Ερωτηματολόγια-Questionnaires - Επιστημονική έρευνα Απαντήσεις: 0

Τρι, 29 Μάϊ 2012 10:57 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ας μιλήσουμε για μουσική...

από Cubilone
Συζήτηση: Τηλεόραση, Θέατρο, Cinema, Μουσική Απαντήσεις: 19

Παρ, 21 Μάρ 2008 7:07 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΟ: Καιρός να μιλήσουμε ...

από Dali_Doc
Συζήτηση: Δημοσιογραφική - Συντακτική Ομάδα Απαντήσεις: 2

Παρ, 24 Νοέ 2006 9:38 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ας μιλήσουμε για βιβλία...

Συζήτηση: Ιστορία, Λογοτεχνία, Γράμματα και Πολιτισμός Απαντήσεις: 89

Πεμ, 17 Μάρ 2005 10:01 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics