δηλωση μαθηματων

τμ. Μεσογειακών Σπουδών

Συγγραφέας δηλωση μαθηματων

Τρι, 16 Δεκ 2014 4:25 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

cristip
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Mar 13, 2014
4

καλησπερα... Smile ξερει κανεις αν αρχισε η δηλωση μαθηματων για το 3ο εξαμηνο (2013-2014) του τμηματος μεσογειακων σπουδων...?

Τρι, 16 Δεκ 2014 12:02 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

cristip έγραψε:
καλησπερα... Smile ξερει κανεις αν αρχισε η δηλωση μαθηματων για το 3ο εξαμηνο (2013-2014) του τμηματος μεσογειακων σπουδων...?

cristip γεια χαρά,
Τώρα βρισκόμαστε στη χρονιά 2014-2015. Δεν είναι πολύ κατανοητό το ερώτημά σου.

Σε κάθε περίπτωση, το κάθε εξάμηνο ξεκινά σε συγεκριμένες ημερομηνίες κάθε χρονιά (αρχές Οκτώβρη για το χειμερινό εξάμηνο και μετά την εξεταστική του χειμερινού το Φλεβάρη, για το εαρινό).
Για όλα αυτά συνήθως ενημερώνεστε απευθείας μέσω του site του Τμήματος είτε από το πανεπιστημιακό email: http://webmail.aegean.gr

Τετ, 17 Δεκ 2014 11:42 am

cristip
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Mar 13, 2014
4

ναι, συγγνωμη εκανα λαθος την χρονια... Poke Tounge ειχα ρωτησει στην γραμματεια της σχολης μου, για το ποτε μπορω να κανω δηλωση μαθηματων γι¨αυτο το εξαμηνο (3ο) και μου απαντησαν τελη νοεμβρη... παρολα αυτα δεν εχω δει καποια ανακοινωση στο site της σχολης, ουτε μου εχει ερθει κανενα σχετικο e-mail... ευχαριστω για την απαντηση παντως... Happy

Τετ, 17 Δεκ 2014 6:07 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

cristip έγραψε:
ναι, συγγνωμη εκανα λαθος την χρονια... Poke Tounge ειχα ρωτησει στην γραμματεια της σχολης μου, για το ποτε μπορω να κανω δηλωση μαθηματων γι¨αυτο το εξαμηνο (3ο) και μου απαντησαν τελη νοεμβρη... παρολα αυτα δεν εχω δει καποια ανακοινωση στο site της σχολης, ουτε μου εχει ερθει κανενα σχετικο e-mail... ευχαριστω για την απαντηση παντως... Happy

Αν μιλάς για γενικές ανακοινώσεις τμήματος, ίσως εδώ: http://www.mediterraneanstudies.gr/el/category/ανακοινώσεις να σε κατατοπίσει κάτι.

Στο πανεπιστημιακό email δεν έχεις λάβει κάτι;

Επίσης, στο ποστ: παραθέτω το εξής, με αφορμή μια απορία μιας άλλης συμφοιτήτριας από ένα άλλο τμήμα:
inertia στο post http://my.aegean.gr/web/ftopicp-33237.html#33237 έγραψε:
Ο γενικός "κανόνας" που ισχύει για όλα τα τμήματα είναι πως εξετάζεσαι στα μαθήματα που έχεις δηλώσει στο τρέχον εξάμηνό σου, την τρέχουσα χρονιά.

Κάθε ακαδημαϊκή χρονιά διαχωρίζεται σε 2 εξάμηνα (εαρινό-χειμερινό).
Κάθε δήλωση μαθημάτων που κάνεις (στις πρώτες ημέρες - ημερομηνίες δηλώσεων που ανακοινώνονται από τη Γραμματεία) στο τρέχον εξάμηνο της τρέχουσας χρονιάς συνδέεται με τα μαθήματα που θα κληθείς να εξεταστείς στις αντίστοιχες εξεταστικές περιόδους του κάθε εξαμήνου.

Σε περίπτωση που σε κάποιο δεν επιτύχεις προβιβάσιμο βαθμό, υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία, να το δώσεις τον Σεπτέμβρη. Όμως, αν δεν επιτύχεις εκεί, το μαθημα θεωρείται "χρωστούμενο" (υπολειπόμενο μάθημα για λήψη πτυχίου). Για να επιλέξεις όμως να το δώσεις/παρακολουθήσεις σε επόμενη χρονιά, πρέπει να το ξαναδηλώσεις, στο αντίστοιχο εξάμηνο όπου "ανήκει", βάσει του Οδηγού Σπουδών.

Κοινώς, τα μαθήματα δηλώνονται στο ξεκίνημα κάθε εξαμήνου σπουδών.
Αν δεν τα έχεις δηλώσει για το τρέχον (χειμερινό), τότε λογικά δεν μπορείς να εξεταστείς και σε κανένα μάθημα, δηλαδή το "χάνεις" όλο το εξάμηνο.

Δεν μπορώ όμως να βρω λογική στο να μην έχεις δηλώσει τα μαθήματα του εξαμήνου σου, υπάρχουν ανακοινώσεις και αυτό είναι κάτι που ισχύει πάντα και δεν αλλάζει - είναι αυτονόητο. Οι ημερομηνίες το μόνο που μπορεί να προκύψει είναι να έχουν μια αλλαγή ολίγων ημερών από έτος σε έτος.

**UPDATE** έχω την εντύπωση πως είχαν καθυστερήσει αρκετά οι εγγραφές στο τμήμα σου λόγω ζητημάτων προσωπικού (υποστελέχωση και ζητήματα προσλήψεων) στην πανεπ. μονάδα Ρόδου, αλλά δεν θέλω να πω κάτι για το οποίο δεν είναι σίγουρος. Ίσως για αυτό σου ανέφεραν προς τέλη Νοέμβρη...
Όμως, τώρα φτάνουμε τέλη Δεκέμβρη(!) ...δεν έχεις βρει άκρη μέχρι τώρα;

Μην χάνεις ούτε 1 μέρα καιρό.
Νομίζω πως θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τη Γραμματεία με λίγο παραπάνω επιμονή και να ρωτήσεις τί γίνεται, καθώς μονάχα εκείνη μπορεί να σε κατατοπίσει αλλά και να σου επαληθεύσει το αν έχεις εγγραφεί όντως, καθώς και σε ποιά μαθήματα:
Παράθεση:
Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών

Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Δημοκρατίας 1, 851 00, Ρόδος
Τηλ. 2241099312, 2241099317
FAX. 2241099309

Καλή επιτυχία, κυνήγησέ το όμως, γιατί αν δεν διαμένεις στο νησί, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Θα σου πρότεινα απευθείας να πας από τη Γραμματεία να τους βρεις από κοντά να δείτε τί παίζει. Good luck!

Δευ, 22 Δεκ 2014 12:19 pm

cristip
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Mar 13, 2014
4

ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες... Smile με βοηθησαν ολες πολυ... τελικα βρηκα ακρη απο την σελιδα στο facebook... η δηλωση ληγει στις 9/1 τελικα οποτε προλαβα... ευχαριστω πολυ παντως... Happy Wink

Δευ, 22 Δεκ 2014 1:24 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

cristip έγραψε:
ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες... Smile με βοηθησαν ολες πολυ... τελικα βρηκα ακρη απο την σελιδα στο facebook... η δηλωση ληγει στις 9/1 τελικα οποτε προλαβα... ευχαριστω πολυ παντως... Happy Wink

cristip εύγε για την άκρη που έβγαλες. Αν έχεις την καλοσύνη, περιέγραψε τις πληροφορίες που έμαθες, ώστε να σταθούν βοηθητικές κατά το δυνατόν και σε άλλους τυχόν φίλους-φίλες, που δεν έχουν facebook, μιας και εδώ ο χώρος είναι πιο ανοιχτός και πιο πρακτικά ελεύθερος...

Επίσης, το επαλήθευσες με τη Γραμματεία;
Μην το αμελήσεις, γιατί η επίσημη Γραμματεία είναι το πιο ασφαλές και έγκυρο μέρος για να λύσεις τις όποιες απορίες σου.

Good luck! Cool

Πεμ, 08 Ιαν 2015 5:59 pm

cristip
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Mar 13, 2014
4

οι δηλωσεις ληγουν 9/1... δεν το επαληθευσα με την γραμματεια ομως το συστημα για τις δηλωσεις ειναι ανοιχτο... Wink εγω την εκανα, ολα καλα...

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις δηλωση μαθηματων - τμήμα ΜΠΕΣ

από maira
Συζήτηση: τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Απαντήσεις: 2

Παρ, 30 Οκτ 2015 12:38 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [Κοινωνιολογία] δηλωση μαθηματων?

από nena
Συζήτηση: τμ. Κοινωνιολογίας Απαντήσεις: 12

Τρι, 25 Ιαν 2011 1:00 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Προγραμμα Μαθηματων Αστρονομιας

από astromath
Συζήτηση: [ΣΑΜΟΣ] Όμιλος Παρατηρησιακής Αστρονομίας Απαντήσεις: 0

Δευ, 29 Οκτ 2007 3:36 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics