Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων |
| Συγγραφέας |
Ιστοσελίδα για βαθμούς |
| |
|

tasospl
Μικρό Μολύβι

Aug 30, 2011
14
|
|
Σε ποια ιστοσελίδα μπαίνουμε για να δούμε τους βαθμούς μας και διάφορες ανακοινώσεις της σχόλής? Είμαι πρωτοετής και μου έχουν δώσει ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό και δεν ξέρω σε ποια ιστοσελίδα να μπω...
|
|
|
|
| |
|
|
|
http://www.icsd.aegean.gr/
πρεπει να παρεις κωδικο και ονομα χρηστη για να μπεις στα e-mail της σχολης, εκει ερχονται οι ανακοινωσεις
Απο το site της σχολης που σου εδωσα αμα πατησεις εκει που λεει icarus αριστερα βλεπεις τους βαθμους
|
|
|
|
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
Στο site της σχολής σου θα έχει όλες τις ανακοινώσεις.
Καλό είναι να το παρακολουθείς για να ενημερώνεσαι.
tasospl έγραψε:
Σε ποια ιστοσελίδα μπαίνουμε για να δούμε τους βαθμούς μας και διάφορες ανακοινώσεις της σχόλής?
Είμαι πρωτοετής και μου έχουν δώσει ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό και δεν ξέρω σε ποια ιστοσελίδα να μπω... |
Λογικά θα σε ενδιαφέρει το Webmail και το Icarus.
Επίσης, το Εύδοξος μόλις αρχίσουν οι δηλώσεις συγγραμμάτων.
Στο e-class του τμήματος τα μαθήματα είναι κλειδωμένα, άρα θα δώσουν τους κωδικούς αφού αρχίσουν οι διαλέξεις.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια σας, μπορει καποιος να μου πει τι χρειαζομαι για την εγραφη μου??? επισης υπαρχει καποιο κριτιριο για την συτηση στους φοιτητες ή πανε ολοι?? ευχαριστω και συγνωμη που δεν εκανα αλλo topic
|
|
|
|
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
Εγκύκλιος εγγραφών 2011-2012 (από Υπουργείο Παιδείας)
Παράθεση:
– Αίτηση για εγγραφή (χορηγείται από τη Γραμματεία)
– Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένος σε άλλο τμήμα ή σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα (παρέχεται από τη Γραμματεία)
– Τίτλο απόλυσης: Απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου από το οποίο αποφοίτησε ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.
– 6 φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας
– Επιτυχόντες από Γενικό Λύκειο: Νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης (Δεν κατατατίθεται η πρωτότυπη βεβαίωση)
Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή, οι εισαχθέντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά τους στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορούν να απευθύνονται στις Γραμματείες των οικείων τμημάτων.
Τηλέφωνα και email διοικητικού προσωπικού (τμήμα ΜΠΕΣ)
(στη Γραμματεία Προπτυχιακών Σπουδών) |
Για τη σίτιση/στέγαση/μετακίνηση τα έχουμε γράψει και σε αυτό το θέμα.
Δεν υπάρχουν οικονομικά κριτήρια, παρέχονται δωρεάν 2 γεύματα (μεσημεριανό-δείπνο) σε όλους.
Πληροφορίες για τα κτήρια της σχολής εδώ.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |