Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Ρεσεψιόν - Ας γνωριστούμε |
| Συγγραφέας |
Μερικές Συστάσεις... |
| |
|
|
|
Χεχ!  καλως σας βρήκα!
@ King_Of_cats: έχω ήδη νιώσει πολύ ωραία με τις απαντήσεις σας! Οι σχέσεις μου με τον γνωστό υδραυλικό θα κλείσουν εικοσαετία όπου να ναι  Σας περιμένουμε Kids! Διαθέτωμεν και αναπαυτικότατους καναπέδες δια την φιλοξενίαν σας και πολλές μποτίλιες προς διασκέδασήν σας!
@ Inertia: Σ' ευχαριστώ που είδες το blog μου και για τα καλά σου λόγια γι αυτό!  φυσικά και θα γράψω αρθράκια για Games αφου ασχολούμαι πάρα πολύ με αυτά.
LEt'z HaVe A PartAh!
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Πωωωωωωωωω
soupermario είναι από τα αγαπημένα μου, μέχρι πωρώσεως. και το παιδικό μου άρεσε, είχε γέλιο.
σε ένα πράγμα διαφωνώ μαζί σου. Ζητώ να απαγορευτεί η παραγωγή σοκολάτας, τόση δουλειά για να φτιαχτεί αυτή η λιγωτική αηδία δεν το δέχομαι. άσε που βλέπω τις διαφημίσεις και αναγουλιάζω.
ΚΑΤΩ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ
|
|
|
|
| |
|
|
|
ok danny, για εσένα δέν έχει σοκολατακι. Καραμελίτσα με γεύση φραουλα, καραμελίτσα γάλακτος, marshmallows και κρακεράκια είναι μεσα στο μενού! διάλεξε και πάρε
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
οοοοοοοοο
Δώσε μου καραμέλες βουτύρου και πάρε μου την ψυχή. βέβαια το ίδιο μπορείς να κάνεις και με μπύρα άρα η ψυχή μου είναι παρμένη από χέρι.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Μαλιστα. τωρα νιώθω σαν την μάγισσα στο παραμμύθι με τους Henschel and Grethel. Απλά το σπίτι εκτός απο γλυκά έχει και μπύρα
|
|
|
|
| |
|
|
|
Αγαπητέ Marioland! Με τη σειρά μου σε καλωσορίζω στη φανταστική, παραμυθένια, ονειρική, σούπερ κοινότητα MyAegean! (Δεν υπερβάλλω  )
Φυσικά δε θα μπορούσα να λείπω από τους οπαδούς των παραδοσιακών video games...Άρχισα κάποτε από ένα Spectrum και έκανα πάρτυ με το Mario Bros στην κονσόλα NES...(την έχω ακόμα σε απομαχία)...
Εύχομαι καλή διαμονή και να είσαι σίγουρος πως εδώ θα έχεις μια πολύ ξεχωριστή παρεά!
Υ.Γ. To avatar σου είναι παρμένο από το παιχνίδι Probotector; καλά έχω λιώσει πριν πολλά χρόνια μαυτό...  ...Αν και τώρα που το βλέπω και για Metroid μου κάνει...Justin Bailey
|
|
|
|
| |
|
|
|
Καλώς σε βρήκα κι εσένα Dali_Doc! NES ftw! το Avatar μου είναι η Samus Aran στο Gravity Suit στο Super Metroid (Snes ftw!)
|
|
|
|
| |
|
|
|
Buenos Dias Marioland...
|
|
|
|
| |
|

evaki
Ψαρούκλα

Feb 20, 2008
1
|
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΡΟΔΙΤΗ
ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ: ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΕΒΑΚΙ, ΕΒΕΛΙΝΑΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ
ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ...ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ: ΛΙΤΣΑ
ΣΧΟΛΗ: ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΙΟΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ: Η.Υ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ..
ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥ!!
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Καλως ορισες Εβακι στην μεγαλη μας παρεα.
Ελπιζουμε πως η κοινοτητα μας θα σε ενθουσιασει, οτι ενδιαφεροντα και να εχεις.
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
| Θεματική Ενότητα |
Πληροφορίες |
Δημοσιεύθηκε |
 |
Vector & Bitmap γραφικά: μερικές ...
|
Συζήτηση: HowTo, Tutorials, Οδηγίες, Συμβουλές |
Απαντήσεις: 1
Σαβ, 12 Σεπ 2015 12:46 pm  |
 |
Κβαντικοί Η/Υ και MineCraft - με αφορ...
|
Συζήτηση: Υπολογιστής, Πληροφορική, Internet |
Απαντήσεις: 0
Δευ, 28 Οκτ 2013 10:34 pm  |
 |
Μερικές πληροφορίες σχετικά με το τμή...
|
Συζήτηση: τμ. Μεσογειακών Σπουδών |
Απαντήσεις: 9
Δευ, 27 Αύγ 2012 8:57 am  |
 |
μερικές αλλαγές και ανανεώσεις στο Fo...
|
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum |
Τρι, 17 Ιούλ 2007 6:17 pm  |
 |
AIESEC... Μερικές ακόμη info!
|
Συζήτηση: AIESEC |
Κυρ, 01 Απρ 2007 12:51 pm  |
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|