Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
HELPDESK: EMAIL Πανεπιστημίου & Ρυθμίσεις του Microsoft Outlook για σύνδεση χωρίς VPN |
|
|
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την Ακαδημαϊκή Κοινότητα |
| Συγγραφέας |
HELPDESK: EMAIL Πανεπιστημίου & Ρυθμίσεις του Microsoft Outlook για σύνδεση χωρίς VPN |
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Έγινε επεξεργασία από τον/την inertia στις Δευ, 04 Μάρ 2013 4:19 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
έψαχνα σχετικά γι'αυτό το τοπικ και προσπαθησα να κάνω ότι λέει ο αντμιν αλλά έχω ΜΣ2007 και το αουτλουκ μου ειναι κάπως διαφορετικό. Και επίσεις το έχω ίδι ενεργοποιήσει χωρίς να έχω κάνει κάτι...πως το διορθώνω και μπορώ να βάλω το hermes?
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
είναι ελάχιστα διαφορετικό.
δοκίμασε από τον πίνακα ελέγχου -> αλληλογραφία, σβήσε το προφίλ και μετά άνοιξέ το
|
|
|
|
| |
|
|
|
e3iswsi έγραψε:
είναι ελάχιστα διαφορετικό.
δοκίμασε από τον πίνακα ελέγχου -> αλληλογραφία, σβήσε το προφίλ και μετά άνοιξέ το |
Δεν έχω πίνακα ελέγχου...τι να κάνω να το διαγράψω?
Παρακάτω έχω μια εικόνα του παραθύρου μου...πού πατάω???

|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
|
|
στο x
ο πίνακας ελέγχου είναι στην επιφάνεια εργασίας και στο μενού έναρξη
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Υπάρχουν ζητήματα σχετικά με την πρόσβαση από το Ms Outlook 2003 & 2007. Δεν συνδέεται πάντα.. Έχει βρει κανείς λύση/προτάσεις για αυτό;
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
|
|
Ναι. Αυτό που μόλις έγραψα είναι η λύση. Πλέον λειτουργεί κανονικά σε μένα.
Δες τις εικόνες στο πρώτο πόστ και κάνε τις αντίστοιχες αλλαγές με τα δικά μου.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Παιδιά, ρείξτε μια ματιά σε αυτόν τον σύνδεσμο και άμα είναι κάνετέ τον bookmark.
Outlook Web App
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Constanteinstein έγραψε:
Παιδιά, ρείξτε μια ματιά σε αυτόν τον σύνδεσμο και άμα είναι κάνετέ τον bookmark.
Outlook Web App |
mail.aegean.gr είναι ο σωστός σύνδεσμος, λειτουργεί και με το webmail.aegean.gr - Ωστόσο δεν έχει υιοθετηθεί σε όλους τους χρήστες του ιδρύματος, κάποιοι βλέπουν την παλαιά διεπαφή. Σύντομα θα περαστεί σε όλους μάλλον.
Ωστόσο εδώ συζητάμε και για τον client του Ms Outlook, οπότε μπορούμε να κρατήσουμε εδώ το κομμάτι για τους clients μόνο. Μπορεί σε κάποιους να ενδιαφέρει να συνδέονται μέσω προγράμματος, όχι μόνο μέσω web...
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |