Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean |
| Συγγραφέας |
Μπλουζάκια MYaegean!! |
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
Πως θα μπορέσουμε παιδιά να αποκτήσουμε ένα μπλουζάκι???
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
kotsos_licious έγραψε:
Πως θα μπορέσουμε παιδιά να αποκτήσουμε ένα μπλουζάκι??? |
Χαίρετε φίλτατε kotsos_licious!
Συνοπτικά (ελπίζω να μην ξεχνώ κάτι), για να φτιάξεις το δικό σου μπλουζάκι υπάρχουν 2 οδοί:
[1]
Do-It-Yourself ΤΡΟΠΟΣ
a) Να κατεβάσεις το αρχείο:
που υπάρχει στη σελίδα: http://my.aegean.gr/web/banners.html ή την http://my.aegean.gr/web/press-kit.html στη μορφή .AI ή .EPS ή .PDF.
b) Έπειτα, το ανοίγεις σε κάποιο πρόγραμμα διανυσματικής σχεδίασης (π.χ. Illustrator, CorelDraw), απομονώνεις τα γραφικά, Logos, Slogans ή ό,τι άλλο επιθυμείς και φτιάχνεις τη δική σου σύνθεση. Μερικά freeware προγράμματα είναι και τα Vectordesigner, Lineform, Intaglio, Gimp, Inkscape, χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει εκτενώς κάποιο από αυτά, λίγο το Gimp μόνο.
c) Δημιουργώντας τη σύνθεσή σου, σώζεις σε .EPS ή άλλη συμβατή μορφή τα αρχεία. ΠΡΟΣΟΧΗ: αν χρησιμοποιήσεις γραμματοσειρές διάφορες, κάνε τις 'outlines' ή ως σχήματα, για να είναι σίγουρο πως θα μπορεί να τα ανοίξει χωρίς πρόβλημα ο οποιοσδήποτε!
d) Πηγαίνεις τα τελικό/ τελικά αρχείο /αρχεία σε κάποιο κατάστημα που εκτυπώνουν μπλουζάκια και voila! Σύντομα θα το έχεις έτοιμο!
[2]
Ο 'έμμεσος' ΤΡΟΠΟΣ
Συνομιλείς μαζί μας, κάνοντας ένα πρόχειρο-draft του πώς θα ήθελες το μπλουζάκι και το βγάζουμε εμείς για σένα σε κάποιο κοντινό μας κατάστημα και στο στέλνουμε (ίσως με αντικαταβολή βολεύει όλους καλύτερα). Ανάλογα με τον τύπο και τα σχέδια οι τιμές κυμαίνονται (από αυτά που έχουμε βγάλει κ μεταξύ μας ως τώρα) κάπου στα 15 ΕΥΡΩ.
Αν προκύψει κάτι καλύτερο και μας βολεύει όλους, θα ενημερώσουμε.
Επειδή δεν έχουμε έσοδα ως Ομάδα, δεν μπορούμε να βγάλουμε σε stock πολλά μπλουζάκια, κάτι που ίσως θα μείωνε και την τιμή. Άλλωστε, ο καθένας μπορεί να θέλει να κάνει διαφορετική διάταξη-σχέδιο, κι έτσι όλα πάνε μεμονωμένα...
Ελπίζω να σε βοήθησα! Ρώτα ό,τι άλλο θες, που ίσως λησμόνησα να αναφέρω!
Υ.Γ: αν βγάλεις μπλουζάκι, κάνε έναν κόπο να ανεβάσεις φωτό, έτσι για να τα έχουμε στην 'Κολεξιόν' μας!
Ελπίζουμε να κάνουμε με πρώτη ευκαιρία και καμιά ομαδική φωτογράφηση, για να είμαστε πιο 'μούρη', LOL! 
|
|
|
|
| |
|

Unicorn
Ανεμοδαρμένος

Jan 08, 2004
136
|
|
Η τιμή που αναφέρεται παραπάνω από τον inertia είναι για t-shirt και αφορά εκτύπωση με χρώματα εμπρός και πίσω (δύο όψεις).
Θα συμφωνήσω ότι οι παραπάνω δύο τρόποι είναι οι πιο ενδεικτικοί.
Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεση για όποιον θέλει μπλουζάκι!!
|
|
|
|
| |
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
inertia έγραψε:
Ζήλεψααααα!!
Collection Spring-Summer 2008
MyAegean blouses!!!
polo-neck μπλουζάκι (πικέ) σκούρο μπλε, με παραλλαγές του logo και του νέου γραφικού με τις φιγούρες του διαφημιστικού μας banner+presentation! |
και εγώ ζήλεψα....!!!!
πολύ πολύ ωραία....!!!!
μπορώ να έχω και εγώ μία τέτοια...???
(μέσω του έμμεσου τρόπου που προαναφέρθηκε...)
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
kotsos_licious έγραψε:
και εγώ ζήλεψα....!!!!
πολύ πολύ ωραία....!!!!
μπορώ να έχω και εγώ μία τέτοια...???
(μέσω του έμμεσου τρόπου που προαναφέρθηκε...)
<<< b e a UTIFUL!!! >>> |
Αγαπητέ φίλε kotsos_licious, αν ενδιαφέρεσαι ακόμη, στείλε ένα ΠΜ με στοιχεία επικοινωνίας σου αν θες, ή στείλε απευθείας στο myaegean ΣΤΟ aegean ΤΕΛΕΙΑ gr όπου θα αναφέρεις τι χρώμα θες στο μπλουζάκι, μέγεθος, και τι σχέδια στο περίπου θα'θελες ως σύνθεση!!
Θα επικοινωνήσουμε για να καταλήξουμε και μετά, με το ΟΚ σου να σου στείλουμε την παραγγελία!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
καπελακια παιδιαααααα! καπελακιαα!!
οχι μονο μπλουζες
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Fata_morgana έγραψε:
καπελακια παιδιαααααα! καπελακιαα!!
οχι μονο μπλουζες  |
υπάρχουν κι άλλες ιδεούλες !
Μένει να φτιάξουμε έστω 1-2 δείγματα για να τα προσθέσουμε στην ..."κολλεξιόν"!
Όποιοι ψήνονται για να βγουν και φωτό φορώντας τα "MyAegean apparels", ενημερώστε μας! Θα το φροντίσουμε να γίνει ...glamorous, χιχι! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
τυπωνουν παντου πλεον, σε παζλ, μαξιλαρια, κουπες, πιατα, ρολογια, τα παντα!
η τιμη εξαρταται απ το τυπωμα, τουλαχιστον απ οσο ξερω εδω
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Αναζητούμε (μιας και σε λίγο θα ξεκινήσει νέο εξάμηνο --- και άνοιξιάτικος καιρός γαρ) σκέψεις για νέα μπλουζάκια ή και ήδη εκτυπώσεις υπαρχόντων...
Ρίξτε αν θέλετε κάποια ιδεούλα!
Επίσης: η αγαπητή φίλη litaki είχε την τύχη να κερδίσει το φλουρί στη 2η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τα Χριστούγεννα!
Υποσχεθήκαμε ένα δωράκι, πιθανότατα μπλουζάκι!
(Δεν το ξεχνάμε λοιπόοοοον!!!)
|
|
|
|
| |
|
|
|
Η βασιλόπιτα είχε 5 φλουριά...τα τρία τα πήρε όμως ένας φτωχός και τα έδωσε για να πάρει κουλούρι!  Το άλλο ένα που έμεινε, το πήρα εγώ  και το πέταξα σε ένα πηγάδι για να πω ευχή. Για να δούμε πως θα τελειώσει η εξεταστική!!!
inertia δεν θέλω μπλουζάκι...κανα μπουφάν έχεις γιατί κρυώνω?
Αν έχεις και κανένα παξιμαδάκι και λίγο τσαγάκι, καλό θα ήταν!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |