Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων |
| Συγγραφέας |
Αποριες υποψηφιου |
| |
|

Dw
Ψαρούκλα

Jul 07, 2010
7
|
|
Ευχαριστω , παρα πολυ για τισ πληροφοριες ενα αλλο θεμα που ακουω απο τουσ γυρω γονεις , φιλοι . Στις πανελληνιες εγραψα μαθηματικα κατευθυνσης 7.6 και μου λενε οτι το αντικειμενο τησ σχολης εχει να κανει με μαθηματικα και δεν θα τα καταφερω . Στο σχολειο με τα μαθηματικα ειχα μια παραξενη σχεση δηλαδη τον ενα μηνα εγραφα 10 και τον αλλο 18 τετιου στυλ. Κατανοω φυσικα οτι σε μια τετοια σχολη , πολυτεχνειακη κιολασ ειναι αναγκαιο να αποκτησει καπιος ενα μαθηματικο υποβαθρο. Επισης φετος ( τεχνολογικη κατευθ. ειμουν) μου φανηκε πολυ ενδιαφερον το μαθημα της αναπτυξης εφαρμογων σε προγγραμ. περιβαλλον εγραψα 17.3 . Κατι αλλο αν και δεν νομιζω οτι εχει σχεση με τη σχολη , με τουσ υπολογιστες ασχολουμε περιπου 10 χρονια.
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 1:07 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 1:07 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

Dw
Ψαρούκλα

Jul 07, 2010
7
|
|
Ευχαριστω και παλι ευελπιστω να πεσουν 265 μορια οι βασεις και να ερθω
καλο καλοκαιρι !
|
|
|
|
| |
|

Dw
Ψαρούκλα

Jul 07, 2010
7
|
|
Δυστηχως δεν περασα εδω , τρομακτικη ανοδος σε ολα ουτε τηλεπικοινωνιων τριπολη που ημουν 700 μορια πανω δεν περασα.....
Περασα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ΤΕΙ Πειραιά
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Dw έγραψε:
Δυστηχως δεν περασα εδω , τρομακτικη ανοδος σε ολα ουτε τηλεπικοινωνιων τριπολη που ημουν 700 μορια πανω δεν περασα.....
Περασα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ΤΕΙ Πειραιά
 |
Dw φίλε/φίλη μας το παν είναι να σε ικανοποιεί όσο καλύτερα γίνεται και να αγαπήσεις το αντικείμενό σου!! Έγιναν πολλές ανακατατάξεις φέτος ομολογουμένως, μα δεν πτοείται κανείς! Μπορείς εννοείται να έρχεσαι και να συμμετέχεις στην όλη παρεούλα μας, και να γράφεις όπου βρίσκεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις! Κι ο Πειραιάς είναι όμορφη πόλη, θα την αγαπήσεις πολύ! 
|
|
|
|
| |
|

Dw
Ψαρούκλα

Jul 07, 2010
7
|
|
ναι πολυ ωραιο το φορουμ σας θα συνεχισω να μπαινω , ευτυχως τα τει πειραια ειναι μονο μια ωρα απο το σπιτι μου
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Dw έγραψε:
ναι πολυ ωραιο το φορουμ σας θα συνεχισω να μπαινω , ευτυχως τα τει πειραια ειναι μονο μια ωρα απο το σπιτι μου  |
να'σαι καλά, μας τιμά η εκτίμησή σου!
Είναι όλων βέβαια 'κτήμα', όποιου το αξιοποιεί, οπότε η τιμή είναι αμοιβαία! Με το καλό!!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |