|
ΣΑΜΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετείς στη Σάμο... Ας γνωριστούμε :) |
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
|
|
| |
|
|
|
tzorvas έγραψε:
welcome Sotiris!
άντε να βλέπω και σένα και τον συγγενή σου στην ομάδα ελεύθερου λογισμικού από τον άλλο μήνα!  |
File Tzorva auton ton suggenh mallon ton ksereis..
|
|
|
|
| |
|

nikolis
Μικρό Μολύβι

Aug 30, 2011
30
Τόπος: Μυτιληνη
|
|
e3iswsi έγραψε:
Έχει καγκουρό στη Σάμο; |
ΦΥΣΙΚΑ και εχει καγκουρό..! Χτες πήγα για ψώνια και "τσουπ" πετάχτηκαν 2 μπροστά μου..! 
|
|
|
|
| |
|

bikaki
Μικρό Μολύβι

Aug 27, 2012
25
|
|
nikolis έγραψε:
e3iswsi έγραψε:
Έχει καγκουρό στη Σάμο; |
ΦΥΣΙΚΑ και εχει καγκουρό..! Χτες πήγα για ψώνια και "τσουπ" πετάχτηκαν 2 μπροστά μου..!  |
Ουοοοοο... 
|
|
|
|
| |
|

fotini_sk
Μικρό Μολύβι

Aug 27, 2012
17
Τόπος: Αθήνα
|
|
Ibanezman έγραψε:
Κανένας ροκατζής-μεταλιάρης παίζει ή τσάμπα θα κουβαλήσω το σεξουλιάρικο μπασσάκι μου;;; |
egw akouw rock kai metal... kai meta3u mas nomizw oti 8a eimai kai apo tis liges sto nhsi gt oi alles kopeles 8a akoune skuladika... alla den nomizw na yaxneis gia kopeles mallon gia agoria...1o etos?
|
|
|
|
| |
|

fotini_sk
Μικρό Μολύβι

Aug 27, 2012
17
Τόπος: Αθήνα
|
|
tzorvas έγραψε:
welcome Sotiris!
άντε να βλέπω και σένα και τον συγγενή σου στην ομάδα ελεύθερου λογισμικού από τον άλλο μήνα!  |
Ο Αντώνης ψάχνει απεγνωσμένα άτομα για την ομάδα... 
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
|
|
| |
|

Ibanezman
Ψαρούκλα

Aug 28, 2012
6
Τόπος: Βόλος
|
|
Sotiromagas έγραψε:
Ton vrikes! ...Paizw kithara |
Να μαζευτούμε για κανά συγκροτηματάκι
Έμαθα υπάρχει και δωμάτιο για πρόβες,τέλεια!
fotini_sk έγραψε:
Ibanezman έγραψε:
Κανένας ροκατζής-μεταλιάρης παίζει ή τσάμπα θα κουβαλήσω το σεξουλιάρικο μπασσάκι μου;;; |
egw akouw rock kai metal... kai meta3u mas nomizw oti 8a eimai kai apo tis liges sto nhsi gt oi alles kopeles 8a akoune skuladika... alla den nomizw na yaxneis gia kopeles mallon gia agoria...1o etos? |
Κοπέλα να ακούει Ροκ-μέταλ έχω χρόνια να γνωρίσω Δικιά μας είσαι,σε υπερπάω!!!Παίζεις κάποιο όργανο;
|
|
|
|
| |
|

GtakriZ
Ψαρούκλα

Sep 01, 2012
9
Τόπος: Kavala
|
|
Γεια και από εμένα! Είμαι ο Χρήστος από Καβάλα κ πέρασα κ εγώ στο ΜΠΕΣ, όπως το αποκαλείτε!
Καμμένος με προγραμματισμό, κλπ. Έχω χρόνια αυτή τη τρέλα!
Η αλήθεια είναι ότι όπως και οι περισσότεροι έπαθα ένα σοκ όταν το είδα άλλα εντάξει έχω αρχίσει να το συνηθίζω!
Είδα σε προηγούμενα posts κάτι για συνάντηση πρωτοετών οπότε θα τα πούμε εκεί κ από κοντά!
|
|
|
|
| |
|

bikaki
Μικρό Μολύβι

Aug 27, 2012
25
|
|
Κι εγω ακουω ροκ κυριως φωτεινη. Δεν εισαι μονη σου μεσα στα σκυλια  Με το που διαβασα μπασο και κιθαρα καταχαρηκα αλλα μετα σκεφτηκα οτι δεν ειμαστε στο ιδιο τμημα  Παντως αμα βρεθει κανενας ατυχος-ατυχη θα τον-την βαλω να μου μαθει κιθαρα με το ζορι  Και επισης εγω σε 2 ωριτσες περιπου φτανω Σαμο. Αντε να δουμε.
|
|
|
|