Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Μερικές Συστάσεις... |
| |
|
|
|
Καλησπέρα παιδιά. Με λένε Λεύτερη και είμαι πρωτοετής στο τμήμα κοινωνικής ανθρωπολογίας και ιστορίας. Ασχολούμαι κυρίως με την ποδηλασία που είναι η μεγάλη μου αγάπη αλλά και με το μπασκετ, κολυμβηση , μουσική, διάβασμα βιβλίων , ταινίες και ότι μπορεί να πέσει στα χεριά μου και να το καταστρεψ…φτιάξω ήθελα να πω. Καλώς σας βρήκα.!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
randonneur έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Με λένε Λεύτερη και είμαι πρωτοετής στο τμήμα κοινωνικής ανθρωπολογίας και ιστορίας. Ασχολούμαι κυρίως με την ποδηλασία που είναι η μεγάλη μου αγάπη αλλά και με το μπασκετ, κολυμβηση , μουσική, διάβασμα βιβλίων , ταινίες και ότι μπορεί να πέσει στα χεριά μου και να το καταστρεψ…φτιάξω ήθελα να πω. Καλώς σας βρήκα.!!  |
Λευτέρη καλωσόρισες στην κοινότητα, πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα είναι που σου αρέσουν και ασχολείσαι! Άντε με το καλό να γνωριστούμε και ακόμη περισσότερο! Κάνε ένα "ψαχούλεμα" και στις υπόλοιπες θεματικές ενότητες και συζητήσεις του forum, θα βρούμε πολλά σημεία για ενδιαφέρουσες κουβέντες!
Και καλές σπουδές!

|
|
|
|
| |
|

titi
Μικρό Μολύβι

Aug 29, 2013
35
|
|
Γεια σου Λευτέρη!! καλή αρχή και καλές σπουδές σε σένα και σε όλους μας!
|
|
|
|
| |
|

newman
Ψαρούκλα

Jul 11, 2014
4
|
|
Γεια σας! Αυτή τη χρονιά θα είμαι μάλλον (αν όλα πάνε καλά) πρωτοετής στο πανεπιστήμιό σας. Γράφτηκα μόλις πριν από λίγο σε αυτό το site για να βρω πληροφορίες από τους παλιούς.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
newman έγραψε:
Γεια σας! Αυτή τη χρονιά θα είμαι μάλλον (αν όλα πάνε καλά) πρωτοετής στο πανεπιστήμιό σας. Γράφτηκα μόλις πριν από λίγο σε αυτό το site για να βρω πληροφορίες από τους παλιούς.  |
newman καλώς όρισες στην κοινότητα!
Εδώ θα βρεις μια ενδιαφέρουσα γωνιά! Θα βρεις παλαιές και νεότερες συζητήσεις, οπότε μη διστάσεις να ρίξεις μια ματιά σε τυχόν ήδη ανοιγμένα topics όπου μπορεί να έχει προκύψει κουβέντα και κάποια πράγματα να σου λύνουν ήδη πολλές απορίες!
Δες και τους υπόλοιπους χώρους για το ποιά τμήματα π.χ. θα σε ενδιέφεραν ή άλλες κουβέντες πιο γενικές!
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Γεια σου καινούριε
Για ποιό νησί/τμήμα ενδιαφέρεσαι;
|
|
|
|
| |
|

newman
Ψαρούκλα

Jul 11, 2014
4
|
|
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Ακόμα δεν ξέρω πού θα είμαι. Έχω δηλώσει τα 3 τμήματα μηχανικών.
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
newman έγραψε:
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Ακόμα δεν ξέρω πού θα είμαι. Έχω δηλώσει τα 3 τμήματα μηχανικών. |
Πολύ όμορφα!
Ρίξε μια ματιά στα προγράμματα σπουδών ή και σε άλλες σχετικές συζητήσεις που μπορεί να βρεις εδώ στο forum. Πιθανώς κάποιες εικόνες/εμπειρίες και από το ίδιο το εκάστοτε νησί να βρεις χρήσιμες! Κάθε τόπος έχει τις ιδιαιτερότητές του, είτε η Χίος, η Σάμος ή η Σύρος είναι τελικά οι επιλογές σου. Δες τα χαρακτηριστικά των σπουδών γιατί κάθε τμήμα έχει διαφορετικές απαιτήσεις ανάλογα.
Θα χαρούμε να σε έχουμε around! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
γεια σασ... εγω περασα στο τμημα τροφιμων και διατροφησ στη λημνο..
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
katerina_katerina έγραψε:
γεια σασ... εγω περασα στο τμημα τροφιμων και διατροφησ στη λημνο.. |
katerina_katerina καλωσόρισες στην παρέα!
Άντε γερά, να βλέπουμε τα παιδιά της Λήμνου να δίνουν το παρόν!
Θα αναμένουμε με χαρά τα νέα!!
Έκανες εγγραφή;
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
Vector & Bitmap γραφικά: μερικές ...
|
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές |
Απαντήσεις: 1
Σαβ, 12 Σεπ 2015 12:46 pm  |
 |
Κβαντικοί Η/Υ και MineCraft - με αφορ...
|
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
Απαντήσεις: 0
Δευ, 28 Οκτ 2013 10:34 pm  |
 |
Μερικές πληροφορίες σχετικά με το τμή...
|
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών |
Απαντήσεις: 9
Δευ, 27 Αύγ 2012 8:57 am  |
 |
μερικές αλλαγές και ανανεώσεις στο Fo...
|
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum |
Τρι, 17 Ιούλ 2007 6:17 pm  |
 |
AIESEC... Μερικές ακόμη info!
|
Συζήτηση: AIESEC |
Κυρ, 01 Απρ 2007 12:51 pm  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|