Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
εθελοντές φοιτητές για φοιτητικά projects ή για φοιτητικές ομάδες |
|
|
Idea Pool - Ιδέες, Προτάσεις, mini-Projects |
| Συγγραφέας |
εθελοντές φοιτητές για φοιτητικά projects ή για φοιτητικές ομάδες |
| |
|
|
|
Παράθεση:
είχα στο μυαλό μου κάτι για φοιτητικές ομάδες...όχι για κάτι ερευνητικό αλλά από την άλλη νομίζω ότι μια φοιτητική ομάδα θα μπορούσε να δρα ως ερευνητική χωρίς επίβλεψη καθηγητή, δημιουργημένη από πρωτοβουλία φοιτητών (η IEEE δεν κάνει κάτι αντίστοιχο?)...βέβαια αν κάποιο εργαστήριο χρησιμοποιούσε αυτό το εργαλείο δεν θα υπήρχε και πρόβλημα.. |
δεν αντιλέγω, καλή σκέψη, όμως να ξέρεις ότι δεν θα τυγχάνει αξιοπιστίας, τουλάχιστον αρχικά χωρίς επιβλέποντα καθηγητή (εδώ απόφοιτος να είσαι και να θέλεις να γράψεις δημοσιεύσιμο κείμενο, θέλεις καθηγητή για αξιοπιστία και εγγυρότητα) και χωρίς να ιδρύσεις την ομάδα, με καταστατικό και τα λοιπά.... η εγγυρότητα και η αξιοπιστία σε μια έρευνα είναι το παν.
Δυστυχώς ή ευτυχώς οι καθηγητές μας είναι χρήσιμοι! για την IEEE προσωπικά δεν ξέρω, όμως θα σε κατατοπίσει γι αυτό ο tzorvas, νομίζω ξέρει εκείνος.
εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι τέτοιο πρακτικά, το ωράριο μου είναι γεμάτο και δεν θέλω να στήσω κανέναν.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Θα μπορούσε και εδώ στο προφίλ του καθενός να υπάρχουν επιλογές για τα ενδιαφέροντά του. Το να τα γράφει απλά δε βοηθάει στη συλλογή υλικού/επιλογή ατόμων. Αν ήταν σε bullets και υπήρχε η δυνατότητα επιλογής αυτών, τότε θα μπορούσε να γίνει αναζήτηση ακόμα και των μελών εδώ με βάση αυτά τα κριτήρια
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Fata_morgana έγραψε:
Θα μπορούσε και εδώ στο προφίλ του καθενός να υπάρχουν επιλογές για τα ενδιαφέροντά του. Το να τα γράφει απλά δε βοηθάει στη συλλογή υλικού/επιλογή ατόμων. Αν ήταν σε bullets και υπήρχε η δυνατότητα επιλογής αυτών, τότε θα μπορούσε να γίνει αναζήτηση ακόμα και των μελών εδώ με βάση αυτά τα κριτήρια |
πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις!
...μπορεί να γίνει ίσως και κάτι σαν 'extend' των στοιχείων με μια μικρή δομή που να επιτρέπει εύρεση άλλων μελών είτε και με την αξιοποίηση των http://my.aegean.gr/web/forums-groupcp.html ίσως με μια επίσης εμπλουτισμένη λειτουργικότητα... πρόχειρη σκέψη..
|
|
|
|
| |
|

diti
Μεγάλο μολύβι

Oct 22, 2012
158
|
|
Fata_morgana έγραψε:
Θα μπορούσε και εδώ στο προφίλ του καθενός να υπάρχουν επιλογές για τα ενδιαφέροντά του. Το να τα γράφει απλά δε βοηθάει στη συλλογή υλικού/επιλογή ατόμων. Αν ήταν σε bullets και υπήρχε η δυνατότητα επιλογής αυτών, τότε θα μπορούσε να γίνει αναζήτηση ακόμα και των μελών εδώ με βάση αυτά τα κριτήρια |
μ' αρέσει!!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |