Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
τμ. Κοινωνιολογίας |
| Συγγραφέας |
κοινωνιολογία |
| |
|

anny
Ψαρούκλα

Jul 07, 2018
3
|
|
καλησπέρα,
με λένε Αννα-Μαρία και μαλλον θα ειμαι φοιτήτρια στην μυτιλινη. θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικα με την ζωή εκεί καθώς με ενδιαφέρει και το τμήμα κοινωνιολογίας.. ειναι ωραία ?? εχει αποκατασταση? η να επιλέξω κατι αλλο ?
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
anny καλωσόρισες στην κοινότητα.
Υπάρχει αφιερωμένος χώρος για το συγκεκριμένο τμήμα, για λόγους συνέπειας και πρακτικότητας, μετακινήθησε σωστά. Καλή επιτυχία!
======= TOPIC MOVE =======
Σημείωση: το topic μετακινήθηκε στην Ενότητα/Κατηγορία: "ΛΕΣΒΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά" -> "τμ. Κοινωνιολογίας": http://my.aegean.gr/web/forum-soc.html όπου υπάρχουν αρκετά συναφή ήδη θέματα, ώστε να είναι πιο σωστά, μαζί με αυτά.
========================
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
anny έγραψε:
καλησπέρα,
με λένε Αννα-Μαρία και μαλλον θα ειμαι φοιτήτρια στην μυτιλινη. θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικα με την ζωή εκεί καθώς με ενδιαφέρει και το τμήμα κοινωνιολογίας.. ειναι ωραία ?? εχει αποκατασταση? η να επιλέξω κατι αλλο ? |
Καλώς ήρθες Άννα-Μαρία!
Στη Μυτιλήνη είναι πολύ ωραία! Όσοι περάσαμε από 'κει έχουμε να το λέμε!
Τώρα για αποκατάσταση, γενικά στις κοινωνικές επιστήμες είναι μάλλον περιορισμένη.
Εσένα τι είναι αυτό σε τραβά προς την κοινωνιολογία; Ποια είναι τα ενδιαφέροντά σου;
|
|
|
|
| |
|

anny
Ψαρούκλα

Jul 07, 2018
3
|
|
Με ενδιαφέρει πολυ η εγκληματολογία και ενας τρόπος να μπώ είναι κοινωνιολογία αν οχι απο νομική γιατι δεν την πιάνω. Εσύ σπουδάζεις εκεί η έχεις τελειώσει ? σε ποια σχολή? μπορεις να μου πείς κάποιες πληροφορίες για την ζωή εκεί?
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Έχω τελειώσει γεωγραφία.
Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για τη ζωή στην πόλη. Είναι μια τυπική πόλη των 30.000 κατοίκων.
Δες και αυτό: http://my.aegean.gr/web/ftopict-1318.html (Αν δεν το έχεις δει ήδη)
|
|
|
|
| |
|

anny
Ψαρούκλα

Jul 07, 2018
3
|
|
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...όπως τα βλέπω τα πράγματα Μυτιλήνη θα πάω ..οπότε βλέπουμε 😀😀😀😀
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |