Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Πρωτοετείς στη Σάμο... Ας γνωριστούμε :) |
|
|
ΣΑΜΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετείς στη Σάμο... Ας γνωριστούμε :) |
| |
|

jimjim
Ψαρούκλα

Sep 02, 2012
8
|
|
den 3erw ti metal skiladika ktl lete , alla auto to tragoudi emfrenei tin kardian :
|
|
|
|
| |
|

bikaki
Μικρό Μολύβι

Aug 27, 2012
25
|
|
Καλως σας βρηκα!
Αν βρω και σπιτι να μεινω καλα θα ειναι
|
|
|
|
| |
|
|
|
bikaki έγραψε:
Καλως σας βρηκα!
Αν βρω και σπιτι να μεινω καλα θα ειναι |
Είσαι Σάμο και ψάχνεις σπίτι ;
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλημέρα παιδιά όπως κι άλλοι σε αυτό το θέμα έτσι κι εγώ πέρασα ΜΠΕΣ και δεν το κρύβω ότι ήθελα πολύ να περάσω σε αυτό το τμήμα, λόγο της μεγάλης ενασχόλησής μου με τους υπολογιστές
Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά και να βοηθήσω την κοινότητα
Μια ερώτηση για αρχή, το νησί τι λέει από καιρό/κλίμα?
Ελπίζω να μην βρέχει συνέχεια το χειμώνα όπως στα Γιάννενα που είμαι
Επίσης παίζει να βρω κανένα καλό δυάρι κοντά στη σχολή;
Θα κατέβω στις 11 Σεπτ. να κοιτάξω  και δεν έχω ιδέα για το πως είναι το Καρλόβασι και η περιοχή!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλησπέρα johnmast! Αν δεν σου είναι κόπος διάβασε τα προηγούμενα θέματα και τα προηγούμενα posts και αν δεν λυθούν οι απορίες σου εδώ είμαστε !
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια και απο μενα.,Στο ΣΑΧΜ περασα και εγω 2ος..1η επιλογη το εβαλα,ελπιζω να με δικαιωσει.Κανενας αλλος απο εκει?Αντε να μαζευομαστε σιγα-σιγα.Οσο για το οικοδομικο συγκροτημα Ψαθα ,ξερετε αν ειναι φτηνο?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Oh! Νομίζω αυτός ο οδηγός http://pastebin.com/J8waiusm είναι ο πιο κατατοπιστικός
Χάλασε όλη την καλή διάθεσή μου για να έρθω
Anyway, μετά απ όσα διάβασα το βλέπω η καλύτερη συντροφιά μου στο νησί θα είναι το rMBP μου
|
|
|
|
| |
|

GtakriZ
Ψαρούκλα

Sep 01, 2012
9
Τόπος: Kavala
|
|
nikolis έγραψε:
Δεν θέλω να σας ξενερώσω παιδιά αλλά η σχολή δεν είναι και πολύ του software.. Δεν λέω έχει προγραμματισμό (1ο εξάμηνο C,2ο εξάμηνο C++,3ο εξάμηνο JAVA ε) αλλά μέχρι εκεί... |
Αν κάποιος το θέλει πολύ, πατάει πάνω σε αυτές τις γνώσεις και ασχολείται και μόνος του 
|
|
|
|
| |
|

bikaki
Μικρό Μολύβι

Aug 27, 2012
25
|
|
Βρηκα τελικα σπιτι στα 100 μετρα απο την σχολη σε ενα υψωματακι καπως... Πολυ κομπλε παλι καλα γιατι μου εδειξαν κατο τερατα.
Οσο για τον Ψαθα κι εγω αυτα ειχα βαλει στο ματι αλλα ειναι ολα κλεισμενα. Οπως και του Παριανου. Μονο ο Ρουσσος ειχε 2 δωματια και ολα τα αλλα που ειδα ηταν λιγο γαμησετα... Απελπισια με επιασε ομως μεχρι να το βρω. Οσοι πατε τρα να ξερετε οτι θα ταλαιπωρηθειται πολυ γιατι τα εχουν νοικιασει τα περισσοτερα καλα! Ειναι ενας παππους που νοικιαζει 2 πολυ ωραια ολοκαινουρια αλλα παει 370 το μηνα και προφανως δεεεεν συμφαιρει. Αυτα τα νεα απο τη Σαμο αλλα δεν αντεξα 12 ωρες εκατσα και την εκανα. :Ρ
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|