Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Πρωτοετείς στη Σάμο... Ας γνωριστούμε :) |
|
|
ΣΑΜΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετείς στη Σάμο... Ας γνωριστούμε :) |
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:46 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|
|
|
bikaki έγραψε:
Α,επισης ρε παιδια εκει πιανει σημα κανονικα γιατι κατι μου λεγανε μονο Τουρκσελ κλπ επειδη θα ειμαστε πολυ κοντα με Τουρκια! |
Τουρκσελ πιανουμε οταν εχει διακοπη ρευματος το νησι , και καμια φορα στο λιμανι
SiC_Tasos έγραψε:
Το μόνο που με προβληματίζει πολύ είναι η μετακίνηση από και προς το νησί, διότι βλέπω πως με πλοίο από θεσσαλονίκη το ταξίδι διαρκεί πάνω από μία μέρα (συγχωρέστε με αν κάνω λάθος). Επίσης, τα αεροπορικά εισητήρια είναι ιδιαίτερα ακριβά.Αν μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει καλύτερα περί μετακίνησης, θα με έκανε πολύ χαρούμενο. |
Φιλε μου με μια γρηγορη ματια σε ενα site με ακτοπλοϊκα εισιτήρια ειδα οτι για Θεσσαλονικη εχει το theofilos και κανει 5 ωρες.Οσο αφορα τα εισιτήρια για αεροπλανο, ναι οντως ειναι ακριβα αλλα αμα κλεισεις απο νωρις βρισκεις πολλες προσφορες, μου εχει τυχει να παω Αθηνα με 20 ευρω. Βεβαια το αεροδρομιο ειναι στην αλλη ακρη του νησιου, το ταξι περνει καπου 50 ευρω.Υπαρχει ομως και συγκοινωνία που σε παει απο το Καρλοβασσι στο Βαθυ (πρωτευουσα νησιου) και απο εκει παιρνεις αλλο λεωφορείο που σε παει κατευθιαν αεροδρομιο,τα εισητηρια και για τα δυο λεωφορεία ειναι καπου 5 με 5 μιση ευρω.Στην καλύτερη περιπτωση ομως υπαρχει και το λεωφορείο της σχολης που σε παει τσαμπα, αρκει εκεινη την μερα να φευγει καποιος καθηγητης για αεροδρομιο.Το λεωφορείο αυτο το κλεινουμε απο την γραμματεια
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
|
|
#deleted
|
|
|
| |
|

bikaki
Μικρό Μολύβι

Aug 27, 2012
25
|
|
Παντως Αθηνα-Καρλοβασι ειναι καμια 10αρια ωρες και πιανει και Ικαρια νομιζω.Τα κοκαλακια μας μεσα στο πλοιο θα μεινουνε.Τελεια!
Παλι καλα για το σημα γιατι μου το ειχαν πει και λεω τι στο διαολο και πως επικοινωνουν οι ανθρωποι εκει περα?
Και κατι αλλο...Μονο για NEL υπαρχει 50% εκπτωση? Για το Νησος Μυκονος που ερχεται κι αυτο δεν μετραει το φοιτητικο?Και επισης ποσο ειναι και με αμαξι μαζι γιατι εχω μπλεχτει εδω περα με τα δρομολογια.Και θα εχει και 8 μποφορ και δεν μπορω να φυγω να βρω κανενα σπιτι. -.- (Απο ενοικια παντως φθηνα ειναι απο οτι εχω δει!)Κανενα μαγαζακι με επιπλα παιζει στο Καρλοβασι ή μπα?
|
|
|
|
| |
|
|
|
tzorvas έγραψε:
Να προσθέσω κάποια ακόμα πραγματάκια..
Το Θεσ-Καρλόβασι με τον Θεόφιλο δεν είναι 5 ώρες.. φτάνει την επόμενη μέρα... 24+ ώρες κάνει. Το μόνο καλό είναι πως με την Nel Lines έχουμε 50% έκπτωση σε όλα τα εισιτήρια. Άμα έκανε 5 ώρες ο Θεόφιλος.. τύφλα να χει το Αίολος Κεντέρης..
|
ειδα που εφευγε 2 και εφτανε 7...δεν ελεγε πουθενα για τις 7 την επομενη μερα.. χαχαχαχα ωραια πραγματα
Έγινε επεξεργασία από τον/την hlias_ts στις Δευ, 27 Αύγ 2012 11:32 pm, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
|
|
#deleted
|
|
|
| |
|

bikaki
Μικρό Μολύβι

Aug 27, 2012
25
|
|
Μωρε τα ΙΚΕΑ σωζουν τις τσεπες μας αλλα πες μου εσυ πως θα μεταφερω καναπεδες,κρεβατια,γραφεια κλπ κλπ Αθηνα-Σαμο!
|
|
|
|
| |
|
|
|
@tzorvas
Παράθεση:
η γενικότερη μου συμβουλή είναι να μην ασχολείσαι με αυτά που λένε αλλά να έρθεις και να κάνεις πράγματα |
Αυτό σκοπέυω να κάνω.
Παράθεση:
Για αεροδρόμιιο υπάρχει το πουλμανάκι για το οποίο στέλνουμε mail για να κλείσουμε θέση (για ώρες κλπ ανακοινώνονται μέσα στο εξάμηνο) |
Άρα αυτές τις μέρες που θα έρθω πρέπει να ψάξω δρομολόγια κτελ αλλιώς παίρνω ταξί αν κατάλαβα καλά;
Παράθεση:
Το ταξί παίρνει 40 ευρώ |
Άρα μάλλον οι ταξιτζίδες από τους φοιτητές ζουν
@hlias_ts
Παράθεση:
Φιλε μου με μια γρηγορη ματια σε ενα site με ακτοπλοϊκα εισιτήρια ειδα οτι για Θεσσαλονικη εχει το theofilos και κανει 5 ωρες |
Αυτό αποκλείεται, διότι η απόσταση είναι πολύ μεγάλη και ακόμη και τα πιο γρήγορα πλοία δεν "πιάνουν" τόσο μεγάλες ταχύτητες.
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
|
|
#deleted
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια σας και από εμένα παίδες !
Επιτέλους φοιτητής. Για το καφεδάκι που αναφέρθηκε πριν σε προηγούμενο post, Count Me In.
Real Name: Γιώργος.
From: Athens
About Me: Τρελαμένος πληροφορικάριος, Προγραμματιστής. Ασχολούμαι εδώ και 3 χρόνια με προγραμματισμό , ελπίζω να υπάρχουν τριγύρω και άλλοι καμμένοι. (Παρατηρώ ήδη οπενσουρσά απο πάνω μου  καλά αρχίσαμε). Έχω τελειώσει ΕΠΑΛ τμήμα πληροφορικής.
Έχω ήδη συγγενή στη Σάμο τμήμα Πληροφορικής σε μεγαλύτερο έτος (ονόματα δε λέμε, οικογένειές δε θίγουμε  )
@bikaki
Μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν , Χαλαρά
Υ.Γ. Πέμπτη έρχομαι Σάμο για καμία βδομάδα να βρω σπίτι. Όποιος είναι πρόχειρος εκεί και ψήνεται για καμία έξοδο πμ και κανονίζουμε.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |