Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Ας μιλήσουμε για cinema... |
|
|
Τηλεόραση, Θέατρο, Cinema, Μουσική |
| Συγγραφέας |
Ας μιλήσουμε για cinema... |
| |
|

JonnyCycler
Μεγάλο μολύβι

Aug 12, 2005
94
Τόπος: Athens
|
|
Παιδιά όλα τα λεφτά είναι πιστεύω η τριλογία Hannibal Lecter με κορυφαίο το Red Dragon( εκτός απο τον ένα και μοναδικό Χοπκινς , Edward Norton, Ray Fines).
έτσι για μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Έχω δει τα "Silence Of The Lambs" και "Red Dragon" (όντως κορυφαίο καστ!). Αρκετά καλά και τα δύο.
Απλά πριν από όλα αυτά (και προφανώς αιτία για να ξεκινήσει η όλη τριλογία) ήταν το "Manhunter" το οποίο αν θυμάμαι καλά (έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το είδα) έχει ουσιαστικά το σενάριο του Red Dragon. Ήταν η ταινία-trigger για τον όλο χαμό με τον Hannibal Lecter...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Αν και είμαι κολλημένη με τα thriller οφείλω να ομολογήσω ότι το ΑΛΛΟΘΙ είναι από τις πιο έξυπνες ταινίες που έχω δει & πιστέψτε με εχω δει άπειρες ταινίες ως φοιτήτρια!
Επίσης για τους Ρομαντικούς & ερωτικά απογοητευμένους το HOLIDAY.
Για τους περιπετειώδης DEJA VU!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Μια ταινία που έχω να σας προτείνω είναι η ''Πτώση". Ιστορικού περιεχομένου, μιλάει για για την πτώση του Χίτλερ. Έχει φοβερό ενδιαφέρον αλλά απ΄ότι θυμάμαι κρατάει γύρω στις 3 ώρες και είναι στα γερμανικά. Αξίζει τον κόπο πάντως καθώς μαθαίνει κανείς πολλά πράγματα γύρω από την προσωπικότητα του Χίτλερ και τον θάνατό του!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Λέω να προτείνω μιά ταινία:
Ειναι το Breakfast Club, 'ενα φιλμ του 1985. Εξελισσεται σε ένα σχολείο του Σικάγο στο οποίο 5 παιδιά απο διαφορετικά κοινωνικά backgrounds και διαφορετικους τροπους ζωης βρίσκονται αναγκαστικά απομονωμένα στον ίδιο χωρο για την "Τιμωρια του Σαββατου", επειδη προφανως έχουν περιπεσει σε καποιο παραπτωμα. Ολα αρχιζουν οταν ο Διευθυντης του σχολειου τους βαζει να γραψουν εκθεση με τιτλο "Ποιοι νομιζουμε οτι ειμαστε;".Ο καθενας έχει μια προσχηματισμενη γνωμη για το τι ειναι ο αλλος....Καθως ομως ερχεται ο ενας πιο κοντα στον αλλο..ανακαλυπτουν με εκπληξη κατι που τους σοκαρει! Οτι εχουν πεσει θυματα πλυσης εγκεφαλου...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Η " Πτωση " πρέπει να υπάρχει και στα ελληνικα....γιατι το ειχα δει στο σινεμα.....καλό απο την άποψη ότι δίνει μια άλλη πλευρά αθέατη μέχρι στιγμης.....
|
|
|
|
| |
|
|
|
Μάλλον δεν το εξήγησα πολύ καλά, εννούσα ότι μιλάνε στα γερμανικά και όχι στα αγγλικά, έχει βέβαια υπότιτλους. Το ανέφερα αυτό διότι πολλούς τους κουράζει όταν σε μία ταινία μιλάνε άλλη γλώσσα πλυν των αγγλικών!
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Μμμμμ δεν ειμαι τοσο της ταινιας αν και με ενδιαφερει αλλα προτημω να διαβασω κατι οταν εχω ελευθερο χρονο σπιτι και οσο για το σινεμα της σηρου συνηθως ολο λεει οτι θα φερει την ταδε ταινια αλλα οσο την ηδατε την ηδα. τελευταια η το μια πορνογραφική σχεση. αν και κοινονικο μου αφησε μια περιεργη γευση. Οι σχεσεις με το αλλο φιλλο ειναι οντος περιεργες και ... δεν ξερω
Υ.Γ. διαβασα το V for Vendetta το comik ειναι τελειο το συνηστω σε ολους. Σε βαζει σε σκεψεις
|
|
|
|
| |
|

sekhmet
Μικρό Μολύβι

Jul 11, 2007
11
|
|
To V For Vedetta ws comic ta spaei, ws tainia einai apla kalo. O Moore to apokirije epeidh spastike pu to tu petswokoyan. Na enas an8rwpos pu sebetai to ergo tu kai den to jepulaei.
Anyways parektrepomai. Allajh 8ematos gia osus den to exun ipoyh tus www.tv-links.co.uk . Oti mlk 8es na deis apo8ikebmenh kai se perimenei gia na thn deis peer2peer. Ok ekena thn kalh prajh ths hmeras. Kalh tainio8hkh me paremfereis idiothtes exei kai to www.lycos.com.
Apo tis tainies pu exw dei ton teleftaio mhna en8usiasthka apo to Fountain (tu Aronofski), to Fast Food Nation, to Blood and Chocolate kai to Pathfinder.
Exw dei apeires tainies opote an kaneis 8elei advice h krikh feel free tu ask
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
κατέβασα το V for vendetta λες να μην το δω?
πάντως το comic ήταν θεϊκό και δεν θα θελα να μου το χαλάσει.
το άρωμα το χει δει κανείς μου το πρότειναν για καλό αλλά τελικά ο τυπάς ήταν πολύ καλά ώμος, sic sic sic
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |