|
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης |
| Συγγραφέας |
Kατατακτήριες για το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου |
| |
|

liza87
Ψαρούκλα

Jul 22, 2014
2
|
|
Καλημέρα παιδιά!
Θα δώσω κι εγώ φέτος κατατακτήριες για το Παιδαγωγικό τμήμα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να έχει τα βιβλία και να μπορεί να μου τα δανείσει, γιατί όλα μαζί, κοστίζουν 210 ευρώ! Επίσης, υπάρχουν σε κάποιο λινκ, ενδεικτικά θέματα προηγούμενων ετών;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
|
|
|
|
| |
|

liza87
Ψαρούκλα

Jul 22, 2014
2
|
|
lia1986 έγραψε:
και ναιιιιιιιιι!!!!!!!!πέρασα με κατατακτήριες!!!!!και έμαθα ότι έχει πολλά κοινά μαθήματα που θα μου αφαιρέσουν με τη σχολή μου την προηγούμενη!καθώς και ότι δεν χρειάζονται παρουσίες!!ευτυχώς!!!!όλα καλά!!! |
Καλησπέρα lia! Με αφορμή την επιθυμία μου να δώσω κι εγώ φέτος κατατακτήριες, θα ήθελα να σε ρωτήσω μιας και πέτυχες κάποιες λεπτομέρειες. Δώσατε πολλοί, γιατί στα αποτελέσματα, φαίνεται ότι έδωσαν μόνο 25 άτομα, από τα οποία πέρασαν τα 19. Ακόμη, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν διάβασες πολύ και αν χρειάστηκες φροντιστήριο!
Σ'ευχαριστώ πολύ αν μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις!
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Ε όχι και φροντιστήριο για τις κατατακτήριες!!! Αυτό πάει πολύ!!
Γενικά το φροντιστήριο στο πανεπιστήμιο δε συνηθίζεται επειδή είναι γελοίο.
Μην κοιτάτε στις πανελλήνιες. Είναι διαφορετικά τα πράγματα στη Γ' λυκείου.
Για τα βιβλία, έχεις ρωτήσει στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου αν επιτρέπεται να τα δανειστείς από εκεί. Επειδή από εδώ δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βρεις.
|
|
|
|
| |
|
|
|
ciao!! ερώτηση: γνωρίζει κανείς/ καμία περίπου ποιον μήνα γίνονται οι κατατακτήριες εξετάσεις (οι εξετάσεις, όχι οι αιτήσεις) στο π.τ.δ.ε.; ευχαριστώωω
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλησπέρα!
Με λενε Ειρήνη και ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στη Ρόδο το Δεκέμβρη του 2014. Τελείωσα την ΑΣΟΕΕ και κατ'ευθειαν μπήκα σε Δραματική Σχολή .Στο παρελθον εργάστηκα ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού σε εκδηλώσεις,σε σχολεία και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης.
Η μεγάλη μου αγάπη για τα παιδιά και για το θεατρικό παιχνίδι με έκανε να θέλω να αποκτήσω περισσότερες γνώσεις παιδαγωγικής από αυτές που έχω....Ευτυχώς τo πτυχιο της Ασοεε μου επιτρέπει να συνεχίσω τις σπουδες μου μέσα από το θεσμό των κατατακτηριων εξετάσεων.
Η ιδέα του να μετακομίσω στη Ρόδο για σπούδες μου φαίνεται αρκετά δελεαστική....
Βρήκα την ύλη των κατατακτηρίων εξετάσεων στο site του ΠΤΔΕ και τα μαθήματα στα οποια εξεταζόμαστε ειναι τα εξής:
1)Σχολική Παιδαγωγική
2)Γλώσσα-Βασικές έννοιες της γλωσσικής επιστήμης Νεοελληνική Γλώσσα(αντιστοιχιση στο μάθημα Υ0001)
3)Διδακτική των Μαθηματικών
και αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει λεπτομέρειες για τα μαθήματα αυτά.
Για παράδειγμα
α)ποσα είναι τα θέματα που αναλογούν στο εκάστοτε εξεταζόμενο μαθημα.
β)υπάρχουν καποια σημεία στα οποια θα επρεπε να δώσω εμφαση κρίνοντας απο την εμφαση που δινεται στο αντιστοιχο μαθημα εντός της τάξης
γ)υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω σημειώσεις από τα αντιστοιχα μαθήματα που διδασκονται στο πανεπιστήμιο ώστε να κατανοήσω καλυτερα την υλη
Παράλληλα,αν κάποιος γνωρίζει οποιονδηποτε φοιτητη του ΠΤΔΕ ή που εχει δωσει κατατακτηριες στο παρελθόν στο ΠΤΔΕ και προτιθεται να με διαφωτίσει έστω και στο ελάχιστο του είμαι εκ των προτέρων υπόχρεη...
Ευχαριστώ πολύ...
υ.γ ακόμα και η πιο "ασήμαντη" πληροφορία μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ελαβα μια απάντηση για όποιον ενδιαφέρεται για κατατακτηριες για παιδαγωγικο την εξης:Σχολική παιδαγωγική είναι εύκολη. δώσε σημασία μεγάλη στους όρους μάθηση, αγωγή κλπ. από κει και πέρα δε θυμάμαι δυστυχώς και πολλά ίσως σε βοηθήσει κάποιος άλλος γιατί γλώσσα είχαμε άλλη καθηγήτρια και διδακτική δεν έχω πάρει ακόμη!
|
|
|
|
| |
|

evip
Ψαρούκλα

Oct 02, 2014
2
|
|
Γεια σας,
ετοιμάζομαι να δώσω κατατακτήριες για το τμήμα σας και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο με το θέμα των Μαθηματικών.
όσο αφορά το κομμάτι της διαιρετότητας, πρώτων αριθμών κ.λ.π (βιβλίο Εισαγωγή στα Μαθηματικά- Εξαρχάκος σελ 330-392), οι αποδείξεις είναι αρκετές. Θα ήθελα να ξέρω αν πρέπει να τις μάθω όλες κ αν τις ζητάνε στο τέλος. Καμία άλλη χρήσιμη συμβουλή.
Σας ευχαριστώ.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γεια! Ήθελα να δώσω και εγώ κατατακτήριες αλλά το μετάνιωσα τελικά. Έχω δύο βιβλία. Το ένα: Δημοσιογραφία και Νεολογία (Νάκας- Γαβριηλίδου) και το άλλο: Το παραμύθι στην εκπαίδευση (Μαλαφάντης). Είναι σχεδόν άθικτα. Μόνο μερικές σελίδες έχουν υπογράμμιση με μολύβι. Αν ενδιαφέρεται κάποιος τα δινω 20 ευρώ και τα δύο, δηλάδη στη μισή τιμή που τα είχα αγοράσει.
Καλέστε με στο 6977 594179
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλησπέρα,
γενικά η Διδακτική των Μαθηματικών δεν δίνει περιθώρια για αφαιρέσεις από την ύλη. Ακόμα και στο προπτυχιακό, οι απαιτήσεις του συγκεκριμένου μαθήματος είναι αρκετές. Μπαίνουν περισσότερο ασκήσεις και λιγότερο θεωρία, αλλά οι ασκήσεις συνήθως καλύπτουν ολόκληρη την ύλη. Καλό θα ήταν, αν μπορέσετε να βρείτε παλαιότερα θέματα για να πάρετε μια ιδέα.
|
|
|
|
| |
|

evip
Ψαρούκλα

Oct 02, 2014
2
|
|