Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
[Ραδιο-MyAegean]: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; |
|
|
Τηλεόραση, Θέατρο, Cinema, Μουσική |
| Συγγραφέας |
[Ραδιο-MyAegean]: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; |
| |
|

Desyle
Μεγάλο μολύβι

Jun 24, 2011
124
Τόπος: Ρόδος
|
|
|
|
| |
|

Desyle
Μεγάλο μολύβι

Jun 24, 2011
124
|
|
|
|
| |
|
|
|
Είμαι μαζί σου και έχω αλλάξει
βρήκα ξανά τον καλό μου εαυτό
βάζει η καρδιά μου φτερά να πετάξει
για μια ζωή στον δικό του ουρανό
είμαι μαζί σου και έχω αλλάξει
μέσα από τα μάτια σου πήρα ζωή
αν είναι τρέλα ας μη μου περάσει
να 'σαι για 'μενα τα πάντα εσύ.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Desyle έγραψε:
αυτά είναι!
αζ σιν ον |
χαχα!!! Και επίσης αυτό: http://www.youtube.com/social/blog/my-aegean-gr-web επιτρέπει κάτι σαν "live video stream" που λαμβάνει από τα posts του φορουμ (απλώς δεν τα εμφανίζει όλα, κάποια τελευταία μονο)
"ΑΙΓΑΙώθηκε" και το YouTube.
Τυχαίο? Δε νομίζω! 
|
|
|
|
| |
|

Desyle
Μεγάλο μολύβι

Jun 24, 2011
124
|
|
inertia έγραψε:
Desyle έγραψε:
αυτά είναι!
αζ σιν ον |
χαχα!!! Και επίσης αυτό: http://www.youtube.com/social/blog/my-aegean-gr-web επιτρέπει κάτι σαν "live video stream" που λαμβάνει από τα posts του φορουμ (απλώς δεν τα εμφανίζει όλα, κάποια τελευταία μονο)
Τυχαίο? Δε νομίζω!  |
Δε θα το λέγα live stream αλλά ευρετήριο με τα βίντεο που έχουν δημιοσιευτεί στο μάι, καινούριο το as seen on άλλα το youtube δεν έχει πεί πολλά για τη λειτουργία του, νομίζω πάει και ανάλογα το traffic που πάει απο το site για να το δείξει εκεί..... Αυτό που τα εμφανίζει είναι πολύ καινούριο!
θα γίνει γνωστό και στο youtube το My...
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Desyle έγραψε:
inertia έγραψε:
Desyle έγραψε:
αυτά είναι!
αζ σιν ον |
Τυχαίο? Δε νομίζω!  |
Δε θα το λέγα live stream αλλά ευρετήριο με τα βίντεο που έχουν δημιοσιευτεί στο μάι, καινούριο το as seen on άλλα το youtube δεν έχει πεί πολλά για τη λειτουργία του, νομίζω πάει και ανάλογα το traffic που πάει απο το site για να το δείξει εκεί..... Αυτό που τα εμφανίζει είναι πολύ καινούριο!
θα γίνει γνωστό και στο youtube το My...
|
ναι, η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά "λακωνικοί" ακόμη π.χ. και στο http://youtube-global.blogspot.com/2011/06/as-seen-on-youtu...ating.html όπου κάνουν κάποιες αναφορές...
Εικάζω πως είναι ένας συνδυασμός πολλών παραμέτρων, μεταξύ αυτών, η "αξία" του site, η δυνατότητα των RSS που παρέχονται συν τεχνικές λεπτομέρειες / εμφανισιμότητα που έχει να κάνει και με το πόσο "σύντομα" επισκέπτονται οι μηχανές αναζήτησης (και κατ'επέκταση οι αντίστοιχες του youtube) και καταχωρούν το υλικό του site...
Κάτι που ούτως ή άλλως βέβαια έχει κτισθεί κατόπιν πλήθους πειραματισμών ή στοχευμένων ενεργειών στην όλη δικτυακή πύλη μες στα χρόνια..!
Δεν είναι 'μόνιμο', καθώς μπορεί κάτι τέτοιο να αλλάξει σύντομα, αλλά έστω όσο τρέχει αυτό το σκηνικό, σίγουρα μπορεί να προσφέρει μια εξτρά ώθηση ή 'γνωριμία' του κοινού του youtube με έμμεσο τρόπο...
Το ερευνούμε μεταξύ άλλων κι ετούτο!
|
|
| |
|

Desyle
Μεγάλο μολύβι

Jun 24, 2011
124
|
|
Σίγουρα είναι συνδιασμός πολλών αλλα νομίζω επικεντρώνεται περισσότερο στη κίνηση που λαμβάνει... καλό πάντως
|
|
|
|
| |
|
|
|
μαρεσει που συζητατε και ποσταρετε! χαχαχαχχαα
Για τον φιλτατο Desyle που περναει μερα πασχαλιδη!
Έγινε επεξεργασία από τον/την fraoulitsa στις Σαβ, 20 Αύγ 2011 6:47 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

Desyle
Μεγάλο μολύβι

Jun 24, 2011
124
|
|
Το βλεπώ τωωωωωωωωωωρα καθαρααααα πως είναι αργά γι αλήθειεεεεες, πως είναι αργά για αληθείες...
(ναι συζητάμε και βάζουμε και ενα τραγούδι για να μάστε στο θέμα του τοπικ, χαχαχα! )
Ωραίο!!!!!!!!! ας συνεχίσω με μίλτο, χεχ!!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |