Γεια σας! Επειδή είμαι λιγο ασχετη και δεν ξερω πως λειτουργει το ολο θεμα της εγγραφης θελω να ρωτησω:
α) Μεχρι ποτε είναι η διορια των εγγραφων
β) Εχοντας κλεισει τα 18 για την εγραφη χρειαζεται να παρευρεθώ και εγω ή μπορει να το κανει και καποιος γονιος?
γ) Η εστια που εχετε είναι καλη? Πως είναι τα δωματια?
δ) Τι γνωρίζεται για το τμημα επιστημων της θαλασσας?
-εχει καλους καθηγητές? -παιδια που εχουν τελειωσει βρισκουν δουλεια?
flery έγραψε:
Γεια σας! Επειδή είμαι λιγο ασχετη και δεν ξερω πως λειτουργει το ολο θεμα της εγγραφης θελω να ρωτησω:
α) Μεχρι ποτε είναι η διορια των εγγραφων
β) Εχοντας κλεισει τα 18 για την εγραφη χρειαζεται να παρευρεθώ και εγω ή μπορει να το κανει και καποιος γονιος?
γ) Η εστια που εχετε είναι καλη? Πως είναι τα δωματια?
δ) Τι γνωρίζεται για το τμημα επιστημων της θαλασσας?
-εχει καλους καθηγητές? -παιδια που εχουν τελειωσει βρισκουν δουλεια?
Ευχαριστώ!
σημείωση: το topic μεταφέρθηκε στο sub-forum του τμήματος Επιστημών της Θάλασσας για συνέπεια ως προς πληροφορία
Flery,
για τις ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για πρωτοετείς φοιτήτριες και φοιτητές, θα βρεις εδώ όλες τις επίσημες πληροφορίες του πανεπιστημίου (η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς):
https://quality.aegean.gr/ypodoxi/
Πιστεύω ως ένα πρώτο βήμα, να βοηθούν. Για τη σελίδα "Υποδοχής" είναι ο μπούσουλάς σου, καθώς ενημερώνεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο, θα βρεις εκεί όλες τις ακριβείς και σωστές πληροφορίες, δεν χρειάζεται να χαωθείς με τρίτες πηγές ή άλλες ανακοινώσεις.
(η "πηγή" είναι εκεί, και η Γραμματεία του τμήματός σου).
Για άλλες, πιο άτυπες πληροφορίες ή απόψεις παιδιών, μπορεί κάποια ή κάποιος από παλαιότερους να περάσει από εδώ να σου προσφέρει κάποιες πληροφορίες.
Όμως, για θέματα Εγγραφών κλπ, επειδή αυτά αλλάζουν και μόνο οι Γραμματείες μπορούν να προσφέρουν επίσημη ενημέρωση, έχε υπομονή ώστε να βρεις τις επίσημες πληροφορίες.
γεια σου!
Στην εγγραφη μπορεις να πας ειτε μονη, ειτε να στειλεις καποιον αλλα παντα με εξουσιοδότηση. Απο την σελιδα του τμηματος θα ενημερωθεις για το πως γινονται οι εγγραφες.
Οι εστίες είναι μια χαρά και οι ανθρωποι στην διοίκηση που θα σε βοηθήσουν με αυτά ειναι πολυ εξυπηρετικοί.
Το τμήμα της Θαλασσας ειναι παρα πολυ ενδιαφερον απο οτι μου χουν πει, μπες και τσεκαρε τα μαθηματα και τα εργαστηρια. Δουλεια θα βρεις οπως θα βρουμε ολοι μας αυτη την εποχη Αν σε ενδιαφερει το θεμα και το χεις θα βρεις μια ακρη, μιας και υπαρχουν ερευνητικα προγραμματα, πρακτικες κλπ
inertia έγραψε:
Flery,
για τις ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για πρωτοετείς φοιτήτριες και φοιτητές, θα βρεις εδώ όλες τις επίσημες πληροφορίες του πανεπιστημίου (η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς):
https://quality.aegean.gr/ypodoxi/
Πιστεύω ως ένα πρώτο βήμα, να βοηθούν. Για τη σελίδα "Υποδοχής" είναι ο μπούσουλάς σου, καθώς ενημερώνεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο, θα βρεις εκεί όλες τις ακριβείς και σωστές πληροφορίες, δεν χρειάζεται να χαωθείς με τρίτες πηγές ή άλλες ανακοινώσεις.
(η "πηγή" είναι εκεί, και η Γραμματεία του τμήματός σου).
Για άλλες, πιο άτυπες πληροφορίες ή απόψεις παιδιών, μπορεί κάποια ή κάποιος από παλαιότερους να περάσει από εδώ να σου προσφέρει κάποιες πληροφορίες.
Όμως, για θέματα Εγγραφών κλπ, επειδή αυτά αλλάζουν και μόνο οι Γραμματείες μπορούν να προσφέρουν επίσημη ενημέρωση, έχε υπομονή ώστε να βρεις τις επίσημες πληροφορίες.
Bacon έγραψε:
γεια σου!
Στην εγγραφη μπορεις να πας ειτε μονη, ειτε να στειλεις καποιον αλλα παντα με εξουσιοδότηση. Απο την σελιδα του τμηματος θα ενημερωθεις για το πως γινονται οι εγγραφες.
Οι εστίες είναι μια χαρά και οι ανθρωποι στην διοίκηση που θα σε βοηθήσουν με αυτά ειναι πολυ εξυπηρετικοί.
Το τμήμα της Θαλασσας ειναι παρα πολυ ενδιαφερον απο οτι μου χουν πει, μπες και τσεκαρε τα μαθηματα και τα εργαστηρια. Δουλεια θα βρεις οπως θα βρουμε ολοι μας αυτη την εποχη Αν σε ενδιαφερει το θεμα και το χεις θα βρεις μια ακρη, μιας και υπαρχουν ερευνητικα προγραμματα, πρακτικες κλπ
Γεια σαααας, ειμαι πρωτοετης φοιτητρια και οπως ειναι λογικο δεν ξερω που παν τα τεσσερα
Πηγα στη σχολη σημερα να ολοκληρωσω τη διαδικασια εγγραφης μου, ξεμπερδεψα με τα χαρτια αλλα δεν πολυκαταλαβα τι πρεπει να κανω εγω στο διαδικτυο. Το site του πανεπιστημιου που μου δωσαν για να δημιουργησω τους προσωπικουσ μου κωδικουσ ζηταει εναν κωδικο τον οποιο δεν μου δωσαν και δεν ξερω που θα τον βρω!
Επισης, πως θα γραφτω στα εργαστηρια? HELP MEEEEEEE
Λογικά ο κωδικός που σου ζητάει είναι ο κωδικός που θα σου δώσουν από τα εργαστήρια. Οι υπεύθυνοι των εργαστηρίων είναι οι υπάλληλοι ΕΤΕΠ. Από αυτούς θα πας να τον ζητήσεις.
Αν θυμάμαι καλά, τα εργαστήρια είναι στον τελευταίο όροφο, άρα και το γραφείο τους κάπου εκεί θα είναι. Αν δεν τους βρεις ρώτα όποιον παλιό βρεις μπροστά σου και θα ξέρει να σου πει.
Μπορείς βέβαια πάντα να ρωτάς και στη γραμματεία για ό,τι απορία έχεις σχετικά με διαδικαστικά.