Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Μερικές Συστάσεις... |
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Καλωσορίσατε παιδιά στην μεγάλη μας παρέα!!
Εύχομαι να συμμετέχετε δημιουργικά στις κουβέντες και γενικά να συνδράμετε στην κοινότητα! Εμπρός να φανούμε, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!! (κλεμμένο σύνθημα, αλλά ταιριάζει νομίζω "γάντι"!)
Τους φιλικούς μου χαιρετισμούς σε όλους τους νεότερους! Εμπρός, γράψτε, για να μην είστε πλέον "νεοφερμένοι"!! Και φυσικά, "Spread the Word!", δείξτε οτι είστε my-Aegean-ιτάκια!!
keep communicating!
|
|
|
|
| |
|
|
|
soc έγραψε:
Όνομα: Ηρακλής (Ε.Α.Φ.Κ.) για όσους θυμούνται...
Απόφοιτος τμήματος Κοινωνιολογίας |
Γεια σου ρε Ηρακλή μορφή!!! Εφυγες και χαλάσανε οι συνελεύσεις μας!!!! 
|
|
|
|
| |
|

Maraki
Μεγάλο μολύβι

Jun 26, 2006
71
Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Γεια σας!!! Ειμαι η Μαρία και σπουδάζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι στο τρίτο έτος σπουδών και συνεχίζω...
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Καλωσόρισες Maraki στην νησιωτική (κι όχι μόνο) παρεούλα μας!
Τι σπουδάζεις, αν επιτρέπεται? Και πώς έμαθες για μας? (οχι, δεν κάνω ανάκριση, απλώς έχει ενδιαφέρον να σας ακούσουμε!)
Feel free to participate here!!!
Είναι χαρά μας να μεγαλώνει η παρέα! Επιβιβάσου στο πλοίο και πάμε ταξίδι στα νησιά!
keep up!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεία σας κι απο μένα!
Είμαι απο Σάμο, μεγάλο έτος αλλά να σας πω την αλήθεια τωρα έμαθα το my και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Συγχαρητήρια παιδιά και καλή συνέχεια.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
kI-omWs-eiMAi-aKOma-EDw έγραψε:
Γειά σας κι απο μένα!
Είμαι απο Σάμο, μεγάλο έτος αλλά να σας πω την αλήθεια τωρα έμαθα το my και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Συγχαρητήρια παιδιά και καλή συνέχεια.  |
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια φίλε kI-omWs-eiMAi-aKOma-EDw και θα χαρούμε να σε βλέπουμε να συμμετέχεις! Τo my είναι αποτέλεσμα πολλών αγώνων και στόχος είναι η συμμετοχή από ει δυνατόν περισσότερους! Δεν χρειάζεται να το λέμε και πάλι, το "my" φιλοδοξούμε να γίνει ένας δυνατός φορέας υγιούς διαλόγου και δημιουργικής δράσης, μια δυναμική κοινότητα-πρότυπο για την ακαδημαϊκή (φοιτητική κι όχι μόνο) πραγματικότητα, πόσο μάλλον για ένα πανεπιστήμιο τόσο διάσπαρτο όσο του Αιγαίου!!
Να'σαι καλά φίλε μας και σε ευχαριστώ για τον χαιρετισμό σου. Αλλά ΔΕΝ είμαι "η" inertia, αλλά "ο" inertia!! it's OK, keep faith! 
|
|
|
|
| |
|

stala_k
Ψαρούκλα

Jul 18, 2006
1
Τόπος: Kypros
|
|
hello everyone....!!
onoma : stala
topos kai tmima fitisis: samos, statistiki analogistiki kai xrimatooikonomika mathimatika...
endiaferonta: pc, voltes,mousiki, mageiriki...
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Καλωσόρισες stala στην παρεούλα μας! Περιμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σου και τις κουβεντούλες! Για να μαθαίνουμε τα νέα ο ένας του άλλου, κι όχι μόνο!
Επιβιβαστείτε στο πλοίο για βολτούλες στα νησιά, με συντροφιά το γαλάζιο του Αιγαίου!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Xaxaxa. Καλη φάμπρικα. Δεν είχα μπει εδω αρκετό καιρό και βλέπω εκπλήξεις. Που πας ρε Ηρακλή? Ουουου λαμόγια δηλώνεις και ΕΑΦΚ.Ακού λέει χάλασαν οι συνελεύσεις μας. Αντε και βίον ανθόσπαρτον Ηρακλή...  Όπου να ναι θα μπει και ο Mohda. Ελπίζω να μην βρεθεί και ο Τυπάλδος. χαχαχχα.
Καλη συνέχεια σε όλα τα νέα μέλη!
|
|
|
|
| |
|

MoHDa
Μικρό Μολύβι

Aug 09, 2006
37
|
|
Ο Τυπάλδος απουσιάζει...
Ας φάμε για βράδυ, θα αργήσει.
MoHDa was here
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
Vector & Bitmap γραφικά: μερικές ...
|
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές |
Απαντήσεις: 1
Σαβ, 12 Σεπ 2015 12:46 pm  |
 |
Κβαντικοί Η/Υ και MineCraft - με αφορ...
|
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
Απαντήσεις: 0
Δευ, 28 Οκτ 2013 10:34 pm  |
 |
Μερικές πληροφορίες σχετικά με το τμή...
|
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών |
Απαντήσεις: 9
Δευ, 27 Αύγ 2012 8:57 am  |
 |
μερικές αλλαγές και ανανεώσεις στο Fo...
|
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum |
Τρι, 17 Ιούλ 2007 6:17 pm  |
 |
AIESEC... Μερικές ακόμη info!
|
Συζήτηση: AIESEC |
Κυρ, 01 Απρ 2007 12:51 pm  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|