Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Μερικές Συστάσεις... |
| |
|
|
|
Καλησπέρα! Εγώ πέρασα στο τμήμα προσχολικής στη Ρόδο!
|
|
|
|
| |
|

tzou
Μικρό Μολύβι

Feb 08, 2013
42
|
|
chrisablue έγραψε:
Καλησπέρα! Εγώ πέρασα στο τμήμα προσχολικής στη Ρόδο!  |
Καλή αρχή!
(...ζηλεύω λίγο... νομίζω θέλω Pόδο ξανά... απόφοιτη γαρ... )
Αν χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα μπορείς να ρωτήσεις! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
tzou έγραψε:
Καλή αρχή!
(...ζηλεύω λίγο... νομίζω θέλω Pόδο ξανά... απόφοιτη γαρ... )
Αν χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα μπορείς να ρωτήσεις!  |
Χαχαχα ευχαριστώ πολύ! Πώς είναι η σχολή γενικά;
Έχω μια απορία σχετικά με την εγγραφή αλλά μάλλον κάποιος πρωτοετής που γράφτηκε ήδη θα μπορέσει να με βοηθήσει... Τα δικαιολογητικά που ζητάνε τα βρήκα και τα εκτύπωσα.. χρειάζεται όμως να κάνω κάτι από υπολογιστή; Ή μόνο να πάω τα χαρτιά στη γραμματεία και να τα συμπληρώσω εκεί; 
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
chrisablue έγραψε:
Έχω μια απορία σχετικά με την εγγραφή αλλά μάλλον κάποιος πρωτοετής που γράφτηκε ήδη θα μπορέσει να με βοηθήσει... Τα δικαιολογητικά που ζητάνε τα βρήκα και τα εκτύπωσα.. χρειάζεται όμως να κάνω κάτι από υπολογιστή; Ή μόνο να πάω τα χαρτιά στη γραμματεία και να τα συμπληρώσω εκεί;  |
chrisablue η σελίδα η επίσημη του Πανεπιστημίου για τους πρωτοετείς και πληροφορίες για τις Εγγραφές βρίσκεται εδώ (υπάρχουν links παντού επίσης στην πύλη του myaegean): http://www.aegean.gr/ypodoxi/
Προσέξτε γιατί κάποια δικαιολογητικά δεν χρειάζεται να εκτυπώσεις, τα στέλνεις ηλεκτρονικά. Μην αμελήσετε να το τσεκάρετε το παραπάνω site καθημερινά!
Welcome! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλησπέρα παιδια:) Είμαι πρωτοετής στο Τμήμα Μηχανικών σχεδίασης προϊόντων και συστημάτων στη σύρο! Είναι κανείς εδώ απο το τμήμα?
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
iosifinamrg έγραψε:
Καλησπέρα παιδια:) Είμαι πρωτοετής στο Τμήμα Μηχανικών σχεδίασης προϊόντων και συστημάτων στη σύρο! Είναι κανείς εδώ απο το τμήμα? |
Παρών.
Καλωσόρισες + καλές σπουδές να έχεις!
Μη λησμονήσεις να δεις και τις συζητήσεις στο forum του τμήματος που υπάρχει επίσης εδώ.
|
|
|
|
| |
|
|
|
inertia έγραψε:
iosifinamrg έγραψε:
Καλησπέρα παιδια:) Είμαι πρωτοετής στο Τμήμα Μηχανικών σχεδίασης προϊόντων και συστημάτων στη σύρο! Είναι κανείς εδώ απο το τμήμα? |
Παρών.
Μη λησμονήσεις να δεις και τις συζητήσεις στο forum του τμήματος που υπάρχει επίσης εδώ. |
ευχαριστωω πολυυ υπαρχουν καπου οι ωρες που λειτουργει το εστιατοριο της σχολης?
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
iosifinamrg έγραψε:
inertia έγραψε:
iosifinamrg έγραψε:
Παρών.
Μη λησμονήσεις να δεις και τις συζητήσεις στο forum του τμήματος που υπάρχει επίσης εδώ. |
ευχαριστωω πολυυ υπαρχουν καπου οι ωρες που λειτουργει το εστιατοριο της σχολης? |
Βεβαίως. Όλες μα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες θα τις βρεις στο site του Τμήματος. Επικαιροποιείται άμεσα, είναι έγκυρο και πολύ πρακτικό.
Το εστιατόριο και σχετιζόμενες πληροφορίες ανήκει στην κατηγορία: "Φοιτητική Μέριμνα", άρα: http://www.syros.aegean.gr/fititiki-merimna/sitisi.aspx
Η Γραμματεία είναι μόλις λίγα σκαλάκια πιο πάνω από το εστιατόριο, ρώτα κι εκεί αν θέλεις για να σου πουν αν υπάρχει κάποια αλλαγή ή κάτι πιο ειδικό για τους νεο-εγεγγραμμένους πρωτοετείς...
....καλό γευμάτισμα! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλησπέρα κι από μένα,λέγομαι Χριστόφορος,Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων,από Κρήτη.
Τα ενδιαφέροντα μου:Αθλητισμός,Σχεδίασμός,Μουσική,Σκάκι,Κινηματογράφος,Ξένες γλώσσες,Επική φαντασία..
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
XristodorosDelt έγραψε:
Καλησπέρα κι από μένα,λέγομαι Χριστόφορος,Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων,από Κρήτη.
Τα ενδιαφέροντα μου:Αθλητισμός,Σχεδίασμός,Μουσική,Σκάκι,Κινηματογράφος,Ξένες γλώσσες,Επική φαντασία.. |
Χριστόφορε καλωσόρισες!
Καιρό είχαμε να δούμε από ΤΜΣΠΣ νεότερα παλικάρια!
Πες και σε άλλα παιδιά να μεγαλώσει η συντροφιά!! Καλή "διαμονή" στην παρέα!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
Vector & Bitmap γραφικά: μερικές ...
|
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές |
Απαντήσεις: 1
Σαβ, 12 Σεπ 2015 12:46 pm  |
 |
Κβαντικοί Η/Υ και MineCraft - με αφορ...
|
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
Απαντήσεις: 0
Δευ, 28 Οκτ 2013 10:34 pm  |
 |
Μερικές πληροφορίες σχετικά με το τμή...
|
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών |
Απαντήσεις: 9
Δευ, 27 Αύγ 2012 8:57 am  |
 |
μερικές αλλαγές και ανανεώσεις στο Fo...
|
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum |
Τρι, 17 Ιούλ 2007 6:17 pm  |
 |
AIESEC... Μερικές ακόμη info!
|
Συζήτηση: AIESEC |
Κυρ, 01 Απρ 2007 12:51 pm  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|