Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Μερικές Συστάσεις... |
| |
|
![]()
art
Ψαρούκλα

Sep 30, 2010
3
|
|
super! Πραγματικά ανυπομονώ!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
art έγραψε:
Αλοχα παίδες!
Είμαι η Αλεξάνδρα, έδωσα 2η φορά πανελλήνιες και πέρασα στο τμήμα γεωγραφίας. Ήταν η 4η μου επιλογη, ενω η 1η ήταν το τμήμα κινηματογράφου στην Θεσσαλονικη (και μάλιστα μοναδικο Α.Ε.Ι. στην Ελλάδα, αλλά τέλος πάντων!) Είμαι από Βόλο και το πιο σπαστικό με το θέμα της Μυτιλήνης είναι ότι θέλει 12 ώρες με το καράβι από Πειραιά Γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα που είναι μακριά από το σπίτι μου. Θέλω να πω, δεν φοβάμαι ούτε να προσαρμοστώ, ούτε τίποτα! Θέληση να υπάρχει και καλή καρδιά! Είμαι αρκετα κοινωνικός άνθρωπος και θέλω απελπισμένα να συμμετέχω σε ομάδες κινηματογραφου, θεάτρου και χορού (street dance εννοείται), αν υπάρχουν! Αν υπάρχει και κάποιος να ασχολείται με παρκούρ και break dance, ακόμα καλύτερα!
Αυτάααααα τα "ολίγα"!
Υ.Γ. Πω πω...πολύ μιλάω! |
Αλοχα Αλεξάνδρα!
Καλωσόρισες στην απέραντη παρεούλα του Αιγαίου μας!
Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου καλή διαμονή και καλές σπουδές! Θα χαρούμε πολύ να σε έχουμε κοντά μας και φυσικά, να μας στέλνεις και τα δικά σου νέα και "ανταποκρίσεις" από ό,τι αγαπάς!
πολλούς χαιρετισμούς!
ΥΓ: σε περνώ -μάλλον- σε ..'φλυαρία', οπότε μη φοβού, αγαπητή!
|
|
|
|
| |
|

frog
Ψαρούκλα

Oct 23, 2010
5
|
|
γεια χαρα!!ειμαι πρωτοετης φοιτητρια στο παν/μιο της Συρου και χαιρομαι ιδιαιτερα γι αυτο!!ελπιζω να εχω ομορφα φοιτητικα χρονια εδω και να εχω την ευκαιρια να γνωρισω καινουργιους ανθρωπους και εμπειριες!το my aegean ειναι ενα καλο ξεκινημα!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλό ξεκίνημα λοιπόν, στο όμορφο νησί της Σύρου Ειρήνη και καλώς μας ήρθες στην κοινότητα του MyAegean!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
frog έγραψε:
γεια χαρα!!ειμαι πρωτοετης φοιτητρια στο παν/μιο της Συρου και χαιρομαι ιδιαιτερα γι αυτο!!ελπιζω να εχω ομορφα φοιτητικα χρονια εδω και να εχω την ευκαιρια να γνωρισω καινουργιους ανθρωπους και εμπειριες!το my aegean ειναι ενα καλο ξεκινημα!!!  |
Αγαπητή μας frog καλωσόρισες στην παρεούλα του My!! Πολύ χαιρόμαστε που σε έχουμε κοντά μας & ευχόμαστε ολόψυχα 'καλή διαμονή'!!
Όμορφες και δημιουργικές εμπειρίες, να'σαι σίγουρη πως θα βρεις around! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλησπέρα!!!
Με λένε Βανέσσα και σπουδάζω γραφιστική..
Είπα να μπω και εγώ στην παρέα σας...
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
athvanessa έγραψε:
Καλησπέρα!!!
Με λένε Βανέσσα και σπουδάζω γραφιστική..
Είπα να μπω και εγώ στην παρέα σας... |
..και πολύ καλά έκανες αγαπητή μας φίλη Βανέσσα! Πολύ χαιρόμαστε και ελπίζουμε να βρεις τα ...κατατόπια στο ..καραβάκι του My!
υ.γ: αν σε ψήνει να μας βοηθήσεις με τις γνώσεις σου για καμιά αφισούλα ή οτιδήποτε σου'ρθει στο νου, ευπρόσδεκτα όλα!! 
|
|
|
|
| |
|

raven
Μικρό Μολύβι

Oct 29, 2010
28
|
|
ονομα:raven
τμημα: Περιβαλλοντος (γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! )
νησι: Λεσβος (ξανα γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! )
ετος: νομιζω δευτερο......
ενδιαφεροντα:βιβλιοφαγια,μουσικη,ταινιες,φωτογραφιες,γκρινια,λιγη καφριλα που και που,καψιμο στο warcraft.....αν ξεχασα κατι,δεν χανετε και τιποτα το ιδιαιτερο.....
τι αλλο να πω?η ζωη ειναι ωραια!!!  cya
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
raven έγραψε:
ονομα:raven
τμημα: Περιβαλλοντος (γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! )
νησι: Λεσβος (ξανα γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! )
ετος: νομιζω δευτερο......
ενδιαφεροντα:βιβλιοφαγια,μουσικη,ταινιες,φωτογραφιες,γκρινια,λιγη καφριλα που και που,καψιμο στο warcraft.....αν ξεχασα κατι,δεν χανετε και τιποτα το ιδιαιτερο.....
τι αλλο να πω?η ζωη ειναι ωραια!!! cya  |
καλώς μας όρισες raven!!!
ευχόμαστε να'χεις μια υπέροχη 'διαμονή' εδώ!
raven έγραψε:
τι αλλο να πω?η ζωη ειναι ωραια!!! cya  |
+ ακόμη ομορφότερη, στου MyAegean την παρέα!! 
|
|
|
|
| |
|

raven
Μικρό Μολύβι

Oct 29, 2010
28
|
|
ευχαριστω πολυ!καλως σας βρηκα!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
Vector & Bitmap γραφικά: μερικές ...
|
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές |
Απαντήσεις: 1
Σαβ, 12 Σεπ 2015 12:46 pm  |
 |
Κβαντικοί Η/Υ και MineCraft - με αφορ...
|
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
Απαντήσεις: 0
Δευ, 28 Οκτ 2013 10:34 pm  |
 |
Μερικές πληροφορίες σχετικά με το τμή...
|
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών |
Απαντήσεις: 9
Δευ, 27 Αύγ 2012 8:57 am  |
 |
μερικές αλλαγές και ανανεώσεις στο Fo...
|
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum |
Τρι, 17 Ιούλ 2007 6:17 pm  |
 |
AIESEC... Μερικές ακόμη info!
|
Συζήτηση: AIESEC |
Κυρ, 01 Απρ 2007 12:51 pm  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|