Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Μερικές Συστάσεις... |
| |
|
|
|
Νομίζω πως θέλει να πει : Γιατί δεν έχουμε νέα μέλη ;!
|
|
|
|
| |
|
|
|
εχουμε, απλα δεν περνανε απ τη ρεσεψιον..
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
... ή είναι ντροπαλούλικα...
κοπιάστε ντεεεεε! Δεν προσφέρουμε 'δωράκια'/καραμέλες, μα έχουμε μια σούπερ-ντούπερ όμορφη και φιλόξενη γωνιά!
|
|
|
|
| |
|
![]()
art
Ψαρούκλα

Sep 30, 2010
3
|
|
Αλοχα παίδες!
Είμαι η Αλεξάνδρα, έδωσα 2η φορά πανελλήνιες και πέρασα στο τμήμα γεωγραφίας. Ήταν η 4η μου επιλογη, ενω η 1η ήταν το τμήμα κινηματογράφου στην Θεσσαλονικη (και μάλιστα μοναδικο Α.Ε.Ι. στην Ελλάδα, αλλά τέλος πάντων!) Είμαι από Βόλο και το πιο σπαστικό με το θέμα της Μυτιλήνης είναι ότι θέλει 12 ώρες με το καράβι από Πειραιά  Γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα που είναι μακριά από το σπίτι μου. Θέλω να πω, δεν φοβάμαι ούτε να προσαρμοστώ, ούτε τίποτα! Θέληση να υπάρχει και καλή καρδιά! Είμαι αρκετα κοινωνικός άνθρωπος και θέλω απελπισμένα να συμμετέχω σε ομάδες κινηματογραφου, θεάτρου και χορού (street dance εννοείται), αν υπάρχουν! Αν υπάρχει και κάποιος να ασχολείται με παρκούρ και break dance, ακόμα καλύτερα!
Αυτάααααα τα "ολίγα"!
Υ.Γ. Πω πω...πολύ μιλάω!
|
|
|
|
| |
|

straki
Μικρό Μολύβι

Aug 25, 2010
50
|
|
Ονομα: Straki
Τμημα: Κοινωνιολογιας
Ενδιαφεροντα: Μουσικη, Βιβλια, Ποιηση, Φωτογραφια, ΤV
|
|
|
|
| |
|
|
|
art έγραψε:
Αλοχα παίδες!
Είμαι η Αλεξάνδρα, έδωσα 2η φορά πανελλήνιες και πέρασα στο τμήμα γεωγραφίας. Ήταν η 4η μου επιλογη, ενω η 1η ήταν το τμήμα κινηματογράφου στην Θεσσαλονικη (και μάλιστα μοναδικο Α.Ε.Ι. στην Ελλάδα, αλλά τέλος πάντων!) Είμαι από Βόλο και το πιο σπαστικό με το θέμα της Μυτιλήνης είναι ότι θέλει 12 ώρες με το καράβι από Πειραιά Γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα που είναι μακριά από το σπίτι μου. Θέλω να πω, δεν φοβάμαι ούτε να προσαρμοστώ, ούτε τίποτα! Θέληση να υπάρχει και καλή καρδιά! Είμαι αρκετα κοινωνικός άνθρωπος και θέλω απελπισμένα να συμμετέχω σε ομάδες κινηματογραφου, θεάτρου και χορού (street dance εννοείται), αν υπάρχουν! Αν υπάρχει και κάποιος να ασχολείται με παρκούρ και break dance, ακόμα καλύτερα!
Αυτάααααα τα "ολίγα"!
Υ.Γ. Πω πω...πολύ μιλάω! |
καλως ηρθες αλεξανδρα στην παρεα του my!
νομιζω οτι στη μυτιληνη θα βρεις αυτο που ψαχνεις, καθως υπαρχουν διαφορες φοιτητικες ομαδες οπου μπορεις να συμμετασχεις
καλη αρχη, και μην ανησυχεις που μιλας πολυ! καλο ειναι αυτο! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
straki, να σε καλωσορισω κ εσενα?
Έγινε επεξεργασία από τον/την Fata_morgana στις Πεμ, 30 Σεπ 2010 1:11 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
art έγραψε:
Αλοχα παίδες!
Είμαι η Αλεξάνδρα, έδωσα 2η φορά πανελλήνιες και πέρασα στο τμήμα γεωγραφίας. Ήταν η 4η μου επιλογη, ενω η 1η ήταν το τμήμα κινηματογράφου στην Θεσσαλονικη (και μάλιστα μοναδικο Α.Ε.Ι. στην Ελλάδα, αλλά τέλος πάντων!) Είμαι από Βόλο και το πιο σπαστικό με το θέμα της Μυτιλήνης είναι ότι θέλει 12 ώρες με το καράβι από Πειραιά Γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα που είναι μακριά από το σπίτι μου. Θέλω να πω, δεν φοβάμαι ούτε να προσαρμοστώ, ούτε τίποτα! Θέληση να υπάρχει και καλή καρδιά! Είμαι αρκετα κοινωνικός άνθρωπος και θέλω απελπισμένα να συμμετέχω σε ομάδες κινηματογραφου, θεάτρου και χορού (street dance εννοείται), αν υπάρχουν! Αν υπάρχει και κάποιος να ασχολείται με παρκούρ και break dance, ακόμα καλύτερα!
Αυτάααααα τα "ολίγα"!
Υ.Γ. Πω πω...πολύ μιλάω! |
Καλως ήρθες και από μένα ! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την επιτυχία σου ! Εύχομαι καλή φοιτητική ζωή και καλή διαμονή στο νησί και στο my !
Και όντος θα συμφωνήσω με Morgana καλό είναι που μιλάς πολύ με μέτρο πάντα ! !!!!!
|
|
|
|
| |
|
![]()
art
Ψαρούκλα

Sep 30, 2010
3
|
|
χιχι! Ευχαριστώ παιδιά!
|
|
|
|
| |
|
|
|
καλως μας ηρθες art!! καλα να περασεις! και εχουμε πολλεεες ομαδες χορου να ενταχθεις και να εκφρασεις την καλλιτεχνικοτητα σου!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
Vector & Bitmap γραφικά: μερικές ...
|
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές |
Απαντήσεις: 1
Σαβ, 12 Σεπ 2015 12:46 pm  |
 |
Κβαντικοί Η/Υ και MineCraft - με αφορ...
|
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
Απαντήσεις: 0
Δευ, 28 Οκτ 2013 10:34 pm  |
 |
Μερικές πληροφορίες σχετικά με το τμή...
|
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών |
Απαντήσεις: 9
Δευ, 27 Αύγ 2012 8:57 am  |
 |
μερικές αλλαγές και ανανεώσεις στο Fo...
|
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum |
Τρι, 17 Ιούλ 2007 6:17 pm  |
 |
AIESEC... Μερικές ακόμη info!
|
Συζήτηση: AIESEC |
Κυρ, 01 Απρ 2007 12:51 pm  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|