Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Μερικές Συστάσεις... |
| |
|
|
|
εγω ακομα περιμενω τα αποτελεσματα, παρ ολο που εχω ηδη κλεισει σπιτι στη ροδο χα!
ειμαι η αδερφη του βασιλια αρθουρου, (η ετεροθαλης ) κ με λενε Φατα Μοργκανα ( στα ιταλικα )
χα!
ελπιζω, κ θελω να ειμαι σιγουρη, πως ολα θα πανε καλα κ θα μπορω με ΚΑΜΑΡΙ να δηλωνω μελος του my.aegean
θα χαρω να σας γνωρισω οοοοοολους ( η τους περισσοτερους ) μιας κ ειναι πολυ βαρετο να ανοιγεις απλα τον υπολογιστη κ να κααααααααθεσαι κ να μην κανεις τπτ.. πανε οι καλες εποχες που ετρεχες με το αλογο σε καταπρασινα δαση..
θα χαρω περισσοτερο αν υπαρχει κανεις με ασπρο-μαυρο-καφε αλογο κ αν μενει σε καστρο!
ΥΓ: οποιος θελει ας με παρει στα σοβαρα εγω.. κανω πλακα D
|
|
|
|
| |
|
|
|
Fata_morgana έγραψε:
εγω ακομα περιμενω τα αποτελεσματα, παρ ολο που εχω ηδη κλεισει σπιτι στη ροδο χα!
ειμαι η αδερφη του βασιλια αρθουρου, (η ετεροθαλης ) κ με λενε Φατα Μοργκανα ( στα ιταλικα )
χα!
ελπιζω, κ θελω να ειμαι σιγουρη, πως ολα θα πανε καλα κ θα μπορω με ΚΑΜΑΡΙ να δηλωνω μελος του my.aegean
θα χαρω να σας γνωρισω οοοοοολους ( η τους περισσοτερους ) μιας κ ειναι πολυ βαρετο να ανοιγεις απλα τον υπολογιστη κ να κααααααααθεσαι κ να μην κανεις τπτ.. πανε οι καλες εποχες που ετρεχες με το αλογο σε καταπρασινα δαση..
θα χαρω περισσοτερο αν υπαρχει κανεις με ασπρο-μαυρο-καφε αλογο κ αν μενει σε καστρο!
ΥΓ: οποιος θελει ας με παρει στα σοβαρα εγω.. κανω πλακα D |
Καλώς ήρθες στο my φατα και καλά αποτελέσματα σου εύχομαι !
Όσο για το χαβαλέ καλά κάνεις συνέχισε έτσι δυναμικά !!!!!
Να σε καλά και always smile !!!!!
Τα ξαναλέμε !!!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ο ανθρωπος μου!! κριμα να μην εισαι μυτιληνη θα καναμε παρεα!!! καλως μας ηρθες κουκλα μου! ολοι ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε και ας μην ειμαστε σε κηπους ολοι μαζι με αλογα!! αν και πας σε ενα μερος που μπορεις να τα ονειρευτεις αφοβα!!!
αχ... αντε να βρεις κανεναν καλο ιπποτη και προσοχη στις απομιμησεις!!
ciao bella!!!!!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Fata_morgana έγραψε:
χα!
ΥΓ: οποιος θελει ας με παρει στα σοβαρα εγω.. κανω πλακα D |
Γεια χαρά σου αγαπητή μας Fata_Morgana!
Το πανέμορφο ταξιδάκι με το καραβάκι του my.aegean έχει ήδη ξεκινήσει και σ'ευχαριστούμε για την πρόσκληση που μας κάνεις να περάσουμε και από το μυθικό Κάμελοτ για να σε υποδεχθούμε να έρθεις κι εσύ στην παρέα μας!!!! (χιχι)
Θα χαρούμε πολύ να σε έχουμε κοντά μας και να'σαι σίγουρη πως το παρεάκι του Αιγαίου είναι γεμάτο με μπόοοοοολικη ζούρλα και κέφι για να περάσεις όμορφες στιγμές!! Θα περιμένουμε μας προσφέρεις μερικές από τις μαγικές σου δυνάμεις κιόλας, χοχο, και να σε βλέπουμε συχνά!
Υ.Γ: Για το άσπρο-καφέ άλογο δεν γνωρίζω πολλά, μα κάστρα σίγουρα θα δεις αν περάσεις Ρόδο!! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
inertia έγραψε:
μα κάστρα σίγουρα θα δεις αν περάσεις Ρόδο!!  |
[!]
κ τα καστρα εχω ερωτευτει εκει!
κ εναν ιπποτη! δεν εχει αλογο βεβαια, αλλα δεν μπορουμε να τα χουμε ολα
ευχαριστω που ειστε ολοι τοοοοοοοοοοσο μα τοοοοοοοσο καλοσυνατοι κ προθυμοτατοι για γνωριμιες 
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Πολύ παραμύθι έχει πέσει ρε παιδιά βέβαια και αυτά καλά είναι που κ που.
Fata_Morgana kαλωσόρισες στο myaegean kαι στο πανεπιστήμιο αιγαίου αν αν περάσεις Ρόδο κανονίζουμε συνάντηση εκεί γυρω στα χριστούγεννα γτ τότε γυρνάει ο περισσότερος κόσμος απο τις σχολές έχει γίνει βέβαια μια συνάντηση περυσι το πάσχα ωραια περάσαμε αν κ ήμασταν μονο 3 ατομα τεσπα φέτος ας ελπίσουμε να γίνει με περισσότερο κόσμο κ παλι καλωσόρισες
|
|
|
|
| |
|
|
|
You are welcome my lady and thou art lucky to dwell in here:)
Καλως όρισες Morgana!
inertia έγραψε:
Γεια χαρά σου αγαπητή μας Fata_Morgana!
|
Inertia για υπογραφή το βρήκες αυτό; Καλό! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Dali_Doc έγραψε:
Καλως όρισες Morgana! |
καλως σας βρηκα 
|
|
|
|
| |
|

straki
Μικρό Μολύβι

Aug 25, 2010
50
|
|
Ονομα: STRAKI
Φοιτητης Κοινωνιολογιας, Μυτιληνη
Ασχολιες: βιβλια, μουσικη, τηλεοραση, ποιηση, ταινιες
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
straki έγραψε:
Ονομα: STRAKI
Φοιτητης Κοινωνιολογιας, Μυτιληνη
Ασχολιες: βιβλια, μουσικη, τηλεοραση, ποιηση, ταινιες |
Γεια χαρά σου φίλε μας straki και καλωσόρισες κι από εδώ!! Καλές σπουδές να έχεις και με το καλό η 'διαμονή' σου στην πανέμορφη παρέα του Αιγαίου!! 
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
Vector & Bitmap γραφικά: μερικές ...
|
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές |
Απαντήσεις: 1
Σαβ, 12 Σεπ 2015 12:46 pm  |
 |
Κβαντικοί Η/Υ και MineCraft - με αφορ...
|
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
Απαντήσεις: 0
Δευ, 28 Οκτ 2013 10:34 pm  |
 |
Μερικές πληροφορίες σχετικά με το τμή...
|
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών |
Απαντήσεις: 9
Δευ, 27 Αύγ 2012 8:57 am  |
 |
μερικές αλλαγές και ανανεώσεις στο Fo...
|
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum |
Τρι, 17 Ιούλ 2007 6:17 pm  |
 |
AIESEC... Μερικές ακόμη info!
|
Συζήτηση: AIESEC |
Κυρ, 01 Απρ 2007 12:51 pm  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|