Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Συγκατοίκηση (προσωρινά) στη Μυτιλήνη? |
|
|
ΛΕΣΒΟΣ |
| Συγγραφέας |
Συγκατοίκηση (προσωρινά) στη Μυτιλήνη? |
| |
|
|
|
Μήπως υπάρχει καμιά φοιτήτρια που ενδιαφέρεται για συγκατοίκηση στη Μυτιλήνη?
|
|
|
|
| |
|
|
|
εισαι σιγουρη οτι θες να συγκατοικησεις? ταπεινη μου αποψη επειδη το εκανα σκεψου το καλα!
|
|
|
|
| |
|
|
|
δεν θέλω,απλά ίσως πάρω μετεγγραφή οπότε μέχρι να βγουν τ'αποτελέσματα είναι καλύτερα να μείνω με μια άλλη κοπέλα,προσωρινά,και μετά αν μείνω τελικά μυτιλήνη ψάχνω για δικό μου σπίτι...
|
|
|
|
| |
|
|
|
με αυτο το σκεπτικο δεν νομιζω ειλικρινα να βρεις καποιον.....
απο αυτα που ξερω καποιος θελει σταθεροτητα για να μεινει με καποιον να ξερει οτι συνεχως θα πληρωνετε μαζι νοικι!!
συμβουλη: κανε χαρτακι και βαλτο στα κεντρικα σημεια!!! πλατεια σαπφους, πανεπιστημιο ξενια, μεριμνα, λεσχη, βιβλιοθηκη, παπαρισβα!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
~~ το θέμα άλλαξε και μπήκε το "(προσωρινά)", με την σκέψη πως μπορεί να είναι πιο περιγραφικό και να ενδιαφερθεί κάποιος επίσης ~~
[Αν κατάλαβα καλά αυτό που συζητάμε είναι το ενδεχόμενο άτυπης 'φιλοξενίας' κατά κάποιο τρόπο, κι όχι κάτι μόνιμο-σταθερό]
|
|
|
|
| |
|
|
|
Και εγω αυτο καταλαβα Inertia! στην ουσια φιλοξενια ζητειται! αν γινοταν θα το εκανα εγω αλλα εχω δικα μου τρεξιματα και υποχρεωσεις! και μενα στην μετακομιση με πιασατε!
|
|
|
|
| |
|
|
|
στην ουσία ναι,αν και το διάστημα που θα μείνω εκεί εννοείται πως θα μοιραστώ τα έξοδα με την κοπέλα.εκτός βέβαια και αν τελικά δεν γίνει η μετεγγραφή και μείνω τουλάχιστον ένα εξάμηνο εκεί...
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |