εθελοντές φοιτητές για φοιτητικά projects ή για φοιτητικές ομάδες

Idea Pool - Ιδέες, Προτάσεις, mini-Projects

Συγγραφέας εθελοντές φοιτητές για φοιτητικά projects ή για φοιτητικές ομάδες

Σαβ, 06 Απρ 2013 7:27 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

fraoulitsa
Γκουρού
Γκουρού

Aug 22, 2008
1390

Παράθεση:
είχα στο μυαλό μου κάτι για φοιτητικές ομάδες...όχι για κάτι ερευνητικό αλλά από την άλλη νομίζω ότι μια φοιτητική ομάδα θα μπορούσε να δρα ως ερευνητική χωρίς επίβλεψη καθηγητή, δημιουργημένη από πρωτοβουλία φοιτητών (η IEEE δεν κάνει κάτι αντίστοιχο?)...βέβαια αν κάποιο εργαστήριο χρησιμοποιούσε αυτό το εργαλείο δεν θα υπήρχε και πρόβλημα..

δεν αντιλέγω, καλή σκέψη, όμως να ξέρεις ότι δεν θα τυγχάνει αξιοπιστίας, τουλάχιστον αρχικά χωρίς επιβλέποντα καθηγητή (εδώ απόφοιτος να είσαι και να θέλεις να γράψεις δημοσιεύσιμο κείμενο, θέλεις καθηγητή για αξιοπιστία και εγγυρότητα) και χωρίς να ιδρύσεις την ομάδα, με καταστατικό και τα λοιπά.... η εγγυρότητα και η αξιοπιστία σε μια έρευνα είναι το παν.

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι καθηγητές μας είναι χρήσιμοι! για την IEEE προσωπικά δεν ξέρω, όμως θα σε κατατοπίσει γι αυτό ο tzorvas, νομίζω ξέρει εκείνος.

εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι τέτοιο πρακτικά, το ωράριο μου είναι γεμάτο και δεν θέλω να στήσω κανέναν.

Δευ, 08 Απρ 2013 11:34 pm

Fata_morgana
Γκουρού
Γκουρού

Aug 21, 2010
989
Τόπος: Άβαλον

Θα μπορούσε και εδώ στο προφίλ του καθενός να υπάρχουν επιλογές για τα ενδιαφέροντά του. Το να τα γράφει απλά δε βοηθάει στη συλλογή υλικού/επιλογή ατόμων. Αν ήταν σε bullets και υπήρχε η δυνατότητα επιλογής αυτών, τότε θα μπορούσε να γίνει αναζήτηση ακόμα και των μελών εδώ με βάση αυτά τα κριτήρια

Δευ, 08 Απρ 2013 11:41 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Fata_morgana έγραψε:
Θα μπορούσε και εδώ στο προφίλ του καθενός να υπάρχουν επιλογές για τα ενδιαφέροντά του. Το να τα γράφει απλά δε βοηθάει στη συλλογή υλικού/επιλογή ατόμων. Αν ήταν σε bullets και υπήρχε η δυνατότητα επιλογής αυτών, τότε θα μπορούσε να γίνει αναζήτηση ακόμα και των μελών εδώ με βάση αυτά τα κριτήρια

πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις! Smile

...μπορεί να γίνει ίσως και κάτι σαν 'extend' των στοιχείων με μια μικρή δομή που να επιτρέπει εύρεση άλλων μελών είτε και με την αξιοποίηση των http://my.aegean.gr/web/forums-groupcp.html ίσως με μια επίσης εμπλουτισμένη λειτουργικότητα... πρόχειρη σκέψη..

Κυρ, 14 Απρ 2013 8:47 am

diti
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Oct 22, 2012
158

Fata_morgana έγραψε:

μ' αρέσει!!

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Συμμετοχή σε εικαστικά projects στην ...

από inertia
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean Απαντήσεις: 2

Τρι, 27 Μάρ 2018 1:19 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Ερωτηματολόγιο πτυχιακής για τις επιπ...

από Katspyl
Συζήτηση: Ερωτηματολόγια-Questionnaires - Επιστημονική έρευνα Απαντήσεις: 2

Δευ, 27 Φεβ 2017 5:11 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Φοιτητικές εστίες ρόδου - 2016

από berserk
Συζήτηση: ΡΟΔΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά Απαντήσεις: 4

Σαβ, 27 Αύγ 2016 1:45 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις συμμετοχη σε ερευνα - "Εθισμός κ...

Συζήτηση: Ερωτηματολόγια-Questionnaires - Επιστημονική έρευνα Απαντήσεις: 0

Δευ, 18 Ιούλ 2016 9:47 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΛΕΣΒΟΣ] Ενοικιάζεται φοιτητικό διαμέ...

από pre07199
Συζήτηση: Αγγελίες - Προσφορές Απαντήσεις: 0

Τετ, 02 Σεπ 2015 9:16 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics