Φιλοξενήστε το My στο νησί σας! - MyAegean eXperience!

Συναντήσεις Κοινότητας MyAegean

Συγγραφέας Φιλοξενήστε το My στο νησί σας! - MyAegean eXperience!

Τρι, 29 Ιαν 2008 4:15 am
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα

βασικά χαίρομε που προθυμοποιείσαι Happy
αυτό σημαίνει ότι έχουμε έναν νέο φίλο.
Αν θες να βοηθήσεις μίλησε με την xaderfi αυτή είναι η κύρια εκπρόσωπος του my.aegean κινήματος στην Μυτιλήνη, τα άλλα παιδιά δεν τα ξεχνάω αλλά μπαίνουν λιγότερο συχνά στο site.

έτσι όσοι πιο πολλοί είμαστε τόσο πιο καλά θα περάσουμε.

Υ.Γ. μιας και θα είμαστε εκεί ελπίζω να περισσέψει καμιά μέρα για να πάμε να δούμε τους απολιθωμένους θάμνους. ναι το ξέρω πάμε για δουλειά και όχι για τουρισμό αλλά κουράζομαι εύκολα τώρα τελευταία. Roll Eyes

Τρι, 29 Ιαν 2008 7:46 am

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus

Πως πανε τα πραγματα στην Λεσβο? Εγινε αφισοκολιση? Ξερει ο κοσμος πως θα γινει ενα μικρο event?
Ζero_Tolerance & xaderfi τι γινεται εκει περα? Μια ενημερωση καποιος...

Ευχαριστουμε Cubilone για την προθυμοποιηση σου Smile

Τρι, 29 Ιαν 2008 12:25 pm

Marioland
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Jan 25, 2008
51

Kids Σας περιμένουμε! Count me in για φιλοξενία! έχω ακόμα ένα κρεβάτι στο σπίτι οπώτε μπορώ άνετα να φιλοξενίσω κι εγώ ενα άτομο! Wink

Τρι, 29 Ιαν 2008 12:49 pm

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514

Τέλεια! και πάνω που δεν είχαμε κρεβάτια και προβληματιζόμασταν. Ρε παιδιά στην κατάλληλη στιγμή ήρθατε. συμφωνημένο το είχατε?
χαίρομαι που βλέπω τέτοια διάθεση και τέτοια εμπιστοσύνη προς τους συμφοιτητές σας. το πολύ πολύ αν δεν είμαστε αρκετοί για να μας φιλοξενήσετε προθυμοποιούμαι να κοιμηθώ στα σπίτια όλων χαχαχα Poke Tounge

Τρι, 29 Ιαν 2008 2:52 pm

pixie
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Oct 18, 2005
198

ante na pame!!
magkes, perimeno na exete kai tsipouro....distixws de pinw ouzo!

Τρι, 29 Ιαν 2008 5:06 pm

inertia
Ανεμοδαρμένος
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131

Παιδιά, με τους περισσότερους τα λέμε και εκτός site ή σε κατ'ιδίαν κουβέντες, θα ήθελα κι εγώ από την καρδιά μου να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους όσους μας βοηθούν, συμμετέχουν και υποστηρίζουν τις κινήσεις μας!

Το "MyAegean eXperience" τελικά βλέπουμε πως επεκτείνεται και ενισχύεται δυναμικά! Είναι εδώ, γίνεται πράξη, το βιώνουμε και σίγουρα όλες αυτές ή μικρές οι μεγάλες "εμπειρίες" θα μας μείνουν αλησμόνητες από τα φοιτητικά μας χρόνια όσος καιρός κι αν περάσει!

Στο... θέμα μας (πιο συγκεκριμένα εννοώ):
Συνοψίζω τις κινήσεις που "τρέχουν" στην ευρύτερη αυτή περίοδο (με κορύφωση δράσεων αμέσως μετά τις εξεταστικές σε όλα τα νησιά!)

[1]
Συζητείται για να γίνει μετακίνηση παιδιών
Arrow από Σύρο -> Μυτιλήνη και
Arrow από Σάμο -> Μυτιλήνη
(για άλλα νησιά, απλώς δεν έχει τύχει να έχουμε αιτήματα για συμμετοχές, υπάρχει ανοιχτό το κάλεσμα πάντως!)
για να παραμείνουν για ένα διάστημα στο νησί με στόχο να υποστηριχθούν ενέργειες προώθησης του MyAegean κι ενίσχυσης των δεσμών με τα τμήματα εκεί. Στόχοι επίσης είναι να μπορέσουμε να κάνουμε ανοιχτές συζητήσεις και να δημιουργηθούν πιο έντονα κανάλια αλληλο-συνεργασίας με τις φοιτητικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στα αντίστοιχα νησιά.

[2]
Πεποίθησή μας είναι πως δρώντας σε ένα ενωτικό πλαίσιο και με ένα χαρακτήρα περισσότερο "αιγαιακό" παράλληλα με τον "τοπικό", μπορούμε να ανοίξουμε ισχυρούς δρόμους για ανταλλαγή εμπειριών, γνώσεων, προαγωγή πολιτιστικών δράσεων και ενίσχυσης της λεγόμενης "αιγαιακής μας κουλτούρας-ταυτότητας", ως ενιαία φοιτητική/πανεπιστημιακή κοινότητα.

[3]
Η ανταλλαγή αυτή των φοιτητών, που σημαίνει πως θα υπάρχει εθελοντική φιλοξενία από τα παιδιά στο νησί-οικοδεσπότη, εκ των πραγμάτων μεγαλώνει το άγχος μας, καθώς οφείλουμε να είμαστε σε καλή συνεννόηση και να σεβαστούμε την προθυμία όλων, κυρίως των παιδιών που θα φιλοξενήσουν τους "ταξιδιώτες".
Αυτό δημιουργεί βασική προϋπόθεση για την ενίσχυση φιλικών δεσμών αλλά και το βασικό παράγοντα για την "αντίστροφη φιλοξενία", δηλαδή, στο κάλεσμα που θα γίνει αμέσως μετά από Μυτιλήνη -> Σύρο και Σάμο -> Σύρο, όπου και τα παιδιά που φιλοξένησαν στο παρελθόν κόσμο θα έχουν την προτεραιότητα στη φιλοξενία από εκείνους που φιλοξενήθηκαν! (ελπίζω να μην σας μπέρδεψα... εγώ το'χω -νομίζω- ακόμη Blush Poke Tounge )

[4]
Στο νησί-οικοδεσπότη συζητούνται όσο μπορούμε και με βάση τα ενεργά μέλη του MyAegean εκεί, κι όσο φυσικά μπορούν από την πλευρά τους να "τρέξουν" πράγματα και διαδικασίες οργάνωσης/συντονισμού, να γίνουν μια σειρά από δραστηριότητες πολιτιστικού χαρακτήρα, κάτι σαν mini-events/festivals.
Όπως μέχρι στιγμής ανεπίσημα ακόμη μελετάμε, είναι η πραγμάτωση κάποιας εκδρομικής δραστηριότητας, φυσιολατρικού ίσως χαρακτήρα, κάποια εκδήλωση-συναυλία με φοιτητικά μουσικά σχήματα, έκθεση φωτογραφίας κλπ...

Το πλήθος και το είδος των εκδηλώσεων θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή, τους πόρους (ανθρώπινους και υλικούς) που είναι διαθέσιμοι, τον χρόνο, τις καιρικές συνθήκες (αν και στη Σάμο δεν μας πτόησε τίποτε έχω να πω, χιχι!) και την προετοιμασία στο οτιδήποτε κ.ά.

Επισημαίνουμε πως η προσπάθεια λειτουργεί και αναπτύσσεται με συμμετοχική και εθελοντική προσφορά. Όσο περισσότερες δυνατότητες προκύπτουν στην πορεία (και ιδέες) τόσα περισσότερα πράγματα μπαίνουν στην ..."αντζέντα"!

Προσβλέπουμε γενικά στην όσο γίνεται πιο δυναμική συμμετοχή και ενεργή δραστηριοποίηση όλων! Στο email της Ομάδας επίσης myaegean ΣΤΟ aegean ΤΕΛΕΙΑ gr αναμένουμε κάθε προσφορά για υποστήριξη-βοήθεια!

Keep up και καλή δύναμη σε όλους!!! Big Ups Xeirokrotima Laugh Wink

Τρι, 29 Ιαν 2008 9:26 pm

xaderfi
Γκουρού
Γκουρού

Jul 09, 2007
565

Λοιπόν, μια μικρή ενημέρωση...
Χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ ή οτιδήποτε άλλο, επειδή ήμουν εκτός Μυτιλήνης την περασμένη εβδομάδα, τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά από αύριο... Και μέσα σε μια βδομάδα το αργότερο, όλη η Μυτιλήνη θα γεμίσει με αφίσες... Και μια μικρή κατανόηση παιδιά, υπάρχει και μια εξεταστική στη μέση.

Το θετικό βέβαια είναι ότι συνεχώς αυξάνονται τα άτομα που θέλουν να προσφέρουν βοήθεια με τον οποιοδήποτε τρόπο, κάτι που σημαίνει πως ο ερχομός σας έχει ήδη αρχίσει να διαδίδεται!!! Όσοι λοιπόν θέλουν να συνεργαστούμε και να βοηθήσουν περισσότερο, ας μου στείλουν προσωπικό μήνυμα για να μπορέσουμε να οργανωθούμε καλύτερα, ok??? Wink
Παράθεση:
Υ.Γ. μιας και θα είμαστε εκεί ελπίζω να περισσέψει καμιά μέρα για να πάμε να δούμε τους απολιθωμένους θάμνους. ναι το ξέρω πάμε για δουλειά και όχι για τουρισμό αλλά κουράζομαι εύκολα τώρα τελευταία.

Ok Danny... Θα σε πάμε να δεις και τους απολιθωμένους θάμνους (και υπάρχει και μια ιδέα και για κάτι ακόμη), έτσι θα σε αφήσουμε? Έναν σε έχουμε και ας μην ξέρεις ακόμη σε ποιο τμήμα είμαστε... Poke Tounge

Παράθεση:
ante na pame!!
magkes, perimeno na exete kai tsipouro....distixws de pinw ouzo!

Και pixie, μη σκας... Υπάρχει τσίπουρο και μάλιστα το καλύτερο!!! Poke Tounge Poke Tounge

Τετ, 30 Ιαν 2008 8:47 am

King_Of_Cats
Γκουρού
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus

Guys προγραμμα και σχεδια για αφισες κλπ, εισηγουμαι να τα φτιαξει ο Danny. Περασμενη φορα στη Σαμο ητανε full οργανωμενα τα πραγματα αν και ο καιρος μας τα χαλασε λιγακι.

Ποσα ατομα θα παμε και ποιοι?
Να πουμε των παιδιων για να ξερουν να υπολογισουν που θα μεινουμε.

Απο Σαμο θα ερθουμε εγω, Mystery σιγουρα και ισως Astromath και lixouda...

Aπο Συρο?

Τετ, 30 Ιαν 2008 9:28 am

pixie
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Oct 18, 2005
198

xairomai xaderfi!

apo syro eimaste egw, danny, inertia k estella.

Τετ, 30 Ιαν 2008 12:00 pm

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514

κοίτα king για αφίσες τι παίζει.

τα παιδιά μάλλον τοιχοκολλούν σήμερα (καλός εχόντων των πραγμάτων) αφίσες του site που τις έχουμε στην γκάλερη. Για να μην πάμε πάλι και μας λένε δεν σας ξέρουμε. μετά την εξεταστική θα γίνει μια δεύτερη αφισοκόλληση με καινούρια αφισάκια που θα αναγγέλλουν τον ερχομό μας και το πρόγραμμα των meetings. τα έχω δώσει να κάνει η noname ξέρεις η κοπέλα που έκανε και αυτό της Σάμου. παράλληλα ετοιμάζουμε κάποια αρθράκια που θα έχουν σαν κύριο θέμα αυτό της ανάγκης για επικοινωνία μεταξύ των νησιών και για κοινή συνείδηση για αυτά που παλεύουμε πάνω κάτω. Αυτά τα άρθρα θα προωθήσουμε όσο μπορούμε και σε άλλα μέσα ενημέρωσης. με αυτήν την κίνηση θέλουμε να δείξουμε στα κεφάλια του πανεπιστημίου τι ρόλο βαράμε και πόσο σημαντικό είναι να μην αγνοούν και ακόμα χειρότερα να μην αδιαφορούν για την προσπάθεια και την δουλειά μας αλλά να μας υποστηρίξουν. από όσο ξέρω η xaderfi αλλά και τα άλλα παιδιά μιλάνε για τον ερχομό μας και η κοινωνιολογία (νομίζω xaderfi?) μας δίνει 50 ευρό για τα έξοδά μας τα οποία θα πάνε στις εκτυπώσεις.

όλα εντάξει μέχρις στιγμής. το πολύ τρέξιμο θα πέσει μετά την εξεταστική.
Τότε καλό θα ήταν και τα παιδιά από Μυτιλήνη που θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό να συναντηθούν και μεταξύ τους. Cool

πάμε όλοι δυνατά kyma-oleole

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Ανοιχτές Προβολές με στήριξη πύλης &q...

από inertia
Συζήτηση: [ΛΕΣΒΟΣ] Κινηματογραφικές «Cine-Ματιές» Απαντήσεις: 1

Τρι, 25 Οκτ 2022 1:13 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Κάλεσμα για Εικονογράφους και Αρθρογρ...

από inertia
Συζήτηση: Ανακοινώσεις & Κανονισμοί Forum Απαντήσεις: 0

Κυρ, 01 Δεκ 2019 5:46 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Απορίες για το νησί και για το τμήμα ...

από FannieB
Συζήτηση: τμ. Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων Απαντήσεις: 1

Τρι, 10 Απρ 2018 11:27 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Animations - GIF κινούμενες εικόνες/σ...

από inertia
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean Απαντήσεις: 0

Τρι, 27 Μάρ 2018 1:52 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Σημείωση ] Συμμετοχή σε εικαστικά projects στην ...

από inertia
Συζήτηση: Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean Απαντήσεις: 2

Τρι, 27 Μάρ 2018 1:19 am Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics