Kατατακτήριες για το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου

Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης

Συγγραφέας Kατατακτήριες για το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου

Τρι, 30 Σεπ 2008 1:39 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

anna
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Sep 30, 2008
1

Γνωρίζει κάποιος από εσάς τα περσινά θέματα κυρίως από το μάθημα της φυσικής??όποιος ξέρει κάτι αν μπορεί να βοηθήσει.....

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σαβ, 06 Νοέ 2010 9:00 am

mariam
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Nov 06, 2010
3

γεια σας παιδια! αναζητω βοηθεια στο εξης: σκεφτομαι να στειλω αιτηση για τις κατατακτηριες του παιδαγωγικου. Σε περιπτωση που περασω δε θα μπορεσω να μεινω στη ροδο για να τελειωσω την σχολη. Μπορει κανεις απ την εμπειρια του να μου πει αν η σχολη εχει υποχρεωτικες παρακολουθησεις και αν ειναι δυνατο να την τελειωσω δινοντας μονο μαθηματα στις εξεταστικες? ελπίζω σε γρηγορη απάντηση. ευχαριστ¨ω!!!!

Σαβ, 06 Νοέ 2010 3:04 pm

e3iswsi
Γκουρού
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών

Χωρίς παρακολούθηση είναι πιθανό να περνάς τα μαθήματα αλλά δε μαθαίνεις σχεδόν τίποτα. Το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι ήδη πολύ ταλαίπωρο. Δεν έχει ανάγκη και άλλους δασκάλους που δεν ξέρουν τίποτα.

Σαβ, 06 Νοέ 2010 4:37 pm

mariam
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Nov 06, 2010
3

επιτρεψε μου αυτοκλητε υπερασπιστη της εκπαιδευσης να κρατησω για την τάξη όσα ξέρω ή δεν ξέρω. Νομίζεις πως οι περισσότεροι που σαν εσένα σπουδάζουν παρακολουθ'ωντας μαθαίνουν πραγματικά? Απ τη δική μου εμπειρϊα απ το πρώτο μου πτυχίο έβλεπα ότι στις εξεταστικές διαβάζατε ενω τον περισσότερο καιρό πλουτίζατε τις γνώσεις στην κοινωνική μάθηση...Λοιπόν αν δεν ξέρεις ή δε θες ν απάντησεις σ αυτό που σε ρώτησα παρακαλώ μην ξανασχοληθείς με το ενδεχόμενο επίπεδο που θα αποκτήσω αν περάσω τις κατατακτήριες με βαθμό πτυχίου. Σ ευχαριστώ

Σαβ, 06 Νοέ 2010 6:26 pm

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

Mariam έγραψε:
γεια σας παιδια! αναζητω βοηθεια στο εξης: σκεφτομαι να στειλω αιτηση για τις κατατακτηριες του παιδαγωγικου. Σε περιπτωση που περασω δε θα μπορεσω να μεινω στη ροδο για να τελειωσω την σχολη. Μπορει κανεις απ την εμπειρια του να μου πει αν η σχολη εχει υποχρεωτικες παρακολουθησεις και αν ειναι δυνατο να την τελειωσω δινοντας μονο μαθηματα στις εξεταστικες? ελπίζω σε γρηγορη απάντηση. ευχαριστ¨ω!!!!

Γεια σου κι εσένα Mariam και καλως ήρθες στην κοινότητα. Δε γνωρίζω βέβαια κατά πόσον το έχεις δει ως κοινότητα ή απλά ως "τράπεζα πληροφοριών", αλλά δεν έχει σημασία στην παρούσα φάση.

Μέχρι να σου απαντήσει κάποιο άτομο που φοιτεί/φοίτησε στο τμήμα που σε ενδιαφέρει θα σου πω ότι υπάρχουν κάποιες υποχρεωτικές πρακτικές ώρες για τα παιδαγωγικά και αυτό λογικά θα γίνεται σε αίθουσες διδασκαλίας. Αυτό πιστεύω θα σου είναι ήδη γνωστό, απλά το αναφέρω ξανά εδώ και για τους υπόλοιπους και φυσικά για αυτούς που το γνωρίζουν από πρώτο χέρι για να μας διαφωτίσουν ως προς το πώς γίνεται.

Σαβ, 06 Νοέ 2010 8:20 pm

mariam
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Nov 06, 2010
3

σ ευχαριστω

Κυρ, 07 Νοέ 2010 2:26 pm

irida
Γκουρού
Γκουρού

Sep 16, 2010
455

Ελεος κυριοι e3iswsi kai Dali Doc.Η σελιδα ειναι κατα βαση ενημερωτικη.Παρακαλω μην επιτιθεστε σε νεα μελη που χρειαζονται λυσεις και πληροφοριες για θεματα που τα απασχολουν,απο μελη-και επισκεπτες που γινονται μελη-που ηδη γνωριζουν γι'αυτα.Παρακαλω για λιγη ηρεμια και απλοτητα μεσα στη σελιδα χωρις εγωισμους.Αφηστε οποιον αλλο γνωριζει να απαντησει η απαντηστε οι ιδιοι χωρις να θελετε να φανειτε ''κυριοι'' της σελιδας.Mariam σου ζηταω συγνωμη για τη συμπεριφορα και των δυο.Ελπιζω να συνεχισεις να ζητας τη βοηθεια που θελεις χωρις να σκεφτεσαι τετοιου ειδους σχολια.
Ευχαριστω.

angelHeart

Κυρ, 07 Νοέ 2010 6:17 pm

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

Irida έγραψε:
Ελεος κυριοι e3iswsi kai Dali Doc.Η σελιδα ειναι κατα βαση ενημερωτικη.Παρακαλω μην επιτιθεστε σε νεα μελη που χρειαζονται λυσεις και πληροφοριες για θεματα που τα απασχολουν,απο μελη-και επισκεπτες που γινονται μελη-που ηδη γνωριζουν γι'αυτα.Παρακαλω για λιγη ηρεμια και απλοτητα μεσα στη σελιδα χωρις εγωισμους.Αφηστε οποιον αλλο γνωριζει να απαντησει η απαντηστε οι ιδιοι χωρις να θελετε να φανειτε ''κυριοι'' της σελιδας.Mariam σου ζηταω συγνωμη για τη συμπεριφορα και των δυο.Ελπιζω να συνεχισεις να ζητας τη βοηθεια που θελεις χωρις να σκεφτεσαι τετοιου ειδους σχολια.
Ευχαριστω.

Θα μιλήσω από πλευράς μου. Δεν πιστεύω πως επιτέθηκα σε κάποιον, απλώς εξέφρασα μια προσωπική άποψη, αν έθιξα κάποιον λέγοντάς του ότι μάλλον δεν βλέπει το χώρο ως κοινότητα αλλά ως "τράπεζα πληροφοριών" ζητώ συγγνώμη γιατί μάλλον έκανα μια κάπως γραφική παρατήρηση.

Δε βλέπω όμως το λόγο να γίνομαι "ομάδα" με κάποιον που προφανώς είχε μια διαφορετική προσέγγιση. Ίσως επειδή έχω το ίδιο φύλο μαζί του; Δεν ξέρω...

Τέλος θα επισημάνω πως δέχτηκα και ευχαριστώ για την όποια απάντησή μου

mariam έγραψε:
σ ευχαριστω

Το άτομο που ρώτησε έχει και γνώση και προσωπικότητα και μπορεί να κρίνει. Όπως και οι υπόλοιποι μπορούμε να εκπροσωπούμε επαρκώς τους εαυτούς μας.

Ευχαριστώ πάντως από πλευράς μου Irida, την επόμενη φορά θα είμαι λιγότερο διαχυτικός στις εκφράσεις μου Smile

Πέραν όμως από το πώς συμπεριφερόμαστε σε ένα νέο μέλος δεν πιστεύετε ότι κάποια στιγμή πρέπει να λάβει και μια πιο έγκυρη απάντηση για το αρχικό ερώτημα;

Κυρ, 07 Νοέ 2010 11:00 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Παίδες μην σκοτώνεστε (πάλι) για ψύλλου πήδημα! (mariam καλωσόρισες στην κοινότητα!)

Εγώ θα πω μονάχα 2 πραγματάκια, και ελπίζω να ομαλοποιηθούν όλα και να μην χαλάμε τις καρδιές μας έτσι!

- Πρωτίστως, υπάρχει από αρκετούς μια διάθεση "μπουχτίσματος" για μέλη (νέα ή παλαιά) που μπαίνουν με την λογική: "γράφω - παίρνω - αντίο", κάτι που δεν οδηγεί σε μια εύρυθμη λειτουργία κοινότητας, μα είναι σίγουρο πως θα υπάρχει ες αεί, γιατί έτσι είναι η κοινωνία μας γενικά. Δεν έχουν όλοι διάθεση να βοηθούν, ενώ πολλοί απλώς επιζητούν μια "γρήγορη απάντηση" και μετά δεν νιώθουν κάποιο αίσθημα "συμμετοχικότητας". Είναι 'σημεία των καιρών'.

- Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει, είναι παραπάνω από καλοδεχούμενο! Δεν έχουμε όλοι τη δυνατότητα να έχουμε πλήρη εικόνα για κάθε τμήμα, και σίγουρα λίγο-λίγο με την συμμετοχή ολοένα και περισσότερων, η όλη "εικόνα" γίνεται πιο πλούσια και πλήρης. Όσοι δεν μπορούν άμεσα να απαντήσουν (γιατί π.χ. μπορεί να βρίσκονται σε άλλο τμήμα από το παρόν), μπορούν τουλάχιστον να δώσουν μια προτροπή-απάντηση, έστω και από τη δική τους οπτική. Είναι καλοδεχούμενο επίσης κάτι τέτοιο, μιας και βοηθά στην τόνωση της συμμετοχής των μελών...

In both ways λοιπόν, ας μη χαλάμε τις καρδιές μας. Στην τελική, μιας και όλο είναι εθελοντικό ό,τι συμβαίνει εδώ, ας μην υποτιμούμε κάθε συνεισφορά, κανείς άλλωστε δεν είναι υποχρεωμένος να απαντά, μα κι αν το κάνει, έχει αξία και τούτο! Αν μπορούμε να βρούμε σαφή πληροφόρηση για το κάθε ερώτημα, εκεί είναι που είναι ακόμη ομορφότερο!!

Mariam αν καταφέρεις (με τον ένα ή άλλο τρόπο) να βρεις κάποια απάντηση στα ερωτήματά σου, μη διστάσεις να τα αναφέρεις, γιατί μπορεί να βοηθήσει κι άλλους που μπορεί να έρθουν ή να έχουν ήδη παρόμοιες απορίες!!!
Welcome again! Smile

Παρ, 26 Οκτ 2012 11:06 am

evi007
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Oct 26, 2012
2

Παιδια γεια σας...!!!Μακαρι να μπορουσατε να μ δωσετε τα φωτα σας..!!Ειμαι πτυχιουχος ιστορικου αρχαιολογικου και θελω με κατατακτηριες να ερθω στο τμημα σας που τοσο αγαπω..θα ηθελα αν μπορει καποιο παιδι να μ δωσει σχετικα με το θεμα πληροφοριες και να σας εκφρασω καποιες αποριες μου..Ευχαριστω!! SmileSmile

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Απορίες για το νησί και για το τμήμα ...

από FannieB
Συζήτηση: τμ. Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων Απαντήσεις: 1

Τρι, 10 Απρ 2018 11:27 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις τΟΔΙΤ: πρωτοετείς στο νέο τμήμα του Π...

από inertia
Συζήτηση: τμ. Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού Απαντήσεις: 0

Σαβ, 01 Ιούλ 2017 6:18 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ζητείται σπίτι στην πόλη της Ρόδου γι...

από bubble_bee
Συζήτηση: Αγγελίες - Προσφορές Απαντήσεις: 0

Τρι, 13 Ιούν 2017 1:38 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ερωτηματολόγιο πτυχιακής για τις επιπ...

από Katspyl
Συζήτηση: Ερωτηματολόγια-Questionnaires - Επιστημονική έρευνα Απαντήσεις: 2

Δευ, 27 Φεβ 2017 5:11 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ΧΙΟΣ: Ιδρύεται στο Πανεπιστήμιο Αιγαί...

από inertia
Συζήτηση: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Γενικά θέματα Απαντήσεις: 1

Σαβ, 11 Φεβ 2017 4:20 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics