Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Logo+Site! Πείτε μας τη γνώμη σας!!! |
|
|
2005 - Σάμος Πολιτιστική |
| Συγγραφέας |
Logo+Site! Πείτε μας τη γνώμη σας!!! |
| |
|
|
|
Καλησπέρα σε όλους!!!
Απο σήμερα η Πολιτιστική Εβδομάδα έχει και επίσημα τον ιστότοπο και το λογότυπό της για το 2005!Δείτε τα και πείτε μας τη γνώμη σας!!!
www.samos.aegean.gr/politistiki
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ίσως να προτρέχουμε λίγο λόγω ενθουσιασμού...
Ο ιστότοπος θα έχει "ανέβει" πλήρως νωρίς σήμερα το βράδυ...
Μέχρι τότε...shoot the logo
|
|
|
|
| |
|
|
|
Δευτέρα σήμερα, και ούτε site, ούτε logo υπάρχει...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Non_Serveam πιστεύω να είδες το logo στο Profile μου , anyway το site ανέβηκε www.samos.aegean.gr/politistiki για τους άπιστους!!Enjoy !
Έγινε επεξεργασία από τον/την webSamos05 στις Τρι, 15 Μάρ 2005 10:47 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

HaPagan
Ψαρούκλα

Mar 10, 2005
5
Τόπος: Αθήνα , Αμπελόκηποι
|
|
Παιδιά , μπράβο πολύ καλά sites και τα δυο ! Και αυτό της πολιτιστικής αλλά και το my.aegean.gr είναι πολύ καλά !
Καιρό τώρα είχα στο μυαλό μου την δημιουργία μιας δικτυακής κοινότητας για το Πανεπιστήμιο μας .
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλά βασικά σόρρυ δεν το 'χα προσέξει το άβαταρ! Συγχαρητήρια για το logo είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής σε πολιτισμική εβδομάδα! Και το site είναι πολύ ωραιο! Εχετε και ψηφοφορία για τις μουσικές προτιμήσεις βλέπω, χμμ...
Να υποθέσω οτι τα αποτελέσματα θα βοηθήσουν στην επιλογή μουσικής για τα πάρτυ?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Θα βοηθήσει σε πολλές επιλογές μας αυτο αλλα και άλλα poll που θα ακολουθήσουν... Πάρτυ, συναυλίες, events... Πολλά και διάφορα!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
webSamos05 έγραψε:
Θα βοηθήσει σε πολλές επιλογές μας αυτο αλλα και άλλα poll που θα ακολουθήσουν... Πάρτυ, συναυλίες, events... Πολλά και διάφορα!!!  |
Sorry, αλλά τα polls δεν λειτουργούν με Firefox 1.0.1 & 1.0.2 Μόνο Internet Explorer
Απλή παρατήρηση...
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλά που το πες, γιατί κι εμένα δεν δουλευαν κι αναρωτιόμουν γιατί...
|
|
|
|
| |
|

mpoU
Μεγάλο μολύβι

Mar 16, 2005
100
Τόπος: Ρέθυμνο
|