Μερικές Συστάσεις...

Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε

Συγγραφέας Μερικές Συστάσεις...

Τρι, 13 Μάρ 2007 11:15 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

Ακόμα μία δυναμική συμμετοχή από το νησί των ιπποτών! Καλώς μας ήρθες νέο μέλος! Περιμένουμε κι άλλες όμορφες εικόνες από την κοσμοπολίτικη Ρόδο...

Κυρ, 18 Μάρ 2007 9:33 am

gallidoula
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Mar 04, 2007
10

Shiroi_Kumo έγραψε:
Γεια σας

Όνομα: Shiroi a.k.a. άσπρος Smile

Τμήμα: Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων

Νησί:Σάμος

Έτος: 3ο (και έχω να δηλώσω ότι σ'αυτό το εξάμηνο πέρασα και μαθήματα)

Ενδιαφέροντα: Κάψιμο, ότι έχει σχέση με υπολογιστές, μουσική, ότι έχει σχέση με rock/metal, Rpg, κυρίων Vampire, Anime/Manga, Comics (από Lucifer & Hellblazer μέχρι Don Rosa & Carl Barks)

Αγαπημένο Συγκρότημα: Amorphis

Ξέρω το μπαρμπά-Apan από πάνω... Αυτά Rolling Eyes

Οπ!!!!Μην μου πεις ότι είσαι ο γνωστός shiroi..Με θυμάσαι βρε?

Κυρ, 18 Μάρ 2007 9:11 pm

angie
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Mar 18, 2007
23

Καλησπέρα και από εμένα!

Επισκέπτομαι εδώ και αρκετό καιρό το site του myaegean αλλά τώρα αξιώθηκα να γίνω μέλος και να συμμετέχω πλέον ενεργά στη μεγάλη αυτή παρέα
Κάλιο αργά παρά ποτέ που λένε.... Happy

Όνομα: angie
Τμήμα: Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων
Νησί:Σάμος
Έτος: 5o
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ: βόλτες, μουσική, υπολογιστές, ταινίες,λογοτεχνία, χορός, ραδιόφωνο...
Αυτά! Big Ups

Δευ, 19 Μάρ 2007 12:34 am

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Angie! Η συντροφιά μας γίνεται όλο και μεγαλύτερη, όλο και πιο δυναμική!

Τετ, 21 Μάρ 2007 2:16 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Καλωσόρισες φίλη angie.. όπως λες, κάλλιο αργά παρά ποτέ! Smile Smile

Θα χαρούμε να σε βλέπουμε στη μεγάλη παρεούλα μας και θα είμαστε εδώ για κάθε σου απορία και κουβεντούλα!

Αναμένουμε με χαρά τη συμβολή σου σε ό,τι επιθυμείς κι όπως μπορείς! Ιδέες και υλικό είναι πάντα ευπρόσδεκτο, για να κάνουμε τη διαδικτυακή αυτή γωνιά, ένα δυνατό χώρο!
Big Ups

Σαβ, 24 Μάρ 2007 2:56 pm

Megawatt
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Mar 24, 2007
53

Όνομα: Megawatt

Τόπος φοίτησης: Θεσσαλονίκη

Tμήμα: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλ. Υπολογιστών

Στρατιωτική θητεία: Έξι μήνες στο όμορφο νησί της Σάμου και συγκεκριμένα στην Νότια-Ανατολική πλευρά. Πυθαγόρειο και Χώρα!
Μου έκανε εντύπωση η πλούσια βλάστηση και η παράξενη χλωρίδα και πανίδα. Πολύ όμορφο νησί, αλλά είχα την ατυχία να υπητετήσω χειμερινούς μήνες και δεν είδα πολύ κόσμο.

Ενδιαφέροντα: Αρκετα Smile

Τετ, 18 Απρ 2007 1:13 pm

JimBar
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Apr 18, 2007
27

Είναι παράξενα τα γυρίσματα της ζωής και απρόσμενα τα δώρα της.
Από το βρόμικο χώμα μπορεί να φυτρώσει ένα υπέροχο λουλούδι, και από το πιο όμορφο φρούτο να βγουν σκουλήκια .. και εκεί όπου πιστεύεις ότι τελικά βρήκες τον άνθρωπό σου, ανακαλύπτεις την αδυναμία του φρούτου και αρχίζεις να κοιτάς την ζωή σαν βρόμικο χώμα .. μπας και ξανά γευτείς λίγο χαμόγελο ..

Εκεί όπου η αναπνοή μου γίνεται αρωματικό μουρμούρισμα .. μέσα στην μοναξιά μου, σας διάβασα και σας ανακάλυψα.

Διαβάζοντας σας λίγο, ανακαλύπτω όλο και περισσότερους Ανθρώπους με ευαισθησίες, συναισθήματα, απορίες, και φυσικά πιο Ανθρώπινες συμπεριφορές, που με κάνουν να νιώθω λίγο ποιο οικεία .. Απορίες, «θέλω», «πρέπει», «μπορώ» και άλλα που, λίγο πολύ, όλοι έχουμε ανάγκη να μοιράσουμε, να ακούσουμε, να ξανανιώσουμε ότι υπάρχουν και άλλοι που μας καταλαβαίνουν ..

Θα ήθελα να σας γράψω πολλά, πολλά που πέρασα ιδικά τον περασμένο χρόνο που η ζωή μου έκανε 360 μοίρες .. που ο «Έρωτάς» μου με απάτησε, με πλήγωσε, με πίκρανε, μου είπε ψέματα και μου «έκοψε» την καρδιά σε εκατομμύρια κομμάτια. Αλλά καλύτερα για μένα να μην επανέλθω διότι θα είμαι απλά «ένας ακόμη» μεταξύ όλων .. λίγο πολύ όλοι έχουμε τον δικό μας σταυρό ..

Αλλά τι να σας γράψω; Μήπως να σας έγραφα για .. ας το αφήσουμε καλύτερα.

Δεν θα σας γράψω για ‘κείνη .. δεν θα σας γράψω για το ταξιδάκι μας στον Πόρο που τελικά κατέληξε στα Μέθανα .. ούτε για το σαγηνευτικό χρώμα, των «δικών μου» γαλάζιων νερών που είδα εκεί.

Δεν θα σας γράψω για το υδάτινο, για μένα, ποίημα, για την αγκαλιά των σειρήνων, που με κρατάνε σε κάθε μου ταξίδι με καράβι τόόόσο «σφιχτά», για το Ελληνικότατο πέλαγος κεντημένο με νησάκια, γεμάτο κόλπους, ακρωτήρια και φάρους, που δεν θα κουραστώ ποτέ να τα κοιτώ. Για τις ώρες της Ανατολής και των λεπτών της Δύσης που κυματίζει η γαλανόλευκη, χορεύοντας με τον άνεμο σε έναν ατελείωτο πέρα-δώθε.

Δεν θα σας γράψω για τις φωτεινές σκιές, για την υπογραφή του ορίζοντα στα αφρισμένα κύματα, για της δεμένες βάρκες αλλά ταυτόχρονα ελευθερωμένες για πάντα. Ούτε για μία θάλασσα πιο γνωστή και από τον Όμηρο, πιο άγνωστη και από τον Ελύτη. Δεν θα σας γράψω για τις πέτρες στις παραλίες, τους θάμνους στα βουνά και τους ανθρώπους.

Δεν θα σας πω ότι, μέσα στο βουητό των μηχανών του καραβιού, υπήρχε μια σιωπή. Ούτε για τις ώρες που κυλούν το απόγευμα. Ούτε για εκεί, στο βάθος, η θάλασσα που ηρεμεί, που γλύφει τα βράχια και χαϊδεύοντας τις ακρογιαλιές, το φεγγάρι δεν λεει ακόμα να βγει. Δεν θα σας μιλήσω για μια πνοή, από τ’ ανοιχτά, μια ανάσα της θάλασσας, ένα ψιθύρισμα στα αυτιά μου.

Δεν θα σας γράψω για τις δικές μου γοργόνες που μπερδεύουν τα ξανθά μαλλιά τους, στην αλμύρα και τα φύκια. Που μου χαμογελούν, βουτούν και εξαφανίζονται στο κρυφό και σκοτεινό νερό σαν μια πληγή που δεν κλείνει. Εκεί που κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να τις φτάσει. Δεν θα σας πω γι’ αυτό το φανταστικό συναίσθημα που έχω πάντα όταν μπαίνω σε καράβι της γραμμής.

Δεν θα ήθελα να σας μιλήσω για την ώρα εκείνη. Την «δική» μας και κρυφή μας ώρα. Δεν θα σας πω για τις αναμνήσεις μου, που παντρεύονται και γλεντούν. Και πιο πέρα, ανάμεσα στα ψάρια, τα φυτά, στις πέτρες και τα κύματα, σαν εξερευνητής πλοίαρχος που κοιτά, στέκω στην πλώρη καπνίζοντας την πίπα μου, αγναντεύοντας, σιωπώ, έτσι η μορφή μου απομακρύνεται από το χρώμα του νησιού, πλέοντας για το γνωστό «άγνωστο» της φαντασίας μου.

Δεν θα ήθελα να σας γράψω πολλά όπως και για την μουντή, γρήγορη, αλλά γεμάτη σύννεφα και άστρα αποχαιρετιστήρια νύχτα στο λιμάνι.

Αλλά δεν μου είναι και τόσο εύκολο να σας κάνω να νιώσετε, έστω και λίγο, από την αίσθηση που είχα σε όλη την διαδρομή.

Τέλος Καλά,
ΌΛΑ Καλά.

Μάλλον σας κούρασα και γι’ αυτό συγνώμη. Να μου είστε όλοι καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα.

Λοιπόν, Καλώς σας Βρήκα η Καλώς με Βρήκατε;;

Εύχομαι να με δεχτείτε στην παρέα σας ..
Μάκια πολλά πολλά πολλά, ζεστά, υγρά & Ανθρώπινα στα κορίτσια [έτσι για να ζηλεύουν τα αγόρια..]

Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας ..

Τζίμης [JimBar]

Τετ, 18 Απρ 2007 1:28 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Φίλε μας JimBar σε ευχαριστούμε για τα όμορφα και καλά σου λόγια... Με το κείμενό σου μας έδωσες έναν πολύ γλυκό αέρα καλοκαιριού και μας ταξίδεψες, μέσα από τις λίγες αυτές γραμμές σε μέρη όμορφα!

Η παρεούλα μας είναι πάντα ανοιχτή και χαρούμενη σε όλους αυτούς τους "ταξιδευτές" της ζωής, σε όλους όσους αισθάνονται όμορφα και θέλουν να βαδίσουν μαζί με άλλους σε μια όμορφη πορεία, να είναι σε μια όμορφη γωνιά! ...όσο για την ερώτησή σου, "Καλώς σας Βρήκα ή Καλώς με Βρήκατε;", μάλλον είναι κάτι το αμοιβαίο! Ο καθένας μας μοιράζεται ένα κομμάτι του εαυτού του, δίνει και παίρνει, σε ένα χώρο που προκύπτει και διαμορφώνεται από εμάς όλους, τον καθένα από εμάς! καλωσόρισες στην μεγάλη και χωρίς όρια παρεούλα μας...

Καλώς μας βρήκες και Καλώς σε Βρήκαμε! Big Ups

Πεμ, 19 Απρ 2007 6:59 am

JimBar
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Apr 18, 2007
27

inertia έγραψε:
..Καλώς σε Βρήκαμε!

ευχαριστώ για το καλωσόρισμα .. inertia

Πεμ, 19 Απρ 2007 9:18 am

Dali_Doc
Γκουρού
Γκουρού

Mar 31, 2006
913

Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να καλωσορίσω τον JimBar και να του εκφράσσω την αμέριστη κατανόηση και συμπάθειά μου...Διαβάζοντας αυτές τις γραμμές του, κάποιες ευαίσθητες χορδές μέσα μου έβγαλαν το δικό τους ήχο..έναν ήχο που θα ήθελα να ενώσω με τη μελωδία που μας έδωσε σε ηλεκτρονική μορφή έστω...Αγαπητέ φίλε μπορεί να μην έχουμε συναντηθεί ποτέ..αλλά ήδη λεκτικά έγινες αδελφός μου...Καλή συνέχεια..
Αντώνης...

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Vector & Bitmap γραφικά: μερικές ...

από inertia
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές Απαντήσεις: 1

Σαβ, 12 Σεπ 2015 12:46 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κβαντικοί Η/Υ και MineCraft - με αφορ...

από inertia
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet Απαντήσεις: 0

Δευ, 28 Οκτ 2013 10:34 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Μερικές πληροφορίες σχετικά με το τμή...

από maria_geo
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών Απαντήσεις: 9

Δευ, 27 Αύγ 2012 8:57 am Τελευταίο Μήνυμα
Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή μερικές αλλαγές και ανανεώσεις στο Fo...

από inertia
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum Απαντήσεις: 0

Τρι, 17 Ιούλ 2007 6:17 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις AIESEC... Μερικές ακόμη info!

από inertia
Συζήτηση: AIESEC Απαντήσεις: 0

Κυρ, 01 Απρ 2007 12:51 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics