Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Πρωτοετείς στη Σάμο... Ας γνωριστούμε :) |
|
|
ΣΑΜΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετείς στη Σάμο... Ας γνωριστούμε :) |
| |
|

fotini_sk
Μικρό Μολύβι

Aug 27, 2012
17
Τόπος: Αθήνα
|
|
johnmast έγραψε:
Καλημέρα παιδιά όπως κι άλλοι σε αυτό το θέμα έτσι κι εγώ πέρασα ΜΠΕΣ και δεν το κρύβω ότι ήθελα πολύ να περάσω σε αυτό το τμήμα, λόγο της μεγάλης ενασχόλησής μου με τους υπολογιστές
Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά και να βοηθήσω την κοινότητα
Μια ερώτηση για αρχή, το νησί τι λέει από καιρό/κλίμα?
Ελπίζω να μην βρέχει συνέχεια το χειμώνα όπως στα Γιάννενα που είμαι
Επίσης παίζει να βρω κανένα καλό δυάρι κοντά στη σχολή;
Θα κατέβω στις 11 Σεπτ. να κοιτάξω και δεν έχω ιδέα για το πως είναι το Καρλόβασι και η περιοχή!! |
Kai egw sti sxoli sou eimai prwto etos... xarika loipon:) koita3e h samos ontas nhsi exei arketi ugrasia ton xeimwna... kai h alh8eia einai oti vrexei isws oxi opws sta giannena alla vrexei... an skefteis oti goneis katevainoun apo tin prwth mera twn apotelesmatwn sti samo gia spiti kai oloi 8eloyn dipla sts sxoles isws na mn vreis sts 11 tou mina akrivws auto p 8es... alla olo kai kati 8a vreis;) oso gia tin perioxi den einai opws h patra h athina kai genika oi megales poleis h foithtiki zwh sthn samo einai pio pareistiki... auta apo mena:) ta leme stin sunadisi prwtoetwn!
|
|
|
|
| |
|
|
|
fotini_sk έγραψε:
Ibanezman έγραψε:
Sotiromagas έγραψε:
Ton vrikes! ...Paizw kithara |
Να μαζευτούμε για κανά συγκροτηματάκι
Έμαθα υπάρχει και δωμάτιο για πρόβες,τέλεια!
fotini_sk έγραψε:
Ibanezman έγραψε:
Κανένας ροκατζής-μεταλιάρης παίζει ή τσάμπα θα κουβαλήσω το σεξουλιάρικο μπασσάκι μου;;; |
egw akouw rock kai metal... kai meta3u mas nomizw oti 8a eimai kai apo tis liges sto nhsi gt oi alles kopeles 8a akoune skuladika... alla den nomizw na yaxneis gia kopeles mallon gia agoria...1o etos? |
Κοπέλα να ακούει Ροκ-μέταλ έχω χρόνια να γνωρίσω Δικιά μας είσαι,σε υπερπάω!!!Παίζεις κάποιο όργανο; |
eixa 3ekinisei me armonio kai meta piano... alla to afisa kai 8a se stenaxwrisw gt den 8umamai sxedon tipota:( |
Ibanezman ennoeitai re! xalara! ...fotini toulaxiston asxoliosouna...auto exei shmasia 
|
|
|
|
| |
|
|
|
γειαα κ απο μενααα!! περασα κ εγω στο ΜΠΕΣ και η αληθεια ειναι οτι οταν το ειδα σκαλωσα, ειχα μια ελπιδα οτι θα περνουσα επιστημης υπολογιστων στν κρητη αλλα ανεβηκε -.- τ λεμε λοιπόν στν συναντησηη!!
|
|
|
|
| |
|

GtakriZ
Ψαρούκλα

Sep 01, 2012
9
Τόπος: Kavala
|
|
voulaaa έγραψε:
γειαα κ απο μενααα!! περασα κ εγω στο ΜΠΕΣ και η αληθεια ειναι οτι οταν το ειδα σκαλωσα, ειχα μια ελπιδα οτι θα περνουσα επιστημης υπολογιστων στν κρητη αλλα ανεβηκε -.- τ λεμε λοιπόν στν συναντησηη!!  |
Γεια σου voulaaa! Και εγώ έτσι υπολόγιζα αλλά τι να κάνουμε
See you! 
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Κι έτσι αντί να είστε μαζί στην Κρήτη, θα είστε μαζί στη Σάμο.
|
|
|
|
| |
|
|
|
xaxaxaxa swsto
|
|
|
|
| |
|
|
|
GtakriZ έγραψε:
voulaaa έγραψε:
γειαα κ απο μενααα!! περασα κ εγω στο ΜΠΕΣ και η αληθεια ειναι οτι οταν το ειδα σκαλωσα, ειχα μια ελπιδα οτι θα περνουσα επιστημης υπολογιστων στν κρητη αλλα ανεβηκε -.- τ λεμε λοιπόν στν συναντησηη!!  |
See you!  |
xaxa Κι εγώ έβαλα στην Κρήτη που ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα περάσω, αλλά δεν έβαλα το αντίστοιχο στη Σάμο 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Christhenis έγραψε:
GtakriZ έγραψε:
voulaaa έγραψε:
See you!  |
xaxa Κι εγώ έβαλα στην Κρήτη που ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα περάσω, αλλά δεν έβαλα το αντίστοιχο στη Σάμο  |
looooooool...γιατι ετσι?
|
|
|
|
| |
|

nikolis
Μικρό Μολύβι

Aug 30, 2011
30
Τόπος: Μυτιληνη
|
|
tzorvas έγραψε:
GtakriZ έγραψε:
nikolis έγραψε:
Δεν θέλω να σας ξενερώσω παιδιά αλλά η σχολή δεν είναι και πολύ του software.. Δεν λέω έχει προγραμματισμό (1ο εξάμηνο C,2ο εξάμηνο C++,3ο εξάμηνο JAVA ε) αλλά μέχρι εκεί... |
Αν κάποιος το θέλει πολύ, πατάει πάνω σε αυτές τις γνώσεις και ασχολείται και μόνος του  |
όπως είπα και πριν υπάρχουν πάρα πολλά μαθήματα με εργαστηριακές ασκήσεις/projects πάνω σε προγραμματισμό.
Ωστόσο από τη σχολή δε βγαίνεις software engineer αλλά στην τελική από τη σχολή δε βγαίνεις και τίποτα..
γενικότερα it's up to you  |
Λέγοντας δεν έχει πολύ προγραμματισμό εννοούσα δεν έχει πολλές γλώσσες προγραμματισμού..(δεν το διευκρίνισα σωστά)
"Δεν βγαίνεις τίποτα" δηλαδή?? (να φανταστω δεν το εννοεις οπως ακουγετε?)
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
bikaki έγραψε:
Βρηκα τελικα σπιτι στα 100 μετρα απο την σχολη σε ενα υψωματακι καπως... Πολυ κομπλε παλι καλα γιατι μου εδειξαν κατο τερατα.
Οσο για τον Ψαθα κι εγω αυτα ειχα βαλει στο ματι αλλα ειναι ολα κλεισμενα. Οπως και του Παριανου. Μονο ο Ρουσσος ειχε 2 δωματια και ολα τα αλλα που ειδα ηταν λιγο γαμησετα... Απελπισια με επιασε ομως μεχρι να το βρω. Οσοι πατε τρα να ξερετε οτι θα ταλαιπωρηθειται πολυ γιατι τα εχουν νοικιασει τα περισσοτερα καλα! Ειναι ενας παππους που νοικιαζει 2 πολυ ωραια ολοκαινουρια αλλα παει 370 το μηνα και προφανως δεεεεν συμφαιρει. Αυτα τα νεα απο τη Σαμο αλλα δεν αντεξα 12 ωρες εκατσα και την εκανα. :Ρ |
Παιδιά, να έχετε στο μυαλό σας ότι στο τέλος της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου αδειάζουν επίσης σπίτια.
Και εκτός από τους φοιτητές, υπάρχουν και οι στρατιωτικοί οι οποίοι αδειάζουν σπίτια σε διάφορες χρονικές στιγμές.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |