Καλησπέρα είμαι πλέον φοιτήτρια του τμήματος Στατιστικής-αναλογιστικών και χρηματοοικονομικών Μαθηματικών.Υπάρχει κανείς που να έχει περάσει εκεί?
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς στο πόσο περίπου κυμαίνονται οι τιμές για σπιτια (γκαρσονιέρες ή 2άρια) στη Σάμο έτσι ΄ςστε να έρθω κάπως προετοιμάσμενη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπερα spyrella και καλωσορισες στην παρέα του myaegean και της Σάμου εγω βέβαια δεν ειμαι στο τμημα στατιστικης αλλα για τις τιμες των σπιτιων αρχίζουν απο 250 μερι και 400 εξαρταται τι θελεις τωρα οτι αλλο 8ες πες το ελευθερα
Μιας και εισαι πρώτο έτος ρίξε μια ματιά στον οδηγό σπουδών :
http://www.aegean.gr/2008/
P.S. Καλή φοιτητική χρονιά στη θάλασσα του αιγαίου!!!!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και καλώς σας βρήκα. όΣΟ για τον οδηγό για πρωτοετείς τον έχω διαβάσει.Ψάχνω επιπλωμένο σπίτι κυρίως και θέλω να μάθω τιμές στο περίπου.Ευχαριστώ ξανά!
Μπορεις αν θες να κανεις το εξης να πας στο ΚΕΠ στο καρλοβασι και να ζητησεις τον κατάλογο με τα σπιτια προς ενοικίαση που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για να δεις πάνω κάτω και τις τιμές
Με το καλό Spyrella και στο ΜΥ, καλη αρχή σου εύχομαι!
Βλέπω πως υπήρξε μια συζήτηση περί των θεμάτων που σε απασχολούν σχετικά με τη σχολή που θα παρακολουθήσεις. Στο μέλλον περιμένουμε τις εντυπώσεις σου και νέες απορίες ή και προτάσεις σχετικά με το Τμήμα Στατιστικής
Χαίρετε, να ρωτήσω γιατί με την γραμματεία δεν βγάζω άκρη.
Οι εγγραφές γίνονται κανονικά; Έχουν ξεκινήσει; Δεν έχουν ξεκινήσει;
Γιατί με τις απεργίες που γίνονται έχω χάσει τον μπούσουλα.
Και μια ακόμα ερώτηση με την σίτιση και στέγαση (εστία) Τι ακριβώς γίνετε; Έχουν αρχίσει οι αιτήσεις ή όχι λόγο απεργιών;