Aπορία για τα μαθήματα που έχουν να κάνουν με πληροφορική

τμ. Μαθηματικών

Συγγραφέας Aπορία για τα μαθήματα που έχουν να κάνουν με πληροφορική

Παρ, 14 Αύγ 2009 3:08 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Αγαπητέ dimitsas,
φαίνεται πως δεν κατάφερα να σου μεταδώσω σωστά την αίσθησή μου... Κρίμα, γιατί είναι άσχημο για όλους θαρρώ να συμβαίνει κάτι τέτοιο...

Το forum "μας" (συμπεριλαμβάνοντας κι εσένα), είναι χώρος συζήτησης. Από τη στιγμή που κάποιος ρωτά κάτι ή λέει μια άποψη, κάποιοι ενδεχομένως να σπεύσον να βοηθήσουν ή να απαντήσουν, αν γνωρίζουν κάτι σχετικό ή απλώς αν μπορούν και νιώθουν πως έχουν κάτι να συνεισφέρουν... Δεν ισχύει μόνο στο forum "μας" αυτό, αλλά γενικά σε όλα τα fora, σε όλες τις συζητήσεις/κοινότητες (on- και off- line, παντού στον πλανήτη)... δεν νομίζω να έχω τόσο άδικο σε αυτό... Confused

Το ότι προσπαθήσαμε (ορισμένοι) να σου απαντήσουμε προτείνοντας τη Γραμματεία ή άλλα στοιχεία για να σε βοηθήσουμε, δεν το κάναμε από "ελεημοσύνη", ούτε προσπαθήσαμε να εκμεταλλευθούμε την "ανάγκη" σου. Και, για να μην μιλώ για άλλους, γιατί δεν έχω και το δικαίωμα αυτό άλλωστε, μιλώ για μένα μόνο...

Όταν ανοίγει ένα θέμα, και κάποιος ρωτά κάτι, αν μπορεί κάποιος να απαντήσει, έστω και "επιφανειακά", το έκανε/κάνει... Αν τελικά βρήκες μόνος σου την απάντηση στην απορία σου, είναι super και είναι άξιο συγχαρητηρίων! Από εκεί κι έπειτα κανείς δεν θεώρησε πως έχεις την ανάγκη του. Δεν είναι ο καθένας εδώ για να δρα ως "σωτήρας" του άλλου. Είναι εδώ γιατί έτσι το νιώθει. Αν κάποιος βοηθά κάποιον, τότε είναι κάτι ωραίο κι ευχάριστο, κάτι που έχει να κάνει με την ουσιαστική συνεισφορά κι αλληλο-βοήθεια. Αλλά είναι κάτι που προκύπτει, δεν "επιβάλλεται", ούτε "απαιτείται" από κανέναν κι από τίποτε...
Δηλαδή, θα πρέπει να ζητήσουμε και "συγνώμη" επειδή ενδιαφερθήκαμε (κάποιοι) να βοηθήσουμε?! Μου φαίνεται τραγικό να καταντήσουμε σε μια τέτοια λογική! Confused

Λυπάμαι πολύ που το έχεις παρεξηγήσει όλο αυτό, προσπάθησε να μην είσαι τόσο αυστηρός στις κρίσεις σου από την πρώτη στιγμή... Αν πάλι νιώθεις πια τόσο "ξένος" ή "ανεπιθύμητος" τι να πω.. Sad

Για να μιλήσω και πιο γενικόλογα, χωρίς απαραίτητα να απευθύνομαι σε σένα, καλό είναι να "χτυπάμε" στο σωστό σημείο τα κακώς κείμενα, κι όχι να δυναμιτίζουμε πράγματα, συμπεριφορές, λεγόμενα κ.λ.π. δημιουργώντας εντυπώσεις απλώς για να το κάνουμε.. Δεν είμαστε "σάκοι του μποξ" να δεχόμαστε όλοι "ξεσπάσματα", είτε γίνονται άλλοτε με αιτία είτε άλλοτε αναίτια... Μερικές φορές λανθασμένες συνθήκες ή παρεξηγήσεις μπορεί να συμβούν.. Άνθρωποι είμαστε, ας βλέπουμε λιγάκι πιο ευγενώς κάποια πράγματα... Δεν μπορώ ούτε εγώ να προσθέσω κάτι περισσότερο στην κουβέντα...

Το topic, όπως και κάθε συζήτηση, είναι ανοιχτό για όλους... (κι ελπίζω να παραμείνει on-topic προκειμένου να αποτελεί χρηστικό και για άλλους κι όχι -άλλο- ένα σημείο φιλονικιών!)
Φιλικά.

Παρ, 14 Αύγ 2009 10:30 am

slide
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2008
772

dimitsas έγραψε:
Μάθετε λοιπόν ότι, πριν έρθω Σάμο, σκόπευα να μπω στο Μαθηματικό της Αθήνας.

Όπως και οι περισσότεροι συμφοιτητές σου, φαντάζομαι. Smile

dimitsas έγραψε:
Όπως καταλαβαίνετε, μπαινοέβγαινα για κανα χρόνο στη συγκεκριμένη σχολή, αλλά και στο αντίστοιχο forum, για να διαπιστώσω τί γίνεται.

Και όσον αφορά τον νόμο, μάθετε ότι τον ήξερα πριν γίνει καν νόμος!

Άρα ήξερες ήδη την απάντηση, ότι γενικά υπάρχει η δυνατότητα πιστοποίησης γνώσεων Η/Υ από όλες τις φυσικομαθηματικές σχολές - στο ειδικότερο θέμα, αν δηλαδή ήταν δυνατόν να πάρεις απευθείας το συγκεκριμένο έγγραφο από το τμήμα της Σάμου, μάλλον δύσκολα θα έβρισκες βοήθεια σ' ένα φοιτητικό forum και μάλιστα μέσα Αυγούστου.

dimitsas έγραψε:
Επειδή εγώ δε θέλω να έχω πολλα-πολλά με τη Σάμο, μόλις δώσω αυτά που χρωστάω, θα πάω μετά με κατατακτήριες να πάρω και το πτυχίο της Αθήνας.

Έχετε υπόψη σας ότι αναγνωρίζουν κατευθείαν τα 29 από τα 36 μαθήματα της Αθήνας, διότι υπάρχουν πολλά κοινά στις δυο σχολές, και αυτό που σας λέω είναι καρατσεκαρισμένο.
Οπότε, θα πάρω πιο εύκολα το "Αθηναϊκο"!

Ορίστε, και μία καινούρια πληροφορία - δεν το γράφω ειρωνικά, στα περισσότερα ομοειδή τμήματα στην Ελλάδα επικρατεί μία "περίεργη" νοοτροπία πως μόνον οι διδάσκοντες στο δυναμικό τους είναι ικανοί να διδάξουν κάποια γνωστικά αντικείμενα και πολλά παιδιά που έρχονται με μετεγγραφή στο Β΄έτος ταλαιπωρούνται προκειμένου να ξαναπεράσουν μαθήματα.
Τραγικές καταστάσεις.. Rolling Eyes

Τέλοσπαντων, καλή συνέχεια στη νέα σχολή σου! Big Ups

Τετ, 19 Αύγ 2009 9:52 pm

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

@dimitsas

Δεν κάνω πλάκα.Ζήτα βοήθεια.Εχεις ψυχολοιγικά προβλήματα.

Παράθεση:
Και δεν έχω ανάγκη από κανέναν.
Τα ερωτήματα αφορούν εσάς και μόνον εσάς.
ΤΕΛΟΣ.

Αλλά αυτό το ξέχασες στην αρχή του thread όταν ζήταγες με τη σειρά σου βοήθεια.Τότε τα ερωτήματα σου έπρεπε να βασανίζουν και εμάς.

Ετσι που συμπεριφέρεσαι δεν είναι να απορείς που ένιωσες ξένο σώμα.Και είσαι και 27 χρονών τρομάρα σου.Βρε αιντε από δω...

Εγω έχω μια απορία.Οταν λέμε οτι αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ και οτι έχει πιστοποίηση χρήσης τι εννοεί?Οτι δίνει για καθηγητής πληροφορικάριου?Και τι άλλο.

Και εγω που είμαι πληροφορική μπορώ να κάνω το ανάποδο?Να πάρω 4 μαθήματα από το μαθηματικό και να δώσω σαν καθηγητής μαθηματικών στον ΑΣΕΠ?

Τετ, 19 Αύγ 2009 10:31 pm

dimitsas
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Aug 11, 2009
6

mystery_orange έγραψε:
@dimitsas

Παράθεση:
ΤΕΛΟΣ.

Αλλά αυτό το ξέχασες στην αρχή του thread όταν ζήταγες με τη σειρά σου βοήθεια.Τότε τα ερωτήματα σου έπρεπε να βασανίζουν και εμάς.

Ετσι που συμπεριφέρεσαι δεν είναι να απορείς που ένιωσες ξένο σώμα.Και είσαι και 27 χρονών τρομάρα σου.Βρε αιντε από δω...

Εγω έχω μια απορία.Οταν λέμε οτι αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ και οτι έχει πιστοποίηση χρήσης τι εννοεί?Οτι δίνει για καθηγητής πληροφορικάριου?Και τι άλλο.

Και εγω που είμαι πληροφορική μπορώ να κάνω το ανάποδο?Να πάρω 4 μαθήματα από το μαθηματικό και να δώσω σαν καθηγητής μαθηματικών στον ΑΣΕΠ?

Ώστε έχω ψυχολογικά προβλήματα, ε?
Χαχαχαχαχαχαχαχα

Έτσι και σε πετύχω μωρή πουστάρα, θα σου γ***** ό,τι έχεις και δεν έχεις.
Προς το παρόν, σου γα***αι η μάνα, ο πατέρας και όλο σου το σπίτι.
Ακόμα και οι νεκροί σου΄!!!!!!!! Smile

Πρόσεχε πως μιλάς γιατι θα σου παρω το κεφαλι και θα στο χω κ*** σου παλιοξεκωλιαρη!!!!

Θα σου γ***** το Χριστο και την Παναγια ετσι και βρω!!!
Δε χρειάζεται ξυλο!! Μια σφαίρα στο κεφάλι και τεζα ο μ****** Happy

Εισαι που****κι, εισαι μου**κι και γαμιεσαι εσυ και η οικογενεια σου
**ΓΑΜ***Ν* ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ!!!!!

ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΩ ΤΑ αρχ**** ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ, *ΜΟΥ** ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!

Τετ, 19 Αύγ 2009 10:58 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

mystery_orange έγραψε:
@dimitsas

Αρχικά θα ήθελα να επισημάνω πως ορισμένες φορές στον γραπτό λόγο κάτι που θα πούμε (ιδίως αν κάποιος δεν μας γνωρίζει κ κατά συνέπεια δεν ξέρει αν κάνουμε χιούμορ ή "χιούμορ" ή όχι) ενδέχεται να τύχει παρεξήγησης, γι'αυτό και καλό είναι να μην "χτυπάμε" τόσο άμεσα κι έντονα επί προσωπικού τον συνομιλητή... Δεν έχω κάτι παραπάνω να προσθέσω, απλώς είναι κρίμα να "ανάβουμε φωτιές" έστω και κατά λάθος...! Κατά συνέπεια, είναι κρίμα να φτάνουμε σε ακραίες μορφές "flaming", που συνήθως απλώς δημιουργούν μια απέχθεια τουλάχιστον αισθητική σε όσους έστω κι από απλό ενδιαφέρον θα κλικάρουν να διαβάσουν ένα (κατά τα άλλα πολλά υποσχόμενο κι ενδιαφέρον) τόπικ.

dimitsas έγραψε:
mystery_orange έγραψε:
@dimitsas

Παράθεση:
ΤΕΛΟΣ.

Ώστε έχω ψυχολογικά προβλήματα, ε?
Χαχαχαχαχαχαχαχα

Έτσι και σε πετύχω μωρή πουστάρα, θα σου γ***** ό,τι έχεις και δεν έχεις.
Προς το παρόν, σου γα***αι η μάνα, ο πατέρας και όλο σου το σπίτι.
Ακόμα και οι νεκροί σου΄!!!!!!!! Smile

Πρόσεχε πως μιλάς γιατι θα σου παρω το κεφαλι και θα στο χω κ*** σου παλιοξεκωλιαρη!!!!

Θα σου γ***** το Χριστο και την Παναγια ετσι και βρω!!!
Δε χρειάζεται ξυλο!! Μια σφαίρα στο κεφάλι και τεζα ο μ****** Happy

Εισαι που****κι, εισαι μου**κι και γαμιεσαι εσυ και η οικογενεια σου
**ΓΑΜ***Ν* ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ!!!!!

ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΩ ΤΑ αρχ**** ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ, *ΜΟΥ** ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!

Φίλτατε dimitsas φαντάζομαι διακρίνεις ποιά είναι τα όρια της προσβολής επί προσωπικού σε μια συζήτηση σε χώρο δικτυακών κοινοτήτων. Αν επιθυμείς να αντικρούσεις μια δήλωση κάποιου, μπορείς τουλάχιστον να την αντικρούσεις με λίγο πιο κόσμιο τρόπο. Βωμολοχίες τέτοιου τύπου δεν αρμόζουν σε ανθρώπους και σε online συζητήσεις. Και δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στους Κανονισμούς [1], [2], [3], αλλά στο να μπορούμε να σεβόμαστε τουλάχιστον τον χώρο στον οποίο φιλοξενούμαστε, αν όχι τον απέναντι συνομιλητή.

Θα σε παρακαλούσα λοιπόν, να μετριάσεις τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τον λόγο σου, μόνο αυτό.

Φιλικά.

Τετ, 19 Αύγ 2009 11:19 pm

mystery_orange
Γκουρού
Γκουρού

Apr 25, 2006
609

Τετ, 19 Αύγ 2009 11:31 pm

dimitsas
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Aug 11, 2009
6

Aυτά που βάζεις και λες, μπορείς να τα πεις ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ?

ΤΟΛΜΑΣ???
ΓΙΑ ΕΛΑ!
ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ!!
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΖΩΣΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!!!!!
ΚΩΛΟΝΗΣΙΩΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!! ΧΕΣΤΗ!!!! ΧΕΣΤΗ!!!!!!!!
γ*μω ΤΟ *ΜΟΥ** ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΓΑΜΙΟΛΗ!!!!!

ΠΕΣ ΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΚΩΛΟΞΕΚΩΛΙΑΡΗ!!!!!!
ΠΟΥ ΚΡΙΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΔΕΛΦΑΡΑ!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ!!!!!!!!!!!!

ΜΟΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΒΑΖΕΙΣ!!!!!!
ΑΜΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ, ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

Τετ, 19 Αύγ 2009 11:41 pm

skywriter
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Aug 20, 2009
1

P.S Καλώς σας βρήκα, φίλε φονιά ηρέμισε, θα χτυπήσεις κανα χέρι με αυτά τα όπλα.

Τετ, 19 Αύγ 2009 11:49 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

ACTIONS THAT HAVE BEEN TAKEN:

1) Παράκληση για να μην συνεχίσει η χρήση βωμολοχιών εκ νέου, καθώς είναι ενάντια και στη φιλοσοφία αλλά και στους κανονισμούς του χώρου συζήτησης
2) Κλείδωμα topic για ορισμένες ημέρες (θα εκτιμηθεί πόσο θα είναι αυτό το χρονικό διάστημα)
3) Αποκλεισμός του dimitsas από την συνεισφορά σε συζητήσεις (ομοίως θα εκτιμηθεί πόσο θα είναι αυτό το χρονικό διάστημα)
Permanent blocking δεν θα γίνει, προκειμένου να μπορέσουμε να δώσουμε "δεύτερη ευκαιρία" στο εγγύς μέλλον. Αν παρόλα αυτά ακόμη και μετά το πέρας υπάρξουν νέα "κρούσματα" όμοιας συμπεριφοράς, ενδεχομένως να παραμείνει permanent.

Παιδιά, λυπούμαστε πολύ, αλλά όταν γίνονται παρακλήσεις (ενώ δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τις κάνουμε) κι εξακολουθούν να αγνοούνται επιδεικτικά, δεν μας επιτρέπονται άλλα περιθώρια.

dimitsas νομίζω ήμουν σαφής στο προηγούμενο μήνυμά μου. Μείωσε τους τόνους γιατί δεν είσαι στο σπίτι σου για να φωνάζεις ή να μιλάς όπως 'γουστάρεις'. Δεν είναι γήπεδο εδώ, είναι συζήτηση. Αν κάποιος δεν είναι ικανός να διαχειριστεί το θυμό του, ας ηρεμήσει για ένα διάστημα και ας μπορέσει με ψυχραιμία να συνεισφέρει δημιουργικά. Αν το επιθυμεί βέβαια.
Λυπούμαστε ειλικρινά για την τροπή αυτή.

εκ της ομάδας επιμέλειας.

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Εγγραφή μαθήματα α εξαμήνου

Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών Απαντήσεις: 0

Κυρ, 20 Οκτ 2019 9:30 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υποχρεωτικά μαθήματα

από viki83
Συζήτηση: Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Απαντήσεις: 0

Δευ, 11 Σεπ 2017 6:20 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Μαθήματα σκηνικής ξιφομαχίας από το «...

από Poeessa
Συζήτηση: ΡΟΔΟΣ Απαντήσεις: 0

Πεμ, 09 Φεβ 2017 11:50 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών μέσω διαδ...

από Christine
Συζήτηση: Αγγελίες - Προσφορές Απαντήσεις: 0

Παρ, 15 Ιαν 2016 1:39 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Θεματολογία των εισαγωγικών εξετάσεων...

από gatouf
Συζήτηση: Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές σπουδές Απαντήσεις: 3

Παρ, 19 Ιούν 2015 1:39 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics