Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Windows Vista...-> Windows 7 |
|
|
Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
| Συγγραφέας |
Windows Vista...-> Windows 7 |
| |
|
|
|
King_Of_Cats έγραψε:
Μεχρι και ο Linus Torvalds προτεινει 7... Αυτο ειναι σαν να εχει ερθει η δευτερα παρουσια/αρμαγεδων στον κοσμο των υπολογιστων...  |
Δεν μου προξενεί μεγάλη εντύπωση από την στιγμή που η Microsoft πρόσθεσε 20.000 γραμμές κώδικα στο Linux.
Για περισσότερες info -----> http://www.digitalnews.gr/η-microsoft-γράφει-κώδικα-για-το-linux
|
|
|
|
| |
|
|
|
Supersonic έγραψε:
Παίδες μεταξύ Vista και 7, ψηφίζω 7 .
Πιστεύω ότι τα vista δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα project, ένα "πείραμα" ας πούμε,το οποίο προετοίμασε τα 7.
Ακόμα και αν δεν ισχύει η παραπάνω άποψη τα λάθη που έγιναν στα Vista δεν επαναλήφθηκαν στα 7. Είναι πιο σταθερό και πιο ελαφρί λειτουργικό. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να κρίνει μόνος του. |
King_Of_Cats έγραψε:
Μεχρι και ο Linus Torvalds προτεινει 7... Αυτο ειναι σαν να εχει ερθει η δευτερα παρουσια/αρμαγεδων στον κοσμο των υπολογιστων...  |
Some people forget and never learn
Windows gaffes - Biggest Windows bloopers
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
O κυριος στη φωτογραφια με τα windows γνωριζετε ποιος ειναι??
Αν ναι, τοτε οτι και να πουμε, ειναι απλα τιποτα μπροστα στα καλα τα οποια εχει προσφερει/δωρισει στον κοσμο των υπολογιστων.
Αυτος ξερει λιγα περισσοτερα πραγματα παραπανω απο εμας...
Ετσι ειναι.. Αλλοι παιρνουν τα Unix, τα κανουν τελεια και τα χαριζουν κανοντας επανασταση στο χωρο.
Αλλοι παιρνουν τα Unix, τους βαζουν κλειστο κωδικα, τα κανουν μετρια, βαζουν ενα μισοφαγωμενο μηλο & one huge pricetag και τελος τα πουλανε...
|
|
|
|
| |
|
|
|
King_Of_Cats έγραψε:
Αν ναι, τοτε οτι και να πουμε, ειναι απλα τιποτα μπροστα στα καλα τα οποια εχει προσφερει/δωρισει στον κοσμο των υπολογιστων.
Αυτος ξερει λιγα περισσοτερα πραγματα παραπανω απο εμας...
Ετσι ειναι.. Αλλοι παιρνουν τα Unix, τα κανουν τελεια και τα χαριζουν κανοντας επανασταση στο χωρο.
Αλλοι παιρνουν τα Unix, τους βαζουν κλειστο κωδικα, τα κανουν μετρια, βαζουν ενα μισοφαγωμενο μηλο & one huge pricetag και τελος τα πουλανε... |
Now who's being naive?
Αφού είναι τόσο τέλεια, προς τι η "υπεράσπιση" των Windows? Γιατί δεν τα χρησιμοποιείς αποκλειστικά? Nothing is perfect, that's why we have upgrades, updates, patches and new releases all the time.
Παράθεση:
Αλλοι παιρνουν τα Unix, τα κανουν τελεια και τα χαριζουν κανοντας επανασταση στο χωρο.
Αλλοι παιρνουν τα Unix, τους βαζουν κλειστο κωδικα, τα κανουν μετρια, βαζουν ενα μισοφαγωμενο μηλο & one huge pricetag και τελος τα πουλανε... |
Ας γελάσω. Ενώ άλλοι κλέβουν ιδέες, καταπατούν και εξαπατούν κοροιδεύοντας με δήθεν αξιόπιστο OS, without giving credit. Don't get me started.
King_Of_Cats έγραψε:
Αν ναι, τοτε οτι και να πουμε, ειναι απλα τιποτα μπροστα στα καλα τα οποια εχει προσφερει/δωρισει στον κοσμο των υπολογιστων. |
Ξέρεις από πού είναι τραβηγμένη αυτή η photo? Τι υπήρχε απέναντι από αυτό το stand? Γνωρίζεις τι σημαίνει "beibg sarcastic"? Next time do your research.
http://www.geek.com/articles/news/linus-torvalds-has-a-sens...-20091023/
http://www.engadget.com/2009/10/23/linus-torvalds-gives-win...thumbs-up/
http://www.neowin.net/news/main/09/10/23/linux-creator-linu...-thumbs-up
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
problem_child έγραψε:
προς τι η "υπεράσπιση" των Windows? |
Μα δεν μιλησα για Windows... Αλλα για Unix γενικα. Επρεπε να ειμαι πιο συγκεκριμενος.
Υπονοουσα οτι Linux και FreeBSD ειναι open source, σχετικα πολυ γρηγορα και ασφαλες.
Σε αντιθεση με καποια αλλα λειτουργικα (παλι Unix) της εταιριας NeXT και της Apple INC που ειναι επι πληρωμη και γεματα τρυπες...
Χμ, εχω την εντυπωση οτι καποιος θελει flame... 
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
|
|
| |
|
|
|
Τα πέρασα και τα windows 7 και είναι πολύ ωραία και πολύ πιο γρήγορα από τα Vista. Μεχρι και ο μικρό μου υπολογιστής πάει καλά.Σημείωση ο μικρός είχε XP SP3.
Επίσης έχει αρχίσει να έχει λίγο τη φιλοσοφία του Linux στο "θα σου βρω εγώ τις συσκευές που έχεις και θα βρω αυτόματα και τους drivers" που βολεύει πολύ.
Απλά έχω παράπονο γιατί για άλλη μια φορά η webcam και ο εκτυπωτής δεν δουλεύουν. Γιατί κύριοι να πάρω καινούργια αφού και με αυτά κάνω τη δουλειά μου? Δηλαδή κάθε 5 χρόνια αμέτι μου χαμέτι μου να τα αλλάζω? Δηλαδή το καινουργιο Kubuntu πως τα βλέπει όλα. Ελεος...
Αλλά αξίζει να κάνετε τη μετάβαση.Ασυζητητή.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Πριν απο λιγο καιρο αγορασα ενα laptop που ειχε πανω τα windows7 πιστευω τα 7 ειναι πολυ ωραια...το περιβαλλον θυμιζει παρα πολυ vista αλλα ειναι πιο ελαφρια, ακομα ομως εναι καινουργια, για μενα τα πιο καλα ειναι τα windows xp, δεν υπαρχει εφαρμογη που δεν τρεχει και βεβαια ειναι πολυδοκιμασμενα που σημαινει οτι οποια προβλιματα υπαρχουν με αυτα εχουν σχεδον λυθει
|
|
|
|
| |
|
|
|
και το καλο με τα 7 ειναι οτι οταν κανεις φορματ δεν χανονται τα αρχεια σου, τα αποθηκευει σε εναν φακελο. μου ειπαν οτι δημιουργηθηκαν ακριβως για αυτον τον λογω για να διευκολυνονται δηλαδοι οι τεχνικοι!
αλλα πολλα προγραμματα δεν ειναι συμβατα με τα 7...
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
Παιδιά τέλος με τα προβλήματα συμβατότητας.
Νόμζα ότι το ξέρατε ήδη, αλλά μάλλον όχι οπότε θα το παραθέσω εδώ...
Microsoft Virtual PC - XP Mode
Δείτε εδώ και ένα βίντεο που το παρουσιάζει αρκετά καλά.
Η λειτουργία αυτή δεν έρχεται μαζί με τα Windows 7 Professional ενσωματωμένη (ίσως έρχεται για κάποιες άλλες εκδόσεις - δεν είμαι σίγουρος) οπότε κάνετε εσείς την λήψη.
Παράθεση:
Επίσης, μαζί με τα Windows 7 Professional που μας δίνει δωρεάν το msdn πρέπει να κατεβάσετε - αν το θελήσετε βέβαια - το language pack για να κάνετε τα Windows ελληνικά. Αυτό γιατί δεν έρχεται μαζί με το Windows Update το greek package (στην έκδοση Professional δεν έρχεται σίγουρα πάντως). Υπάρχει μία συγκεκριμένη διαδικασία για να γίνει αυτό. Αν θέλετε και έχει κάποιος απορία σχετικά με αυτό, πολύ ευχαρίστως να παραθέσω τα βήματα.  |
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
How-to | Mixxx: Οδηγός εγκατάστασης (...
|
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές |
Απαντήσεις: 6
Τετ, 23 Οκτ 2013 10:32 am  |
 |
Windows 8 - εντυπώσεις, σχόλια, σκέψε...
|
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
Απαντήσεις: 8
Πεμ, 07 Φεβ 2013 9:56 pm  |
 |
Windows Live Messenger Portable
|
Συζήτηση: Το Χρονοντούλαπο |
Απαντήσεις: 10
Τετ, 12 Αύγ 2009 2:14 am  |
 |
[ Σημείωση ] Συμβουλές-Tips: Windows Update, αργός...
|
Απαντήσεις: 19
Παρ, 16 Μάϊ 2008 2:19 pm  |
 |
Linux ή Windows?
|
Απαντήσεις: 19
Δευ, 25 Φεβ 2008 12:17 pm  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|