Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
πρωτοετεις φοιτητης τμηματος γεωγραφιας, αποριες...!! :) |
|
|
τμ. Γεωγραφίας |
| Συγγραφέας |
πρωτοετεις φοιτητης τμηματος γεωγραφιας, αποριες...!! :) |
| |
|
|
|
Καλησπερα παιδια, δεν ειμαι σιγουρος αν δημοσιευω στην σωστη ενοτητα, ειμαι νεος στο φορουμ, περασα φετος στην μυτιληνη στο τμημα της γεωγραφιας αλλα δεν παρακολουθησα, εχω σκοπο στο τελος του εξαμηνου να δωσω καποια μαθηματα, ωστε να μην μεινω πολυ πισω,μπορειτε να με βοηθησετε να βρω την υλη του πρωτου εξαμηνου, (ειμαι χαμενος δεν ξερω που να ψαξω...) ωστε να ξεκινησω το διαβασμα σιγα σιγα?
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Έχεις πάει να πάρεις βιβλία;
|
|
|
|
| |
|
|
|
οχι, δεν εχω παρει καθολου γιατι περιμενα μεταγραφη αλλα επειδη δεν ειναι σιγουρη, αν δεν την παρω, τουλαχιστον να μην εχω πολλα μαθηματα.... αν παρω σημειωσεις, το ιδιο δεν ειναι? τουλαχιστον για αυτο το εξαμηνο... ?
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Όχι, δεν είναι το ίδιο. Τουλάχιστον όχι για όλα τα μαθήματα. Για κάποια μπορεί και να είναι. Σε μεγαλύτερα έτη αρκούν και οι σημειώσεις. Αλλά στο 1ο όχι.
Κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις κατ' αρχήν με τη γραμματεία του τμήματος, και στη συνέχεια απ' ευθείας με τους καθηγητές κάθε μαθήματος για να σου πουν στα σίγουρα.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |