Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
|
Art Pad - Δημιουργίες για το MyAegean |
| Συγγραφέας |
Μπλουζάκια MYaegean!! |
| |
|
|
|
Παιδιά, αφού πλησιάζει ο ερχομός των παιδιών εδώ, θα ήταν πολύ καλό να αναθερμανθεί αυτή η ιδέα... Θα είμαστε μια "κινητή διαφήμιση" για το site και για το συνολικό του έργο...
Αν, λοιπόν, υπάρξει άμεσο ενδιαφέρον, ας δηλωθεί εδώ και ορισμένοι να αναλάβουν και τις εκτυπώσεις... Το μόνο εύκολο πιστεύω, αρκεί να αποφασιστεί και να οργανωθεί σωστά...
Οι ιδέες - λύσεις που δίνει ο inertia πιο πάνω, λογικά θα μπορούν να εφαρμοστούν. Κάποιος πιο ειδικός από μένα, ας ασχοληθεί λίγο με το θέμα (σε περίπτωση που τον ενδιαφέρει φυσικά...) και ας κάνει τις δικές του προτάσεις!!
Θέλει και μια ανανέωση η ντουλάπα μου...
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Αμα γινουν μπλουζακια, θελω καμια 4αρα διαφορετικα!!!
Σοβαρα. 1 απο καθε ειδος εκτος απο ροζ...
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
xaderfi έγραψε:
Παιδιά, αφού πλησιάζει ο ερχομός των παιδιών εδώ, θα ήταν πολύ καλό να αναθερμανθεί αυτή η ιδέα... Θα είμαστε μια "κινητή διαφήμιση" για το site και για το συνολικό του έργο...
Αν, λοιπόν, υπάρξει άμεσο ενδιαφέρον, ας δηλωθεί εδώ και ορισμένοι να αναλάβουν και τις εκτυπώσεις... Το μόνο εύκολο πιστεύω, αρκεί να αποφασιστεί και να οργανωθεί σωστά...
Οι ιδέες - λύσεις που δίνει ο inertia πιο πάνω, λογικά θα μπορούν να εφαρμοστούν. Κάποιος πιο ειδικός από μένα, ας ασχοληθεί λίγο με το θέμα (σε περίπτωση που τον ενδιαφέρει φυσικά...) και ας κάνει τις δικές του προτάσεις!!
Θέλει και μια ανανέωση η ντουλάπα μου...  |
Γεια και χαρά σας παιδιά!!!
Η ιδέα για τα μπλουζάκια είναι SUPER και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα κινήσουμε διαδικασίες για να βγει μπλουζάκι που να το φοράμε και στη Μυτιλήνη!! Μέχρι να δούμε και να μαζέψουμε μερικές ακόμη προτάσεις, ας συνεχιστούν ελεύθερα οι συνεισφορές σε ιδέες!!
Παραθέτω μια ακόμη πρόταση, είναι για λευκό μπλουζάκι, ενώ σύντομα ίσως θα ετοιμαστεί και μια παραλλαγή για μαύρο!
expecting more ideas!!! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
Μια σκέψη...
---------------------μπρος-----------------------------------------πίσω-----------------------
Το έφτιαξα με το paint γι'αυτο και δεν είναι καλά τα γραφικά... inertia αν θέλεις, συμαζεψέ το! Αν γίνεται το μπλε του μπροστά να είναι ίδιο με το μπλέ του πίσω ή το αντίστροφο.
Η γραμματοσειρά μπορεί να γίνει καλύτερη στο πίσω... ακόμα να μπει στο μανίκι χρωματιστό το σήμα του my, κάθετο αλλά και οριζόντιο (ίσως όμως να είναι λίγο υπερβολικό έτσι)....
Βέβαια μπορεί να μπει και το σήμα του ΟΦΗ (οκ οκ πλάκα κάνω  )
Τι λέτε
|
|
|
|
| |
|

King_Of_Cats
Γκουρού

May 01, 2007
503
Τόπος: Larnaca, Cyprus
|
|
Φιλτατε Zero
Πολυ ωραιο το desgin σου και θαυμαζω τις καλιτεχνικες σου ικανοτητες...
Αλλα (τωρα μιλαει ο κακος εαυτος)
ειναι καπως βαρυφορτωμενες νομιζω... Για να ειναι ΟΚ σαν μπλουζακι θα επρεπε μπροστα να εχει μονο το logo του ΜΥ και πισω το σλογκαν.
Κατι σαν μπλουζακι πολιτιστικης ενα πραμα για να το βλεπει ο κοσμος και να χαιρεται...
Η φραση "Μηπως το να σπουδαζεις σημαινει ευθυνη" πιστευω πως ειναι λιγο τρομακτικη και παραπεμπει το μυαλο σε υποχρεωσεις και αγγαρειες.
Ας αφησουμε το κλασικο "a link to a united univercity" καλυτερα... ε?
|
|
|
|
| |
|
|
|
Γι'αυτό το λόγο έγραψα απο κάτω "για το δικό μας πανεπιστήμιο".
Γιατί δεν είναι χρέος προσωπικό μόνο το να διαβάζουμε και να πάρουμε πτυχίο, αλλά να εξελίξουμε το ίδιο το πανεπιστήμιο και να παράγουμε κοινωνικό έργο...
Αυτό ήθελα να περάσω...  και όχι απλά μια διαφήμιση
|
|
|
|
| |
|

danny
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα
|
|
Καλή σκέψη και μου αρέσει ο προβληματισμός, πάντως και εγώ πιστεύω ότι αυτή η φράζει περισσότερο τρομάζει και μάλλον δίνει το νόημα που θες. την κρατάμε στην αποθήκη των ιδεών όπου τίποτα δεν πάει χαμένο και κοιτάμε μήπως βρούμε κάποιο ταιριαστό σλόγκαν.
Ίσος κάτι σαν "το πανεπιστήμιο για μας" ή "το πανεπιστήμιο στα μάτια μας" δεν ξέρω πετάω ότι ιδέες μου έρχονται λογικό να πω και μη έξυπνες
Υ.Γ. εγώ θέλω να γράφει θρύλος και θύρα 7 στα δικά μου μανίκια
|
|
|
|
| |
|
|
|
Έγινε επεξεργασία από τον/την zero_tolerance στις Δευ, 11 Φεβ 2008 4:40 pm, 2 φορές συνολικά |
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
PUT THE SP@M DOWN plz!!!
Αμάν ρε παίδες! τσκ τσκ & α πα πααα!
Λοιπόν, τα μπλουζάκια θα έχουν το ελεύθερο προτείνω, να μπορεί μια περιοχή να γίνει custom, κοινώς, να βάζει ο καθένας ό,τι θέλει πάνω, ραφτό, ζωγραφιστό, κεντητό, ακέντητο, άραφτο, ξηλωμένο, όπως θέλει! Και ΧΩΡΙΣ μπλουζάκι, αν θέλετε, θα'ναι new trend! Μια λωρίδα μόνο που θα έχει το logo του ΜΥ.. κι αυτό γίνεται! Από ρετάλια, βρίσκουμε μπόλικα κιόλας!
Αντε, να μη χαλάσουμε χατήρι σε κανένα!!
|
|
|
|
| |
|

Unicorn
Ανεμοδαρμένος

Jan 08, 2004
136
|
|
Παραθέτω τις ιδέες για μπλουζάκια για την Πολιτιστική Εβδομάδα, που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής.
Τα χρώματα και τα σχέδια είναι ενδεικτικά.
Αναμένω σχόλια και νέες προτάσεις!!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |