Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Μερικές Συστάσεις... |
| |
|
|
|
καλως ηρθες μαρια
φευγεις απ την πολη κ πας σε νησι..
μην ανησυχεις
θα δεις πως στη σαμο ειναι πιο ζεστες οι σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων κ οχι τοσο απροσωπες οπως ειναι στην αθηνα
καθε αρχη κ δυσκολη, μα καθε αρχη ειναι ενας νεος δρομος στη ζωη σου, στη ζωη που ξεκινας τωρα
καλη αρχη λοιπον, κ μην στεναχωριεσαι
|
|
|
|
| |
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Για σου Μαρία καλωσόρισες στο myaegean και στη Σάμο . Πιστεύω ότι θα περάσεις καλά αλλά αυτό που ανέφερες για σινεμα στο καρλόβασι δεν έχει ολά τα υπόλοιπα υπάρχουν μπαρ καφετεριες κτλ τώρα αφου ειπες οτι σου αρεσουν τα παιχνίδια στον υπολογιστή και χριαζεσε internet τότε να κανεις την αιτηση για τηλέφωνο κ για internet όσο πιο γρήγορα μπορεις γιατι μετα θα πλακόσυν όλοι οι προτωετής και θα αργήσουν να σου βάλουν internet so hurry up . Οτι άλλο χριαστεις εδω ειμαστε .
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
mariaV έγραψε:
Γεια σας! Είμαι η Μαρία Βελιγραντάκη από Αθήνα. Για τα επόμενα 4 ( χρόνια θα είμαι στη Σάμο, Καρλόβασι, τμήμα στατιστικής. Μου αρέσουν οι βόλτες, σινεμά, μουσική και παιχνίδια στον υπολογιστή. Ελπίζω να πράσω καλά στη Σάμο γιατί τώρα στενοχωριέμαι αρκετά που θα φύγω από Αθήνα. |
Μαρία χαίρετε κι από εδώ, εύχομαι ολόψυχα καλές σπουδές και καλή διαμονή και στην παρεούλα μας του my.aegean.gr!
Το αρχικό στάδιο είναι σίγουρα μεταβατικό, μα θα ανακαλύψεις πολύ γρήγορα νέους φίλους και θα περάσεις πανέμορφα κι αξέχαστα χρόνια, that's for sure!

|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια σας...Με λένε Ειρήνη Σπιτιέρη και πέρασα στην Μυτιλήνη στο τμήμα επιστημών της θάλασσας..Έρχομαι από το νησί της Κέρκυρας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που πέρασα σε νησί..!!! Θέλω να γνωρίσω άτομα που έχουν περάσει στην ίδια σχολή με μένα ή γενικότερα στην Μυτιλήνη καθώς και να ενημερωθώ σχετικά με τις φοιτητικές εστίες...!! Σας ευχαριστώ
|
|
|
|
| |
|
|
|
eirini_sp έγραψε:
Γεια σας...Με λένε Ειρήνη Σπιτιέρη και πέρασα στην Μυτιλήνη στο τμήμα επιστημών της θάλασσας..Έρχομαι από το νησί της Κέρκυρας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που πέρασα σε νησί..!!! Θέλω να γνωρίσω άτομα που έχουν περάσει στην ίδια σχολή με μένα ή γενικότερα στην Μυτιλήνη καθώς και να ενημερωθώ σχετικά με τις φοιτητικές εστίες...!! Σας ευχαριστώ  |
Γειά σου Ειρήνη ,συγχαρητήρια για την επιτυχία σου, καλώς ήρθες στο myaegean και καλή φοιτητική ζωή ! Είσαι από τους/τις λίγους/λίγες που πάνε από νησί σε νησί και είναι χαρούμενοι ! Από όσο ξέρω το litaki πρέπει να πέρασε στο ίδιο τμήμα με εσένα.
Για τις φοιτητικές εστίες καλό θα είναι να ενημερωθείς από κάποιον παλιό που σπουδάζει Μυτιλήνη ή από την φοιτητική μέριμνα καθώς εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω αφού είμαι Σάμο !
Για οτιδήποτε χρειαστείς εδώ είμαστε ! Και μην ξεχνάτε: Be active member ! Give and take help!
Τα λέμε !!!!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Supersonic έγραψε:
eirini_sp έγραψε:
Γεια σας...Με λένε Ειρήνη Σπιτιέρη και πέρασα στην Μυτιλήνη στο τμήμα επιστημών της θάλασσας..Έρχομαι από το νησί της Κέρκυρας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που πέρασα σε νησί..!!! Θέλω να γνωρίσω άτομα που έχουν περάσει στην ίδια σχολή με μένα ή γενικότερα στην Μυτιλήνη καθώς και να ενημερωθώ σχετικά με τις φοιτητικές εστίες...!! Σας ευχαριστώ  |
Γειά σου Ειρήνη ,συγχαρητήρια για την επιτυχία σου, καλώς ήρθες στο myaegean και καλή φοιτητική ζωή ! Είσαι από τους/τις λίγους/λίγες που πάνε από νησί σε νησί και είναι χαρούμενοι ! Από όσο ξέρω το litaki πρέπει να πέρασε στο ίδιο τμήμα με εσένα.
Για τις φοιτητικές εστίες καλό θα είναι να ενημερωθείς από κάποιον παλιό που σπουδάζει Μυτιλήνη ή από την φοιτητική μέριμνα καθώς εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω αφού είμαι Σάμο !
Για οτιδήποτε χρειαστείς εδώ είμαστε ! Και μην ξεχνάτε: Be active member ! Give and take help!
Τα λέμε !!!!! |
Γεια χαρά σου Ειρήνη μας και καλωσόρισες κι στην παρεούλα του my.aegean.gr! στο τΕΘ είναι κι ο/η Resurealm απ'ότι ανέφερε στο http://my.aegean.gr/web/ftopic-1-180.html#18644 και μπορείτε σίγουρα να δώσετε ενεργά το παρόν!!
Με μεγάλη χαρά να σας έχουμε όλους 'δίπλα' μας, άλλωστε, ...."όλο το Αιγαίο, μια γειτονιά" είναι!!
Καλωσορίσατε παιδιά, κι ευχόμαστε ολόψυχα καλές σπουδές, και πάντα δημιουργική παρουσία και στην κοινότητα! 
|
|
|
|
| |
|

Resurealm
Μικρό Μολύβι

Aug 29, 2010
25
Τόπος: Ξάνθη
|
|
Με την Ειρήνη γνωριστίκαμε χθες κιόλας χεχε.
Άντε ρε πρωτοετά, πάμε γερά! χαχα
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Resurealm έγραψε:
Άντε ρε πρωτοετά, πάμε γερά! χαχα |
Μπράβο σας παιδιά! Άντε να γνωριστείτε κι οι υπόλοιποι, μας συγκινεί αφάνταστα αυτό... 
|
|
|
|
| |
|
|
|
inertia έγραψε:
Resurealm έγραψε:
Άντε ρε πρωτοετά, πάμε γερά! χαχα |
Μπράβο σας παιδιά! Άντε να γνωριστείτε κι οι υπόλοιποι, μας συγκινεί αφάνταστα αυτό...  |
Πλάκα έχει....
|
|
|
|
| |
|
|
|
inertia έγραψε:
Supersonic έγραψε:
eirini_sp έγραψε:
Τα λέμε !!!!! |
Γεια χαρά σου Ειρήνη μας και καλωσόρισες κι στην παρεούλα του my.aegean.gr! στο τΕΘ είναι κι ο/η Resurealm απ'ότι ανέφερε στο http://my.aegean.gr/web/ftopic-1-180.html#18644 και μπορείτε σίγουρα να δώσετε ενεργά το παρόν!!
Με μεγάλη χαρά να σας έχουμε όλους 'δίπλα' μας, άλλωστε, ...."όλο το Αιγαίο, μια γειτονιά" είναι!!
Καλωσορίσατε παιδιά, κι ευχόμαστε ολόψυχα καλές σπουδές, και πάντα δημιουργική παρουσία και στην κοινότητα!  |
Σας ευχαριστώ πολύ... Είσαστε όλοι πολύ ζεστά άτομα και αυτό με κάνει ακόμα περισσότερο χαρούμενη....!! Το να αλλάζεις ζωή και να πηγαίνεις σε ένα τόπο όπου δεν γνωρίζεις κανέναν, είναι πολύ ασχημο και "τρομακτικό".. Όμως με όλους εσάς που έχω γνωρίσει εδώ στο my.aegean, δεν νοιώθω έτσι...Αντιθέτως πλέον είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι μόνη!! 
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
Vector & Bitmap γραφικά: μερικές ...
|
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές |
Απαντήσεις: 1
Σαβ, 12 Σεπ 2015 12:46 pm  |
 |
Κβαντικοί Η/Υ και MineCraft - με αφορ...
|
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
Απαντήσεις: 0
Δευ, 28 Οκτ 2013 10:34 pm  |
 |
Μερικές πληροφορίες σχετικά με το τμή...
|
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών |
Απαντήσεις: 9
Δευ, 27 Αύγ 2012 8:57 am  |
 |
μερικές αλλαγές και ανανεώσεις στο Fo...
|
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum |
Τρι, 17 Ιούλ 2007 6:17 pm  |
 |
AIESEC... Μερικές ακόμη info!
|
Συζήτηση: AIESEC |
Κυρ, 01 Απρ 2007 12:51 pm  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|